- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Половият ми орган
Момчета аз съм на 12 години но пенисът ми е 9 см нормално ли е![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=270298 Прочети го целото !
chochotwo А бе колко тъпи теми мислиш да пуснеш.По горе в една тема си писъл ,че ще ч*каш бифшата и още някакви ,а тука ми вика на 12 год сам и ми е 9 см нормално ли е.
![]()
Пък и има такава тема по вапроса.Мисля ,че трябва да се заключи темата.
И не според мен не ти е малак.
![]()
П.п- Съжелявам ,но съм в ужасно настроение.![]()
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------
Брат, не знам дали е нормално може би малко над 10 трябва да ти е .. аз поне не се оклаквам като бях на 12 ми беше около 12-13 см![]()
И как го реши ?! .. аман от дървени философи ( филмари )Първоначално написано от communicator
Exorcism !
Момченце , какъв е смисъла да ни задаваш този въпрос като си ползваш органа само за да пикаеш ?
Айде бегай в пясъчника....
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Бравооо голямо пате имаш![]()
![]()
![]()
ма нали се сещаш че е на 12 и тва не важи за него ...Първоначално написано от BiGBaDWolF
като си на 12 го използваш само за пишкане... защо ти е по- голям?![]()
Просто аз
Аз съм пеленаче, вчера се родих, но една от сестрите се подсмихна докато ме къпеше. Мисля, че е заради половият ми орган много е малък, само 2 см. Това според вас нормално ли е???????????????///////въпросителна
А сериозно, ти шегуваш ли се? На тая възраст единствената причина за да си го мериш, която ми хрумна е, че искаш да се фукаш пред приятелите си... Ако някой те е сдухат, защото ти е казал, че му е 15см кажи му, че има много голямо въображение... Ти даже нямаш работа тук бе човек... Ти си на 12 това е ТИЙН проблем.
oozy ами имаше си линия за тази работа.. не сам те карал на сила да ми вярваш...
Точка. Има важна тема по тоя въпрос.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last