- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /Vol.46/
ем... из гората и на горе мн песове има вечер... жив мгоат да ме изядат някъде.. Пък и по тъмно става кофти вече, то няма лампи, пък маршрута ми е към 7-8 км и не ми се тича в тъмното.. Аз си препдочитам сутринПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Lexynnka
оо аз едно време тренирах спортна гимнастика и вечно бях в мазоли по ръцете от лоста ама не помня кво съм ги правила..бешее многоо отдавна![]()
![]()
Бях 1 час на лостовете... Кофички се уча сега да правя... правя по 7 серии по 3 (не мога повече) :ХХХПървоначално написано от L0ST
А набиранията са ми 3 пъти в деня по 10 серии по 10 всяка... И лицеви правя 3 пъти по 3 серии по 30 всяка + коремни 3 пъти по 150 и карам по 20км. колело с фолио на корема... Твърдо съм решен да си опарвя тялото тва лято... Сега като си взема и аминокиселини ще стане идеално... не ми трябват фитнеси... таа нещо за мазолите?
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Първоначално написано от Sibel1990
чао![]()
Ооо мен ме мързиПървоначално написано от iwancho
![]()
Аз правя по 3-4 серии по 10 една след друга с по 1-2 мин почивка.. лицеви 4 серии по 40 с повечко почивка (понякога и по-малко ако ме домързи), коремни 4 пъти по 100 и тичане по 6-7 км крос... Попринцип мога и по повече да правя, но тва да ме поддържа![]()
За мазолите нз... некъв крем здраве сложи..
Lexynnka
таман, ся си гъвкава...Първоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
Lexynnka
мисля да си ги обинтовам на обяд утре преди тренировка... щото то и от колелото стават.. :Х ае не е добре.. работата със ръцете...![]()
ти кво прайш ся? освен да висиш във форума![]()
нещо за мазолите ли .... ем въобще не см много запозната ... единствените ми спомени са:
или се мажиш с някакъв по-мазен крем
или овиваш в една кърпичка сол, капваш малко вода и стягаш кърпичката около мястото (в случея ръцете) на което е мазола
и другия вариант е с лимон .. ама кво се праеше ща излъжа![]()
Да с бинт... сложи и крем някъв да по облекчи ако болят..Първоначално написано от iwancho
Иначе оглеждам една програма... и се чудя що не пресмята вярно....ти?
Lexynnka
Първоначално написано от SilverRain
Мисля първо да го намажа с ракия (малко щипе ама..) и после към 10-15 мин във гореща вода със сол и сутринта ще сложа бинт и така ще тренирам... Дали ще стане?![]()
ами вечерта как ше седят ... добре, ама незнам дали ше заздравеят ..Първоначално написано от iwancho
да, абсурт е простоПървоначално написано от mArMaLaDkA
Еми утре мн бинт ще навия и така... направил съм си график и трябва да го спазвам всеки ден...![]()
естественоПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
мхм..Първоначално написано от mArMaLaDkA
Пък и такива ударни тренировки недей прави...смис ти си виси на лоста но недей вися 1 час без прекъсване..
Lexynnka
абе мажи ги и с крем здраве, нш няа ти стане, поне да умекне самата кожаПървоначално написано от iwancho
![]()
От кога почна да тренираш?Първоначално написано от iwancho
Lexynnka
аз вися само 5 минути накрая за разтягане,иначе не вися,само набиранията си правя...Първоначално написано от L0ST
секс с гимнастичка...сиг е якоПървоначално написано от evalongoriq
![]()
Lexynnka
Аз говорех преносно.... Прави прекъсвания шото няма файда да рпавиш такава ударна тренировка един ден и после 1 седмица да ти зарастват мазолите.. Аз правя по 3-4 серии по 10 една след друга сутрин и още толкова вечер и нямам проблемиПървоначално написано от iwancho
![]()
Lexynnka
ми сигурно,като се разчеква както си искаПървоначално написано от L0ST
![]()
^^ амии то от лоста не ми стават толкова,колкото от колелото... ама и двете като ги правя и...![]()
дайте идея какво да ям... нещо лесно и свежо ми се яде (не салата) .. чудя се какво да си направя...