- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /Vol.46/
Може да си пада по директните предложения... "Ай се чукаме.."![]()
Lexynnka
Ами какво според теб ши правим...Първоначално написано от lilincituuuu
![]()
Lexynnka
Наиш ли къв шамар отнесох като викнах едн момиче до тоалетната, а беше на шега... де да я знам, че така ще реаргираПървоначално написано от simi4ka
![]()
Lexynnka
Абе незнам ама какво дупенце има малииииииииии ... пък ся каза че било по хубавоПървоначално написано от L0ST
![]()
Diiddy
![]()
кое е било по-хубаво?Първоначално написано от chefk0
Lexynnka
Опиши ми пълната програмаПървоначално написано от L0ST
като някъв в импулса
:
Predstavi si 4e sme zaedno parvo te celuvam nejno po ustata a ti leki4ko mi hape6 ustnite dokato az ti razkop4avam rizkata ili s kakvoto si.Posle bavno preminavam nadolu dokato te celuvam spiram se i si igraq malko s ezi4e na gardite ti.Posle prodaljavam nadolu dokato s race gi masajiram kato stigna nai dolu te postavqm da legne6 i ako iska6 po4vame 69 dokato ti svar6i6.Posle minavam nad teb i zapo44vam da te galq s nego dolu.Dokato ne go poiska6 i posle bavno go bkarvam i masajiram gardite ti i u6ite dokato svar6i6 otnovo.Posle ti minava6 otgore i dokato ti gi masajiram ti si me qhnala dokato pak svar6i6.Nakraq te izpravqm do stenata i (otpred ili otzad ne te pomnq kak obi4a6e) dokato ti masajiram gardite s edna a s drugata otpred(ili dvete na gardite v drug slu4ai) posle ti 6epna kolko te obi4am i drugi nejni slova dokato svar6im zaedno...........Kak e?![]()
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
А стига бе... толкоз пъти свърши, че не можах да ги преброя, а съм математическа..Първоначално написано от lilincituuuu
![]()
А аз няма да ти описвам, а ще ти показвам![]()
Lexynnka
найс... ем... питай я дали все пак не иска да гледате филмчеПървоначално написано от chefk0
![]()
Lexynnka
то беше на шега, че се бях хванал на бас.. Никога не бих правил нищо с неяПървоначално написано от simi4ka
![]()
Lexynnka
Аз ся и казах какви раути му мисля на дупето ти и тя вии все мислите пък не действате и веднага въпроса а ти да си ме извикала у вас ?Първоначално написано от L0ST
![]()
Diiddy
![]()
След малко правя 7к мнения... кой е като мен..![]()
Lexynnka
Да бе... само се оправдават с това.. колко пъти са ми го казвали, че само съм мислел![]()
![]()
Lexynnka
мхм...Първоначално написано от L0ST
Айде отивам да преинсталирам![]()
Diiddy
![]()
Тва пък по къв случай питаш.... светло кафявиПървоначално написано от simi4ka
.. абре не толкоз светло.. кафяви са
![]()
Lexynnka
неопределен цвят... или ддз май мн тъмно русо.. или пък е кестеняво... или ддз, не мога да оправям цветовете![]()
Lexynnka
Честито... а аз миналия ден накупих сладко за 50 лв.. иам достатъчно за седмица напред![]()
Lexynnka