- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не свършвам?
Ами проблемът е такъв.. Правя секс с приятеля си (той ми беше първият) от известно време.. да кажем 2-3 месеца, но не редовно.. и не съм свършвала дори един път.. Възбужда ме супер много, лиже ме 15-20 мин правим секс дори и повече, но не мога.. (случвало се е да ме лиже дори по-дълго). Възбуждам се и ми е адски хубаво, но просто не свършвам.. След това краката ми треперят и разни други глупости, но.... говорили сме двамата той дава всичко от себе си и на него също му е доста кофти, че не свършвам.. Някакви идеи защо?
Прекалено много мислиш за това. Когато му дойде времето са казали хората. Спокойно :P
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
предполагам че точно това правите но все пак да попитам-нали клитора и г-точката ги "използвате"
явно не достатъчно хаха
Аз започнах да свършвам сигурно след година и половина полов живот, когато си намерих сериозен приятел и се опознахме достатъчно. И с времето става все по-лесно и приятно. Трябва ви практика.![]()
Остави се в ръцете му и не се приятеснявай.
Отпусни се.
И аз имам същия проблем, обаче какво да се прави... Не съм се отчаяла, има време. Пък и доколкото знам е нормално някои жени да стигнат трудно до оргазъм, така че.. Don't worry, be happy
![]()
Tha same (shit) here.Първоначално написано от bebe7o
Ама това никак не ме притеснява. Ще си му дойде времето, не ми пречи да съм доволна от всичко, което се случва, все пак се забавляваме. И на мен така ми треперят краката, адски готино е. ^^
Някаде бях чела, че това се случва на 75 % от жените , така че няма страшно. Експериментирай виж сама на теб какво ти харесва или двамата с приятелят ти, ще стане не го мисли толкова![]()