- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нова промянаа..
Ето дойде края и на тази учебна година.. най-послее,,![]()
Толкова й чаках края не за друго, а за да осъществя толкова мисленият ми до сега план за ПЪЛНАТА МИ ПРОМЯНА! ..![]()
,,
Решена съм на всичко за през новата учебна година да съм просто такава каквато винаги съм искала да бъда..
Почнала съм да мисля първо промяната си във външният ми вид..
Като започнем от тяло,вежди,лице.. и стигнем до ноктите.. Всичко искам да ми е идеално..
Също така ще си променя и много характера.. Адски много при това,защото изобщо не ми допадат някой неща който върша..![]()
Мисля, че много момичета от тук също искат да направят със себе си такава промяна.. и затова пускам темата.. за да си споделяме разни идей.. вариантии,мнения една за друга и т.н.![]()
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти...,,
И аз искам да се променя. Първо тялото - да отслабна, а след това прическата, да си оформя веждите. За сега искам това да променя. Това ми е целта през лятото. Искам до 15 септември да съм го постигнала, за да мога да ида с нова външност.![]()
АЗ в лицето или в тяло нищо не искам да променям.. можи би малко веждите че напоследък ги поразвалих.. Насочила съм се към по елегантен стил на обличане ии искам да си накупя дрехи.. защото за момента повечето са ми спортни.. за сега това се сещам.
И аз обмислям някаква промяна.
В характера - нищо няма да променя. Просто съм си такава. Харесвам се.
В тялото - работя по въпроса. Нямам да свалям много. С правилен режим и спорт .. скоро ще имам добри резултати. ((:
В лицето - харесвам си лицето. Най-много веждите да променя малко.
В стила - там обмислям промяна. Не съм се спряла на нищо все още.
А , прическата искам да сменя. Трябва да поогледам разни идеики.
И аз искам да променя стила си на обличане..Първоначално написано от anonimchetou
Затова почвам от сега да събирам пари и за есента да си накупя разни ризки,поли и панталони...
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти...,,
а да , прическата забравих. Искам да се боядисвам кафява.. ама няма да стане , но все ще се измисли няква промяна.. А тва за характера дето го е писала авторката не мисля че можеш да щракнеш с пръсти и да го променишш.. то това именно си ти..
характера - може би , това че почти никога не съм в настроение ме дразни .. трябва да си намеря някакво занимание което ме забавлява
стилът - еми аз имам някакъв откачен стил , един ден съм със токчета и някое прилепнало потниче , на другия съм няква "размъкната" облечена в свлечени дрехи .. абе аз съм си , няма кво да променя
тялото - мии засега съм г / д доволна , може би не искам да се променя в тази област от мен - като за първи път![]()
лицето - може би , да си направя обица на носа .. мн ще се кефа незнайно защо
също искам и нова прическа , нещо свежо .. късо ,но така и нямам смелост да я отрежа защото може и да не се харесам .. а също да пусна някакви по дълги нокти , ноо аз как ги ям просто си мисля че е невъзможно![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Амии аз искам да отслабна 4-5 кг .. Защото тази зимаа доста напълнях .... Искам да си направя хубав маникюр .. Да си накупяяя адсскии много дрехии .. И товаа за сегаа най-много искамм :P
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
стилът искам да си купя нови дрехи но за сега не мисла нещто да променя.![]()
тялото - работа над това в момента![]()
лицето да махна едни белези но незнам дали ще мога![]()
прическата харесах си една но трябва да работя с пресата всеки ден нещто не ми се щте и май с старата прическа ще си остана.![]()
аз искам да си пусна дълга коса и сега работя по въпроса,няколко килца по-малко няма да ми се отразят зле ии нямам дрехи за новта учебна година![]()
това е хубаво,промяната е хубаво нещо.
аз работя по въпроса с оформянето на тялото.иначе друго не бих променила,защото си го харесвам![]()
Нека и аз да се разпиша ...![]()
Имам да променя и работя по въпроса с промяната:
1) Да извая тялото което искам ... ( вече 2 седмици съм на здравословно хранене и домашен фитнес /нямам време да ходя по залите/ за това се занимавам с това, което имам в къщи)
2) Много искам да променя цвета на косата си (обаче незнам какъв цвят, ще ми отива)
3) Вече промених почти гардероба си ( накупих си по елегантни дрешки, но имам и спортни .... мн рокли, панталони, сакенцка, шлифери и т.н.)
4)![]()
.... малко е смешно , но вече спокойно мога да ходя на токчета ...
