- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /Vol.46/
Много се съмнявам, че някой ще знае, но все пак...: искам да ми препоръчате филм от рода на "Магистрала 60".
ЦС? Бах мааму още още ли го играете тва бре.. на сичкото отгре и женските почнали...Първоначално написано от gLypChenCee
![]()
Lexynnka
За съжаление не мога ти помогна... но пък ужаси мога да ти предложаПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Lexynnka
И ти ли си sad бре, бах мааму кво ви става днескаПървоначално написано от angel4eto100
![]()
Lexynnka
отварям портмонето... ...и там к*рПървоначално написано от Sibel1990
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Пешо, 5 лв.Първоначално написано от golf_5_r32
![]()
п.п. Пешо, .... НЕ![]()
Have no fear, 'cause I am here
Да но ми пробаваля съботата на басейн...Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Копеле недей такаПървоначално написано от vIoLaToR
..
...
..
...
...
...
....
...
...НЕ
Ентусиазиран НЕпукист™
Кажи кое е по-интересно? едни 95% от новите филми, които излизат сега не стават изобщо за гледане...Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Романси не ми се гледат...драми не щъ да си скапвам настроението..![]()
Комедия хубава от много време не съм гледал.. Ужасите, вярно че има по-тъпи неща, но поне са различни от повечето филми..![]()
Lexynnka
Да, добре. Различни са.Само дето във всичките сюжетът е един и същ - някакъв убива семейството си/отвличат го извънземни/току-що е излязъл от психиатрия или нещо такова. Задължително - кървища, черва и брадви. Доскучава ми на няма и 10-тата минута, защото вече знам какво ще се случи нататък.
![]()
бтв че ти нови филми ли гледаш? Сериозно ли?пок и шотрес
Аделина пък къде изчезна? оО
Я си изтеглете Silent Hill, ако не сте го гледали!!!
Have no fear, 'cause I am here
Не, не гледам нови...Но съм свалял и съм се мъчил да гледам, ебахти помията...Първоначално написано от mArMaLaDkA
Иначе аз си обичам ужасите, не зависимо кой ги харесва и кой неНото крвищата нито червата ме притесняват... Но каот сме тръгнали на там романтичните не са ли същото - все най-накрая се мляскат (с малки изключения).. екшъните същото - най-накрая добрите побеждават, драмите - накрая всички реват и т.н. ....
Lexynnka
И аз много обичам дъжда, но не и червеите след това. Отвратително гнусни са ми, способна съм да ревна.![]()
Че то и филм ли има..аз мислех, че е само играПървоначално написано от vIoLaToR
![]()
Lexynnka
Червеи... че ти де ходиш след дъжда...тука по пътищата няма такива гадинкиПървоначално написано от mArMaLaDkA
Иначе ако става на въпрос аз и снега много го обичам..![]()
Lexynnka
Алекс, стандартни филми гледаш значи.![]()
А аз обичам такива, които ме държат под напрежение през цялото време. И които ме карат да си отворя очите за някои неща, трябва да съдържат различни поуки в себе си.
Има някои филми, които сигурно съм ги гледала наД 5 пъти, и въпреки това, всеки път се вълнувам, усещам пеперудки в стомаха, подкосяват ми се краката при кулминацията и прочие. Ето такива филми обичам.![]()
И най-силен отпечатък ми оставят филми, които нямат предвидим край. Гледаш едни 80 минути, мислиш си, че си вникнал в сюжета, че знаеш как ще завърШи филмът, а накрая една голяма драма(не говорим за безмислен край, а за драматичен). Ето такива филми си търся.![]()
Има и да ти прилапватПървоначално написано от mArMaLaDkA
Ентусиазиран НЕпукист™
На мен няма какво да ми "прилапват".![]()
Алекс, плъзват от разни градинки по улиците.![]()
Добре де... как може да ти се гледат филми с драматичен край... аз харесвам повече happy end-a
Lexynnka