.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Ужаси

Ужаси

Хай,И'ц мЕх Агейн ! .. Този път искам да попитам нещо друго =д ,знаете ли филми (УЖАСИ) които да наподобяват Тексаско Клане , Погрешен Завой, и може би Хостел въпреки ,че изобщо не ми хареса .. примерно с някви младежи , айде не младежи се тая,който отиват на почивка - гора / вила етц сещате се..обаче има някво садистично семейство или някви уроди които почват да ги избиват .. знам ,че са банални и глупави , но такова ми се е пригледало .. поставям ви мисията да ми кажете такива филми , защото след

Хостел
    Тексаско Клане
    Убийствен пъзел ( той е друг вид вече ) ..
    Погрешен Завой
    Петак 13ти

Не съм намирал друг подобен филм .. ако знаете моля да го кажете , също и къщата на 1000та трупа гледах и така .. ако знаете споделяйте,,мерсии

Ох много съм глупав обърках раздела без да изкам ако може модератор да ми я премести

Град
    София
    Оправи си правописа малко..
    До филма, това което търсиш се казва - The hills have eyes/ Хълмовете имат очи ..
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Цитирай Първоначално написано от ibojilow
    До филма, това което търсиш се казва - The hills have eyes/ Хълмовете имат очи ..
    страхотно филмче,но съм го гледал

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Gamazz
    Еми не го беше споменал, ами " See No Evil / Виж Страха " с Кейн гледал ли си го?

Цитирай Първоначално написано от Gamazz
    Еми не го беше споменал, ами " See No Evil / Виж Страха " с Кейн гледал ли си го?
    Бях на примиерата като излезе не помня кога беше вече , но го помня като тъпичко филмче за тва смятам и да не го гледам,ако знаеш повече пиши тук .

Град
    София
    Frozen / Замръзнали ?

Не съм гледал филма, но ето ти малко инфо : От създателите на Убийствен пъзел!
    Не се заглеждай в бездната, иначе бездната започва да гледа по различен начин на теб... Трима млади сноубордисти и скиори дори не подозират как това може да стане реалност, и какъв отвратителен кошмар ги очаква. Те се качват на лифта, и веселата вечер в заснежените планини на зимата се превръща в ад. Ужасен студ и изгарящ вятър ги оставя в плен на голяма височина. Времето работи срещу тях - няма никой наоколо да помогне, тъй като ски курортa е затворен за няколко дни. Остава само едно нещо - да се спасят сами. Но за да оцелеят трябва да победят ужаса на тази нощ... целият ужас.

Това устройва ли те?

Frozen / Замръзнали ?

Не съм гледал филма, но ето ти малко инфо : От създателите на Убийствен пъзел!
    Не се заглеждай в бездната, иначе бездната започва да гледа по различен начин на теб... Трима млади сноубордисти и скиори дори не подозират как това може да стане реалност, и какъв отвратителен кошмар ги очаква. Те се качват на лифта, и веселата вечер в заснежените планини на зимата се превръща в ад. Ужасен студ и изгарящ вятър ги оставя в плен на голяма височина. Времето работи срещу тях - няма никой наоколо да помогне, тъй като ски курортa е затворен за няколко дни. Остава само едно нещо - да се спасят сами. Но за да оцелеят трябва да победят ужаса на тази нощ... целият ужас.

Това устройва ли те?
    Гледал съм го,доста тъп филм :Д

Град
    София
    Еми не знам приятел, това е от мен .. Ако някой друг ти помогне .. аз не мога ..

SAW - за мен са дъ бест ама имаше един в които отиват на 1 хижа и един се опитва да ги убие.
    “I used to believe in forever, but forever is too good to be true.”

doin' your mom!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Event Horizon.. не е кой знае кво меле, ама е голяма психария

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    Event Horizon.. не е кой знае кво меле, ама е голяма психария
    ммда това е добро и аз съм го гледала
    “I used to believe in forever, but forever is too good to be true.”

doin' your mom!

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    nightmare on elm street,Тhe hills have eyes...

Мега фен Аватара на December
    Вълчи залив.Ще го дават по Диема2 в петък от 12 часа.На мене ми харесва <3 И е по истинска история
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си