- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Новият ми съсед. vol.2
след http://www.teenproblem.net/f/viewtop...535277#7535277
Здравейте!
Чудя и се мая какво да правя със съседа си.
Вчера се разминахме...здравей,здраст и както си му е реда, мислех да добавя и едно я "как сте?", я "къде така?", я "кво правите?", ама след "здрасти"-то се усетих, че гласа ми трепери доста и викам хайде, няма.
Начи ви каааазвам стълбите си ги взех на един дъх! Отделно като се качих в асансьора подскачах и се хилех ама като пълен олигофрен! Прибрах се, отидох да мия чиниите и хииич, ама хиич не съм усетила кога съм ги измила, все за него мислих с оная дивата усмивка на лицето, сещате се.![]()
Та, следващият път като се видим трябва да съм по-уравновесена, нищо не ми пречи да му изтипосам едно "Искате ли да се поразходим" или "Искате ли да пиеме кафенце, нещо, а-у?", АМА! Ама сме на три "здравей" все още.Вижда ми се рано.
Посъветвайте ме какво да измисля?
Може тия дни направо с кафето от нас да ида до тях и все едно захарта ми е свършила и да му кажа "Магазинът е затворен, пък ти си ми най-симпатичен от всички съседи", ама то пък точно долу пред нас е МАГАЗИНА и ВИНАГИ е отворен...![]()
Или пък да му искам захар, уж ще правя торта или нещо друго за ядене и ако има да ми услужи с каквото съм искала после да го попитам направо "Кога да мина по-после да го хапнем"![]()
малко нахално, амаааа!
А?А?А?
Кажете кака кво да прави.![]()
Отчаяна съм.![]()
Предложи му той да мине да хапнете...така няма да е нахално :Д
Много си ми сладка с тия теми,чесно![]()
+1 наистина е много забавна с тия темиПървоначално написано от Biskfitka
и успех с момчето
![]()
Защо пък ще му говориш на Вие.Аз ако съм на теб,направо ще му кажа"Ела у нас да пием кафе",ако денем е свободно у вас![]()
Говоря му на вие, щот съм учтива, нали трябва да правим добро впечатление![]()
У нас не става, пък и да ставаше не го предпочитам много, много... друго си е я кафенце, я разходка сред природата (предвид-в махалата) и такам.
Добре, втората идея не ви ли хареса?![]()
Пък първата я обмислям с кафето и захарта, или освен да махна "магазина не работи", ми директно "дай захар, че нямам"![]()
Ауууу! Хрумна ми друго!
Отивам с кафето, искам захар (той все трябва да има), (а и понеже става тъпо що аджеба с чашата съм отишла до тях, ами не е само да си взема захар и да си го пия в нас) и ще му кажа, че предпочитам да го пия долу на пейката сред природата и да го попитам дали би искал да слезе при мен да ми прави компания?
А? Бива ли?
тва най удачно го виждамПървоначално написано от cherinka
![]()
който търси - намира . ^^
хихихи, много чаровна темичка ((=
И на мен най-добро ми се струва кафето за пред блока.. Стига пейката да не е заета от бабите от входа![]()
И стига му приказва на "Вие"![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Зимай 1 шише вино и отивай да го изнасилваш и във Vol.1 така ти казах![]()
Това което го мислиш,като вариант,някакси ми е детско и ще разбере какво искаш от него.Преди време ,като имахме квартиранти на 3-тия етаж,с мацка на мойте години,хванах ги още когато се нанасяха.Направих се на любезен,помогнах за багажа,запознахме се и т.н
Мисълта ми е,върви и го изкарвай направо,не с тия недообмислени варианти
![]()
Попринцип си прав, но да ида да тропна на вратата и да кажа "Кога си свободен да излезем?".
Естествено, че съм привърженик на директността, но си има и случаи, в които е хубаво да вкараш някой и друг намек...
ДОбре, хайде, накара ме да се поколебая за това, посъветвай ме нещо не-детинско тогава, но същевременно и не толкова показно.![]()
А и не забравяй, че трябва да съм предпазлива.