![]()
Преди не можех и да изкарвам на 6 см., а сега спокойно си ходя на 10 см. , даже последните ми обувки са 12 см..... обожавам високите токчетааааа (визията на една жена се променя, щом е на токчета)
![]()
![]()
![]()
5) Искам да си купя сини лещи, ама все не мога да се навия![]()
6) и на последно място искам един прекрасен "шоколадов" тенннн![]()
![]()
![]()
![]()
Еми това е от мен
![]()
![]()
външен вид: нова прическа и ако може без пъпки![]()
отвътре: искам да съм една идея по- уверена
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Единствените ми идеи са да си обогатя речника, което така или иначе ще стане, защото съм започнала да чета много книги, и също така искам да стана малко по-организирана за да ми бъде по-лесно. Като цяло искам да градирам интелектуално.
[b] Искам:
1) Да се запиша на *любимите ми спортове*
2) Да ми порасне косата
3) Да стана по-пестелива
4) Да си променя малко характера
5) Да стана добра по математика(ще решавам много задачи)
6) Да ОБНОВЯ колекцията си от кецове и маратонки
7) Да стана по-подредена и организирана
Аз искам да си понакупя дрешки некви с парите от работата...
Това лято няма да имам време за спорт, но иначе бих искала малко да си пооформя тялото![]()
Иска ми се малко да си поотрежа косата, ама не ми стиска хаха
О , да ! Забравих да го спомена .. ((:Първоначално написано от MichellePhan
И аз искам да стана по - подрена и организирана.
и аз за поумняванетоПървоначално написано от guinessgirl
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
4)![]()
.... малко е смешно , но вече спокойно мога да ходя на токчета ...
![]()
Преди не можех и да изкарвам на 6 см., а сега спокойно си ходя на 10 см. , даже последните ми обувки са 12 см..... обожавам високите токчетааааа (визията на една жена се променя, щом е на токчета)
![]()
![]()
![]()
ira90
Извинявай но как се научи че аз на много ниски не мога лошо защото ми се налага понякога и високи да нося.И крака ми много кривят.Сам свикнала с ниски обувки пантофки (незнам дали така се казват) и кецове. Може и някой друг да се включи.
Мерси предварително
![]()
Моите неща са следните...
1) Голямата ми цел е да отслабна драстично,след което да се стегна доста добре.
2)Да се навия най-накрая да бягам поне по една обиколка,за мен е много даже,като се има предвид,че не обичам бягането.ЩЕ почна пак да ходя и на фитнес,че го спрях.
3)Събирам пари за есента и зимата да си купя нови и яки дрехи,ще пръсна много пари за хубави дрехи единствено ако постигна целта си да се вталя.
4)искам да ми порасне много косата и от половин година се грижа много за нея,и правя всичко възможно да порасне,и до момента има голям ефект.Дано до есента да порасне с поне още 7-8см.
5) Другата ми цел е да се престраша и да отида на козметик да ми маха космите на интимните части,макар че ме е шубе.![]()
6)На есен ще ида да ми почистят лицето при една много добра дерматоложка,за да ми се освежи лицето.
7)Ако отслабна да почна да нося високи токчета,макар че аз съм си висока,но много ме привличат токчетата.![]()
Ще ида да ми направят ноктите с гел,за да не ми се чупят,пък и да са готини.
9)А и да си направя нова прическа,но нз каква.
Еми тва е май за сега,друго не се сещам.![]()
Сега нз как са тротоарите в Бургас, но в София бая обувки ще смениш докато се научиш :Д Иначе аз се научих от зор...като си харесах и КУПИХ едни 12см и като се наложи да тичаш по леда, за да хванеш трамвая и да не закъснееш за у-ще, после ми се струваше детска игра и това в рамките на не повече от 3 дни..успехПървоначално написано от spopi
![]()
:P
а по темата: първо гадните 4кг, после характера, после знанията, гардероба, косата, държанието...ох, 2 месеца са твърде малко :S
И аз съм решила да се променя..
..1.. - Нова прическа
..2.. - Да си оформя добре веждите
..3.. - Да променя стила си на обличане (даже започнах да направя нещо по въпроса)..
..4.. - Да си направя вече наистина хубав маникюр
..5.. - Да си обогатя речника (започнах да чета повече книги,в сравнение с преди)
Ами това е![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
еми ..![]()
1. нова прическа-т.е. да ми порасне по-дълга и да си направя някаква прическа
2. да ми пораснат нокти - от скоро спрях да ги гриза
3. по някакъв начин да променя характера си
4. да си накупя нови дрешки
и май е това
И аз мисля да се променя..![]()
1 - Да си подменя гардероба..
2 - Малко промяна в прическата няма да е лоша.. (:
3 - Мисля да се стегна да си оправя лицето от тея пъпки и белези..![]()
4 - Може би малко да си променя тялото.. Но малко не да приличам на движещ се скелет..
5 - Да поумнея.. Няма да е лошо..![]()
6 - Искам тен , ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Бяла съм като сирене..![]()
7 - И искам да се сприятеля с повече хора и да се науча да си държа езика зад зъбите..![]()
Емм мисля ,че е това.. Доста неща са ,но се надявам ,че ще успея да ги изпълня!![]()