след http://www.teenproblem.net/f/viewtop...535277#7535277

Здравейте!
Чудя и се мая какво да правя със съседа си.
Вчера се разминахме...здравей,здраст и както си му е реда, мислех да добавя и едно я "как сте?", я "къде така?", я "кво правите?", ама след "здрасти"-то се усетих, че гласа ми трепери доста и викам хайде, няма.
Начи ви каааазвам стълбите си ги взех на един дъх! Отделно като се качих в асансьора подскачах и се хилех ама като пълен олигофрен! Прибрах се, отидох да мия чиниите и хииич, ама хиич не съм усетила кога съм ги измила, все за него мислих с оная дивата усмивка на лицето, сещате се.

Та, следващият път като се видим трябва да съм по-уравновесена, нищо не ми пречи да му изтипосам едно "Искате ли да се поразходим" или "Искате ли да пиеме кафенце, нещо, а-у?", АМА! Ама сме на три "здравей" все още. Вижда ми се рано.

Посъветвайте ме какво да измисля?
Може тия дни направо с кафето от нас да ида до тях и все едно захарта ми е свършила и да му кажа "Магазинът е затворен, пък ти си ми най-симпатичен от всички съседи", ама то пък точно долу пред нас е МАГАЗИНА и ВИНАГИ е отворен...

Или пък да му искам захар, уж ще правя торта или нещо друго за ядене и ако има да ми услужи с каквото съм искала после да го попитам направо "Кога да мина по-после да го хапнем" малко нахално, амаааа!

А?А?А?
Кажете кака кво да прави.
Отчаяна съм.