- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля за помощ
Мисля, че тук е подходяща тази тема. Понеже този месец ще ставам на 13, а още не ми е дошъл цикал, а на моите приятелки им е дошло се чидя дали това е проблем.
Въпросът ми към вас е:
Когато ви е дошъл за пров път как се чувствахте?![]()
![]()
![]()
не е проблем. аз имам една приятелка на която ѝ дойде на 16![]()
а вместо да се извиняваш за грешки отдели 5 секунди да си прочетеш 4-те изречения и да поправиш грешките
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
На някои им идва по-късно...
Има други подобни теми потърси малко... Чувал съм че да ти идва трябва да си минимум 43кг, с малки изключения...
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Mда,темите тук стават все по-нелепи с всеки изминал ден.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Всеки има различен организъм.Едни се развиват по-бързо други по-бавно.Ще дойде и твоето време.
Да нормално е .
![]()
![]()
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------
е как ще е проблем ,я се успокой.до 16 е нормално да ти дойде,след това ако не ти е дошло се притеснявай иначе не бързай да искаш да т идва , че после
![]()
При всеки е различно ... Всеки организъм е различен ... Както няма две еднакви дървета така няма и два еднакви организма ..
Не е възможно да не ти дойде за тва споко като дойде дойде (:
Нормално е на всеки му идва по различно време зависи от това колко бързо се развива някой по-късно някой по-рано... на мен на 14 и не ми беше никак приятно, но свикваш !![]()
Не се притеснявай,всеки организъм е различен.Има време,ще ти дойде.Когато ми дойде за пръв път нищо не усетих(беше ми дошло през ноща),но послее...всеки месец корема така ме боли..така че не бързай![]()
Спокойно, до 16-тата ти година има време. ...ще ти дойде, не ти трябва още една беля, има време.
Накрай майка ти да те заведе на гинеколог или тя самата да ти обясни как седят нещата.
Станислава
А неприятно ли е? И първ какво да използвам. Превръзка илии тампон?
Естествено,че е неприятно.![]()
1.Тая тема що е в този радел?
2.Питай майка си за тия неща
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
миии аз лично превръзки използвам защото с тампон понякога боли, въпреки че е по-удобно.Първоначално написано от sladurka122
но ако не ти е неприятно тампонче си пъхай, по-лесно се носи в чанта, по-незабележимо и с повече свобода...
разбира се винаги можеш и да използваш нещо по сериозно ако ти тече обилно
надявам се че съм ти помогнал миличка![]()
на 14, радвах се..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!