Все още не съм ходила зад блока да проверявам дали има женско бельо и/или дрехи на терасата.![]()
Хаха,наистина голяма сладурка.Ама,майна,отидете със съседчето някъде на кафенце бе,по центъра някъдее,копчета-мопчета,паркове-що да не така?Или ти викаш айде да е нещо различноНа мен лично не би ми дошла идеята за кекс (от предишната тема) или да идеш да му искаш захар например
Не знам,може да го поканиш да се разходите из квартала,да си купите по пътя нещо за хапване и да поклюкарствате някоя по-пикантна новина
Успех,мацка! :P
Ако се видите в случай ,че и двамата се прибирате му кажи"Искаш ли да пушим по една цигара на пейката".Ако е на излизане"Искаш ли довечера да излезнем на кафе".Други варианти,питай го дали гледа филми,ако каже да,измисли някакъв нов филм,дали го е гледал и дали е хубав.От къде да го изтеглиш евентуално.Лошото е че на момента според ситуацията ми идват идейте,а така на суша ...
Първоначално написано от BiGBaDWolF
Да го изнасилва с шишето ?![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
е тва е, в Пловдив се звезди![]()
![]()
питай го от кой отбор е и му разкажи за твойта рода![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Мани, че върви с една бръсната главичка. Ууууу!![]()
хм интересно ми е на колко години е той...а пък за цигарата не е сигурно щото той може и да не пуши..а ии само не разбрах от предната тема паднала ти е пантофата и как право при него отиде да я търсишиначе много радваш.. :P айде късмет и като го видиш другия път най-добре вмъкни "как е" или нещо отт сорта да тръгне разговора
![]()
![]()
А защо не отидеш да му поискаш захар защото правиш сладкиш,а вашите са те наказали да не излизаш...после може да му занесеш сладкиш и кафенце и да си полафите....пък ако е дал господ и нещо повече...![]()
![]()
![]()
Много весели теми пускаш, поздравления![]()
Мисля, че каквото и да предприемеш, независимо колко достоверно или не, той ще се усети защо отиваш при него, сещаш ли се? Ще се досети, че не ти е притрябвала толкова чаша захар (както по филмите) тей че просто избери най-чаровната идея от всички и така
![]()
тва за тортата ми хареса,по-добре му кажи`после искаш ли да похапнеш с мен торта?!`или `би ли искал да ми помогнеш с тортата,че нз,каква обичаш?!`
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Стига па ти беПървоначално написано от K_O_L_E_V
![]()
Прочетох ти и 2те теми.И да яки са мн ясно кат' си от Пловдив :Д
Много ме радваш, надявам се нещата ти да станатСпоред мен с кафето пред пейката става.Амаа са малко нагласени работи.Наиситна му говори на "ти", смисъл едва ли е толкова по-голяма от теб, че да трябва да се спазват формите на уважение.Иии според мен просто трябва да му кажеш а бе една година живеем в един и същи блок пък не се познаваме ако си свободен и ти се пие кафе, звънни /у вас/
Едва ли ще откаже
Пък току виж е в този момент свободен и може да се видите..
![]()
Черинке винаги те е боляла главата ...ама чак толкова ли?Деа знам направи се на луда, ама тва с да намина да го хапнем...ще разбере "Да намина да се наебем", а не мися че тва е идеята...поне за сега де
Тва с кафето пред блока някак по ме грабна
![]()
Браво, не си се отказала ,а и за това да го поканиш трябва смелост,а ти определено я имаш , поздравления !![]()
Наистина , не е нужно да му говориш на "Вие".![]()
Най - ми хареса варианта на DevilWish .Иии според мен просто трябва да му кажеш а бе една година живеем в един и същи блок пък не се познаваме ако си свободен и ти се пие кафе, звънни /у вас/ Едва ли ще откаже Пък току виж е в този момент свободен и може да се видите..
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.