.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Новият ми съсед. vol.2

след http://www.teenproblem.net/f/viewtop...535277#7535277

Здравейте!
    Чудя и се мая какво да правя със съседа си.
    Вчера се разминахме...здравей,здраст и както си му е реда, мислех да добавя и едно я "как сте?", я "къде така?", я "кво правите?", ама след "здрасти"-то се усетих, че гласа ми трепери доста и викам хайде, няма.
    Начи ви каааазвам стълбите си ги взех на един дъх! Отделно като се качих в асансьора подскачах и се хилех ама като пълен олигофрен! Прибрах се, отидох да мия чиниите и хииич, ама хиич не съм усетила кога съм ги измила, все за него мислих с оная дивата усмивка на лицето, сещате се.

Та, следващият път като се видим трябва да съм по-уравновесена, нищо не ми пречи да му изтипосам едно "Искате ли да се поразходим" или "Искате ли да пиеме кафенце, нещо, а-у?", АМА! Ама сме на три "здравей" все още. Вижда ми се рано.

Посъветвайте ме какво да измисля?
    Може тия дни направо с кафето от нас да ида до тях и все едно захарта ми е свършила и да му кажа "Магазинът е затворен, пък ти си ми най-симпатичен от всички съседи", ама то пък точно долу пред нас е МАГАЗИНА и ВИНАГИ е отворен...

Или пък да му искам захар, уж ще правя торта или нещо друго за ядене и ако има да ми услужи с каквото съм искала после да го попитам направо "Кога да мина по-после да го хапнем" малко нахално, амаааа!

А?А?А?
    Кажете кака кво да прави.
    Отчаяна съм.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Предложи му той да мине да хапнете...така няма да е нахално :Д
    Много си ми сладка с тия теми,чесно

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Предложи му той да мине да хапнете...така няма да е нахално :Д
    Много си ми сладка с тия теми,чесно
    +1 наистина е много забавна с тия теми и успех с момчето

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Защо пък ще му говориш на Вие.Аз ако съм на теб,направо ще му кажа"Ела у нас да пием кафе",ако денем е свободно у вас

Град
    гр. Пловдив
    Говоря му на вие, щот съм учтива, нали трябва да правим добро впечатление

У нас не става, пък и да ставаше не го предпочитам много, много... друго си е я кафенце, я разходка сред природата (предвид-в махалата) и такам.

Добре, втората идея не ви ли хареса?
    Пък първата я обмислям с кафето и захарта, или освен да махна "магазина не работи", ми директно "дай захар, че нямам"
    Ауууу! Хрумна ми друго!

Отивам с кафето, искам захар (той все трябва да има), (а и понеже става тъпо що аджеба с чашата съм отишла до тях, ами не е само да си взема захар и да си го пия в нас) и ще му кажа, че предпочитам да го пия долу на пейката сред природата и да го попитам дали би искал да слезе при мен да ми прави компания?
    А? Бива ли?

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Говоря му на вие, щот съм учтива, нали трябва да правим добро впечатление

У нас не става, пък и да ставаше не го предпочитам много, много... друго си е я кафенце, я разходка сред природата (предвид-в махалата) и такам.

Добре, втората идея не ви ли хареса?
    Пък първата я обмислям с кафето и захарта, или освен да махна "магазина не работи", ми директно "дай захар, че нямам"
    Ауууу! Хрумна ми друго!

Отивам с кафето, искам захар (той все трябва да има), (а и понеже става тъпо що аджеба с чашата съм отишла до тях, ами не е само да си взема захар и да си го пия в нас) и ще му кажа, че предпочитам да го пия долу на пейката сред природата и да го попитам дали би искал да слезе при мен да ми прави компания?
    А? Бива ли?
    тва най удачно го виждам
    който търси - намира . ^^

хихихи, много чаровна темичка ((=
    И на мен най-добро ми се струва кафето за пред блока.. Стига пейката да не е заета от бабите от входа
    И стига му приказва на "Вие"
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Зимай 1 шише вино и отивай да го изнасилваш и във Vol.1 така ти казах

Град
    Това което го мислиш,като вариант,някакси ми е детско и ще разбере какво искаш от него.Преди време ,като имахме квартиранти на 3-тия етаж,с мацка на мойте години,хванах ги още когато се нанасяха .Направих се на любезен,помогнах за багажа,запознахме се и т.н Мисълта ми е,върви и го изкарвай направо,не с тия недообмислени варианти

Град
    гр. Пловдив
    Попринцип си прав, но да ида да тропна на вратата и да кажа "Кога си свободен да излезем?".

