- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесване...
Как се разбира как един човек те харесва?
Какво момче/момиче предпочитате?
Какво харесвате в този човек?
А за мен, аз харесвам едно момче. По едно време се носеше слух, че сме гаджета (мислеха си, че се държим като такива и пр.). Искам да ви попитам, дали да му кажа, че го харесвам, или да си замълча?![]()
не му казвай, покажи му го
Разбира се доста лесно,най-вече по държанието.Слухове всякакви,на работа се бъзикат с мен,че имам нещо с една кака на 35,така че не се впрягай за глупости...
По държанието разбирам че ме харесва ... Нищо не искам.. Момичето с което съм има всичко от което имам нужда![]()
и аз като другите да кажа, че за харесването се разбира по държанието. А това какви момчета харесвам нямам определен тип и да чакам да дойде точно определено момче, трябва да ми е интересен с нещо за да искам да го опозная повече ..
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
1.По погледа.
2.Умно,спонтанно,с характер и излъчване.
3.Той не е с мен,но все пак... Обожавам това ,че има въображение,което много други не притежават.
Кажи му .
Може би малко ме е срам/страх да му кажа...
Казвате ми да му го покажа...за сега мога само по скайп да му пиша, освен ако не го поканя вънка, но той никога не иска да излиза с нас...![]()
На 13 съм.![]()
И все пак : опитай да го поканиш да излезете.Ако така не стане -кажи му както можеш.
А ако му кажа, че го харесвам и той ме отреже, как мога да го превърна в бъзик?![]()
КъсметПървоначално написано от Gugit0o
![]()