- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /Vol.46/
Ебахти кефа... ти да си в басейн, навънка вали и няква ти прилапва... трябва да издържа бая време под водаПървоначално написано от golf_5_r32
![]()
Lexynnka
Ако е със шнорхел, що пък не?![]()
Алекс, обичам нещастието явно. Не, честно, понякога един филм е хубав именно заради тая неочакваност.
Абее... нз.. секс във вода - да, имам мерак да пробвам... ама пък да ми лапат под вода...Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Иначее... аз мразя да съм нещастен, да съм самотен и т.н.![]()
Lexynnka
кво бе, ще усещаш вълнички.
а на мен това ми е редовното състояние.![]()
От де знаеш?Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Тоо и аз съм си самотен (не винаги ест) и в определени случаи нещастен, но това не значи, че обичам да съм така![]()
Lexynnka
Предполагам, логично е.![]()
Приятно ми е да ми е меланхолично пък на мен. Ако можех и стихове да пиша...![]()
Никва идея си нямам... нямам опит с тва.. но мисля, че зависи колко го е налапалаПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
А на мен пък не...И като сме почнли кой кво обича и мрази - и тишината мразя, не издържам да ми е тихо
![]()
А стихове да пиша - изключено.. Изобщо не мога такива работи да пиша, нито мога да рисувам![]()
Lexynnka
ако има желание ко толковаПървоначално написано от L0ST
ще издържи
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Аз ще разпитам някои момичета дали са духали под водаПървоначално написано от golf_5_r32
![]()
![]()
![]()
Lexynnka
аре, край с тая тема.![]()
обичам и да ми е тихо. Само тъмно мразя да ми е, дострашава ме.
Предпочитам да ми е студено, отколкото горещо. и да, и аз не мога да рисувам.![]()
Що бе, тамЪн стана интересно...Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Мразя тишината... може да ми е тъпо, да съм самотен, да съм нещастен... не мога да търпя да ми е тихо. ВИНАГИ има пусната музика или някой сериал / филм.. независимо дали ги слушам просто не мога да търпя да ми е тихо..
Обичам навън да е студено, аз да си пусна печка и да си направя толкоз топло колкото аз искам... И за рисуването и такива работи см пълна трагедия - никакъв усет.. добре, че се намира кой да ми рисува в училище, че да не си развалям общия успех с тва рисуване![]()
Lexynnka
кое му е интересното - би трябвало да има вълнички. разгадах мистерията. край.![]()
зимата затова я обичам - навън е студ, преспи, сняг, а аз съм вкъщи, на топличко, сгушила съм се под юрганче на лилави врабчета() и пия горещ шоколад.
I asked him to stay but he wouldn't listen
He left before I had the chance to say
The words that would mend the things that were broken
But now it's far too late, he's gone away
It's not over tonight
Just give me one more chance to make it right
I may not make it through the night
I won't go home without you![]()
Абе вие не сте наред аз обичам да съм в колата с парното на макс и вътре да е невероятна жегаПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
А да - мразя да пътувам с кола на къси разстояния. Винаги ми е едно магично такова, приятно, когато пътувам и ми е изключително тъпо, когато трябва да слизам.![]()
Именно... и аз затова обичам зимата...а пък и като погледна навънка хората замръват от студ, на мен ми топличко и ми става още по-голям кефПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Пфф... извадих си очите докат го прочета тоя текст...![]()
А котката как се уплаши си не е истина![]()
Lexynnka
На къси разстояния и аз не обичам... и не мога да търпя ако се кара бавно, нз къде ми бърка бавното каране.. И затова предпочитам само с баща ми да ходя извън града..Първоначално написано от mArMaLaDkA
Lexynnka
Такива като теб трябва да им взимат книжките... вътре жега, получаваш топлинен удар и се нацепваш челно в някоя кола..Първоначално написано от golf_5_r32
![]()
А вчера като си се връщах от търново, климатроника на минимално ... и как духа когато е на макс, направо пневмония може да хванеш![]()
Lexynnka
Аз с баща ми не обичам особено да пътувам, че от време на време се улива и ме заболява крака да натискам въображаемия педал за спирачките.![]()
който има климатроник е така аз имам ел стъклаПървоначално написано от L0ST
и мега парно
Ентусиазиран НЕпукист™
Aз пък едвам издържам ако е под 100Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Lexynnka
Ква кола караш?Първоначално написано от golf_5_r32
![]()
Lexynnka
А аз съм супер страхлива и винаги си представям най-лошите неща, които могат да се случат. Ултра болната психика имам май.![]()
Доста по добре е да си спокоен, а на мен, мамка му, все ми е нервно и затва не мгоа да търпя и да се кара бавно..Първоначално написано от mArMaLaDkA
Още помня една даскалица как се беше хванала и с двете ръце за вратата, че се наложи адски бързо да стигнем до софия![]()
Lexynnka
![]()
Боже, в скайпа ми колко хора били на линия...изумена съм.
и пак тия, които най не ми трябват. ;\
А аз колко отворени чатове имам... и ме мързи да им отговарям![]()
Lexynnka