.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Не свършвам?

Ами проблемът е такъв.. Правя секс с приятеля си (той ми беше първият) от известно време.. да кажем 2-3 месеца, но не редовно.. и не съм свършвала дори един път.. Възбужда ме супер много, лиже ме 15-20 мин правим секс дори и повече, но не мога.. (случвало се е да ме лиже дори по-дълго). Възбуждам се и ми е адски хубаво, но просто не свършвам.. След това краката ми треперят и разни други глупости, но.... говорили сме двамата той дава всичко от себе си и на него също му е доста кофти, че не свършвам.. Някакви идеи защо?

Град
    Maina Town
    Прекалено много мислиш за това. Когато му дойде времето са казали хората. Спокойно :P
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    предполагам че точно това правите но все пак да попитам-нали клитора и г-точката ги "използвате"

явно не достатъчно хаха

Аз започнах да свършвам сигурно след година и половина полов живот, когато си намерих сериозен приятел и се опознахме достатъчно. И с времето става все по-лесно и приятно. Трябва ви практика.

Супер фен
    Остави се в ръцете му и не се приятеснявай.
    Отпусни се.

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    И аз имам същия проблем, обаче какво да се прави.. . Не съм се отчаяла, има време. Пък и доколкото знам е нормално някои жени да стигнат трудно до оргазъм, така че.. Don't worry, be happy

Мега фен Аватара на t0d1t0
    А скоро да си раждала?
    Станислава

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от bebe7o
    И аз имам същия проблем, обаче какво да се прави.. . Не съм се отчаяла, има време. Пък и доколкото знам е нормално някои жени да стигнат трудно до оргазъм, така че.. Don't worry, be happy
    Tha same (shit) here.
    Ама това никак не ме притеснява. Ще си му дойде времето, не ми пречи да съм доволна от всичко, което се случва, все пак се забавляваме. И на мен така ми треперят краката, адски готино е. ^^

Някаде бях чела, че това се случва на 75 % от жените , така че няма страшно. Експериментирай виж сама на теб какво ти харесва или двамата с приятелят ти, ще стане не го мисли толкова

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си