- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Специална целувка"
Здравей форум. Смятате ли че, една целувка, би променила отношенията м/у, да кажем, двама приятеля (от различен пол ) ? Или да го поставя по друг начин : Момчето има чувства към момичето, но момичето не го вижда баш по тоя начин, както той нея. Ако момчето реши да целуне момичето, в правилния момент, това би ли наклонило везните в негова посока и след известно време, ако си играе правилно картите, да я има?
П.С. Съжелявам, че говоря за себе си в трето лице... някак ми е неудобно да задавам такива въпроси тук, защото има доста " хейтъри". Ако някой смята, че е глупав въпрос, нека не спами темата.
Благодаря предварително :P
Зависи дали момичето има някакви чувства към теб . Ако няма , е вероятно да си развалите приятелството .
Ако си убеден, че няма чувства и симпатии към теб, шанса е толкова колкото и да видиш Плутон с просто око през деня...
Ако тя не подозира за твоите чувства има много голям риск да я загубиш и като приятел. Сигурно си чувал за теория на стълбата. Ти сега си на стълбата на приятелите и искаш да прескочиш на същинската. Между двете обаче разстоянието е огромно, а под тях е ада.
И двата изхода от ситуацията са възможни. Трябва да прецениш сам дали има възможност момичето да промени отношението си към теб.
То с мен и приятеля ми се получи нещо подобно ... аз го приемах като добър приятел и нищо повече от това, той много добре го знаеше, бяхме си говорили по въпроса, но въпреки това си опита късмета. Явно момента е бил доста подходящ, защото сега сме заедно и нещата между нас се развиват перфектно.![]()
4 пъти съм била в описаната от теб ситуация и само със сегашния ми приятел нещата се получиха,но тогава и аз си го харесвах,но се дърпах,защото ако нещата не се бяха получили щяхме да си развалим взаимоотношенията
И все пак по темата:
Вероятността да си прецакате приятелството е много по-голяма,от тази тя да започне да те харесва като момче (гадже)![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ммм колко познато.. имаше едно момче, с което бяхме доста добри приятели, излизахме на кафета разкарвахме се насам на там.. но само толкова, просто приятели..нищо повече.Е май само аз съм си мислела такаТа така ..имах си приятел (и още си имам
) ии една вечер понеже той беше на работа,а на мен не ми се скучаеше, излизам си аз с мойте си хора на барче и въпросния младеж идва с нассс ии както си говорим в бара нещеш ли решава, че ще ме целуне.. И го направи!
След което просто .. всичко свърши.. казах му да се маха, понеже ми стана супер кофти, защото беше наясно колко много държа на приятеля ми ииии това е последното нещо което искам да направя ии имаше толкова хора там който го познават.. ии УЖАС
![]()
От тогава насам с това момче съм само на здравей-здрасти ии ако ТОЙ ми пише нещо в скайп.. да отговоря с 2-3 думи.. и обикновенно от там започва един вид заяждане.. само ми натяква, че рано или късно ще се разделя с приятеля ми, че той каквото искал го получавал, знаел всичко за мен понеже нали "който търси намира", че аз може да съм само с приятеля ми, но да не съм била толкова сигурна, че и той е само с мен.. абе опитва се да вкара някакви интриги, но не се получава защото моето момче просто не е такова и ми го е доказвал не един път...
Така де.. олях се малко .. та значи извода ако момичето приема даденото момче само като приятел това по-горе може да са възможните последствия, ако момчето се окаже наранено.. А момчето колкото и правилно да си изиграе картите.. щом момичето гледа на него само като на приятел, невиждам как това може да му помогне..
Преди време сме ходили. Лоши хора се намесиха и убиха връзката ни, а тогава имаше любов и от 2те страни.Спряхме контакт. След година, я потърсих отново, но я хванах в кофти момент от живота Й, а и не направих правилно като я претисках и ревнувах и т.н. ( макар, че не ходехме) и я оплаших и отблъснах. Сега за 3ти път искам да пробвам, защото преминах през нещо, което ме промени, както и тя в своя живот е преминала през нещо и е "Ъпдейтната" версия на себе си в моментаПървоначално написано от radeberger
Просто се чудя, дали в някой момент, цeлувката би я накарала да ме обикне отново, да не гледа на мен, като само на приятел, просто нещо да я накара, да й трепне от вътре и да я накара да рискува с мен отново. А аз съм от рядкостта момчета, които са "добри, мили" ала бала... и как да ви кажа, малко ми трябва, за да обичам някого и да давам всичко за него...