Естествено, че съм привърженик на директността, но си има и случаи, в които е хубаво да вкараш някой и друг намек...

ДОбре, хайде, накара ме да се поколебая за това, посъветвай ме нещо не-детинско тогава, но същевременно и не толкова показно.

А и не забравяй, че трябва да съм предпазлива.
    Все още не съм ходила зад блока да проверявам дали има женско бельо и/или дрехи на терасата.

Град
    Пловдив
    Хаха,наистина голяма сладурка.Ама,майна,отидете със съседчето някъде на кафенце бе,по центъра някъдее,копчета-мопчета,паркове-що да не така?Или ти викаш айде да е нещо различно На мен лично не би ми дошла идеята за кекс (от предишната тема) или да идеш да му искаш захар например Не знам,може да го поканиш да се разходите из квартала,да си купите по пътя нещо за хапване и да поклюкарствате някоя по-пикантна новина Успех,мацка! :P

Град
    Ако се видите в случай ,че и двамата се прибирате му кажи"Искаш ли да пушим по една цигара на пейката".Ако е на излизане"Искаш ли довечера да излезнем на кафе".Други варианти,питай го дали гледа филми,ако каже да,измисли някакъв нов филм,дали го е гледал и дали е хубав.От къде да го изтеглиш евентуално.Лошото е че на момента според ситуацията ми идват идейте,а така на суша ...

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF

Да го изнасилва с шишето ?
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    е тва е, в Пловдив се звезди
    питай го от кой отбор е и му разкажи за твойта рода
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    гр. Пловдив
    Мани, че върви с една бръсната главичка. Ууууу!

Град
    Русе
    Хех сладурана (sun)

Идеята за кафето пред блока най ми харесва

Хайде успех със съседа \/

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

хм интересно ми е на колко години е той...а пък за цигарата не е сигурно щото той може и да не пуши..а ии само не разбрах от предната тема паднала ти е пантофата и как право при него отиде да я търсиш иначе много радваш.. :P айде късмет и като го видиш другия път най-добре вмъкни "как е" или нещо отт сорта да тръгне разговора

А защо не отидеш да му поискаш захар защото правиш сладкиш,а вашите са те наказали да не излизаш...после може да му занесеш сладкиш и кафенце и да си полафите....пък ако е дал господ и нещо повече...

Супер фен
    Много весели теми пускаш, поздравления
    Мисля, че каквото и да предприемеш, независимо колко достоверно или не, той ще се усети защо отиваш при него, сещаш ли се? Ще се досети, че не ти е притрябвала толкова чаша захар (както по филмите ) тей че просто избери най-чаровната идея от всички и така

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Re: Новият ми съсед. vol.2

тва за тортата ми хареса,по-добре му кажи`после искаш ли да похапнеш с мен торта?!` или `би ли искал да ми помогнеш с тортата,че нз,каква обичаш?!`
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Цитирай Първоначално написано от K_O_L_E_V
    Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF

Да го изнасилва с шишето ?
    Стига па ти бе

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Прочетох ти и 2те теми.И да яки са мн ясно кат' си от Пловдив :Д
    Много ме радваш, надявам се нещата ти да станат Според мен с кафето пред пейката става.Амаа са малко нагласени работи.Наиситна му говори на "ти", смисъл едва ли е толкова по-голяма от теб, че да трябва да се спазват формите на уважение.Иии според мен просто трябва да му кажеш а бе една година живеем в един и същи блок пък не се познаваме ако си свободен и ти се пие кафе, звънни /у вас/ Едва ли ще откаже Пък току виж е в този момент свободен и може да се видите..

Черинке винаги те е боляла главата ...ама чак толкова ли? Деа знам направи се на луда, ама тва с да намина да го хапнем...ще разбере "Да намина да се наебем", а не мися че тва е идеята...поне за сега де Тва с кафето пред блока някак по ме грабна

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    направи му сладкиш и му го занеси..и да не си много облечена няма да навреди

а иначе кафето пред блока..идея си е : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Браво, не си се отказала ,а и за това да го поканиш трябва смелост,а ти определено я имаш , поздравления !
    Наистина , не е нужно да му говориш на "Вие".
    Най - ми хареса варианта на DevilWish .
    Иии според мен просто трябва да му кажеш а бе една година живеем в един и същи блок пък не се познаваме ако си свободен и ти се пие кафе, звънни /у вас/ Едва ли ще откаже Пък току виж е в този момент свободен и може да се видите..
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си