Знае, че имам чувства към нея. Не веднъж съм Й казвал, че и безброй пъти показвал...Първоначално написано от dimitar_ak
Имаме странна връзка с нея. Трудно ми е да го обесня, имаме предпоставка да бъдем една страхотна влюбена двойка, но не сме. В която се вписват, разбирателство, компромиси, отдаденост, споделяме си всичко, не крием нищо, знаем всичко един за друг, имаме си там разните му моменти, в които си довършваме изречения, впечатляваме се всеки път като говорим от най-малки неща, един от друг, смятам да спра да изброявам, схващаш ми идеята, че двамата значим много един за друг, че сме си и го казвали даже...Първоначално написано от GregoryHouse
Моляте, обясни ми как го разбираш ти това, че не ми е първият път в който го чувам, като коментира някой по тази тема, и така и се каня да питам за какво говори въпросния човек...Първоначално написано от Blessed666
Ми то така се получават връзките... Единия целува другия иии после се женят![]()
Ама естествено че ще се променят отношенията,но май в негативна насока.
Ако ти е истинска приятелка няма да ти се расърди.Освен ако не е някоя разглезена уроспия и след като я целунеш,не изнасилиш,може да се расърди.Има и шанс да ти върже.Човек никога незнае отсрещната пичолина,как гледа на него![]()
Конкретно в нашия случай "момента" си беше с предистория, която предполагаше това продължение, но както и да е , имах предвид, че не беше просто целувка ни в клин, ни в ръкав, на която вероятно нямаше да реагирам, просто момчето ме познава добре и знаеше как да подходи спрямо менПървоначално написано от djstyle
![]()
не мисля, че ще се промени нещо![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Хахаха, ти си сменил аватара, обаче почерка ти немога го збъркам, ти ме кефиш сигрно най-много в целия форум. Винаги си директен и честен със всеки. Не цепиш басма изобщо... !Първоначално написано от BiGBaDWolF
![]()
Ти със всички ли си толкова негативна, не за първи път чета твой коментар, едно хубаво нещо не си казала на хората...Първоначално написано от ivcheto0o
Айде кажи какво е станало де, с чингели ли да ти вадя думите от устатаПървоначално написано от Blessed666
Бати кодирания език дето изкара...
![]()
Няма да има никакъв ефект, ако не хапнеш малко чесново сосче с пикантни пържолки преди това. Шсъ флюби ф теп.Първоначално написано от djstyle
Temet Nosce
벨야카
Щом толкова пъти преди си й показвал какво чувстваш и тя досега не ти е дала явен знак, че и тя изпитва същото, най-вероятно една целувка няма да промени нищо. Но знае ли човек? ... Ако толкова след нея не си намерил никоя друга за по-достойна, опитай.Но определено, трябва да "я почнеш отдалече",
както се изрази някой преди мен.
Едно обаче запомни - любовта не може да се режисира, тя просто се случва и ако ви е писано пак да сте заедно - ще стане.
![]()
Може би там и тогава друга съм била ...
Зависи.. Има доста варианти,зависи от хората,от характерите и собствените им възприятия.Ако има чувства(най-добрият вариант) всичко ок,цветя и розиПри всички други варианти, ако и двамата сте достатъчно зрели,познавате се и може да оцените правилно ситуацията без сръдни и подобни,отношенията не биха се променили кой знае колко.Чувствата ще останат за известно време,но постепенно ще избледнеят..до следващата любов
Успех!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Ако мислим за целувката като следствие от твоята игра - тогава да нещата ще се променят.
Обаче ако смятащ че целувката ще е причина за любовна игра и ще пламнат някакви чувства САМО защото си я целунал... моите съболезнования за илюзорния свят в който живееш.
Ако знаеш как да флиртуваш досега 10 пъти да си я беше придърпал моматаА ако не знаеш - има милиони места в нета където да се научиш. И съм убеден че имаш поне един приятел, на когото му върви с жените.
Схващаш ли какво искам да ти кажа?
Ксения вземи си смени подписа накрая![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
[/quote]
Няма да има никакъв ефект, ако не хапнеш малко чесново сосче с пикантни пържолки преди това. Шсъ флюби ф теп.[/quote]
Първият истински съветУБИ ГИ !
![]()
[quote="valdesbg"] Ако знаеш как да флиртуваш досега 10 пъти да си я беше придърпал момата[quote]
Мисля, че не си разбрал правилно... Не разбирайте, че времето от 1вата ни среща до сега, постоянно сме потдържали връзка, всичко е било по мед и масло, камоли съм имал възможност да действам по някакъв начин, за да я "предърпам към себе си" . Ако ще става нещо, то ще е чак сега, защото и двамата сме наред със животите си и нямам пречки в момента, да видя какво мога да направя по този въпрос, а не да съм в пасивно състояние, защото тя си има проблеми *както беше преди*