.

Виж резултатите на анкетата: Гледате ли сериали?

Гласували
66. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

45 68,18%
  • Не

21 31,82%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Гледам сериали, но не турски, а от рода на Грозната Бети, Др. Хаус, Отчаяни Съпруиг etc.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    In the middle of Nowhere
    От сериалите гледам само Weeds аххх нямам търпение да излезе 6ти сезон
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Не. Като бях малка гледах сапунки, но вече не ми се занимава.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на ameli
    Аз не гледам сапунки, защото са ми прекалено ангажиращи.

Един път нямам време, друг път точно на най-интересното го спират. А и всички са еднакви и се повтарят.. Докато сериялите с епизоди всеки за себе си, тях по ги гледам
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Турските не ги гледам и не ги и понасям обаче комедийните сериалчета ги обичам.
    Специално за турските не смятам за редно да дават толкова много от тях и то в 8 вечерта по национална телевизия... За мен това си е чиста подигравка
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    ^ особено на 3 март
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от pitbullxx
    Не гледам турски сериали ,но гледам сериали като Др-Хаус , Царят на квартала , 8 прости правила и такива подобни ,но не и турски сериали ,защото просто не са ми интересни.
    +1
    *сън*

Може да не гледате турски сериали и си мислите, че са некви тъпи и т.н. . . Но не знаете какъв смисъл има в тях .. Просто мен някои от турските много ми харесват ... може да са турски .. но има смисъл и има изводи накрая .. а не некви тъпизми като бг-те .. които само простотии измислят .. .. Иначе сериали които гледам са : " Незабравима" .. " Гибелна красота " .. " От местопрестъплението - Маями .. " ..
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Ми няма да гласувам...Стъклен Дом си го харесвам,както и повечето сериали по Фокс Лайф,а любимия ми за момента е Касъл!

Повече от фен Аватара на Harmonyy
    Гледам супер много сериали,за да убивам времето и скуката Само че не от тези,които изброи,а мн по яки :Д OTH,GG,Supernatural,TVD,Flashforward,Desperate housewives .. и мн други

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Сериали не гледам. Може би защото или не се е намерил някой, който да ме грабне, или съм се преситила от сериали в тийнейджърските ми години. Сапунените сюжети са все едни и същи, действието се точи мудно, все едни и същи муцуни играят в тях и за капак са твърде предвидими. И наивни- винаги се свършва с хепиенд, злото е наказано и главният герой се жени за главната героиня, защото в продължение на не знам колко епизода са се обичали, но нещо все им е пречело. Мерси. Стъклен дом е под всякаква критика- изкуствени, изпонагълтали бастуни, с толкова плоски диалози и толкова посредствена игра... Нямам думи. Следях го от уважение към българското.
    Отчаяните съпруги и Хаус също не могат да ме грабнат. Ако хвана епизод по телевизията, ще го изгледам, но да тръпна в очакване на новия сезон и да съм се регнала в колкото се може повече тракери, за да го изтегля на момента, тц. Надрастнала съм го този период.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен
    Не. С нищо не могат да ме привлекат. Единствено ме е яд, че телевизия като БТВ, си позволява да пуска тези сапунки. Направо ми се гади от тях и ориенталските им мелодии, които ми бъркат в здравето. И на всички турски филми, историите са на 90% еднакви. Какво по-глупаво от това.. Гледай един свестен филм и това е. Сериали.......

Мега фен Аватара на sasha_90
    Гледам сериали,но само някои.От турските гледам само:"Листопад","Двама завинаги".Гледах и "Перла".Друг,който гледам е "Гибелна красота".

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Гледам сериали, които дават по ABC и CBS
    http://abc.go.com/shows
    http://www.cbs.com/

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Не,някак са ми твърде лигави и измислени.
    ла-ла-ла

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Мразя теленовелите тип "ревящата вдовица" .. не се сещам сега за точно определен такъв тип сериал, обаче турските ги гледам .. е поне два сега. 1001 нощи и Листопад .. Гледах и Мелодията на сърцето, преди време .. От сериалите иначе гледам Грозната Бети .. д-р Хаус по едно време, но ми писна окончателно. И Забранена любов гледах .. А някои хора си дрънкат просто така за даден сериал след като дори не са го погледнали за какво иде реч .. Примерно 1001 нощи е много поучителен филм, но разбира се, за хора без предрасъдъци
    Да съм казала, че отказвам се?!

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Преди около 7-8 години много ги гледах. Сега не гледам никакви и не искам да започвам. Струва ми се пълна загуба на време, пък и имам чувството, че затъпявам от тях.

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Гледал съм Dr.House,Medico de Familia,Mis Adorables Vecinos,Two and Half A Men

Повече от фен Аватара на DeinStern
    Град
    City_Of_HaPpIness
    Гледам сериали, но сапунки- не. Много ме изнервят особено такива, при които дадена случка се развива в 3-4 епизода... грр
    In the eye oft the storm but I ain't scared
    Cause after the storm There'll be calm somewhere

old nick: lori

най-мразя като дават тъпи сапунки по телевизора, направо ми се преобръща корема. Предпочитам да гледам реклами пред теленовелки или турски сериали. Това са най-големите бози, създавани някога
    Fuck you You fucking Fuckers

Сапунки не гледам..Иначе от време на време-по някоя серия на "Касъл" или "От местопрестъплението Не-Знам-Си-Къде"

С мама следим всички турски сериали. Ако не можем да гледаме някой по тв го гледаме на компа. Те са ми любимите. Разказват за живота на хората и са реални и не винаги има хепи енд. Те тъжни и истински. От турските няма такива дето да се окаже, че тоя ти е брат, другата ти е майка и тем подобни. Всички са много истински. Например сълзи над босфора.Разказва се за една майка болна от рак, която трябва да остави двете си малки принцеси и мъжа си. За хората, които не ги харесват просто да гледат нещо друго. Аз не обиждам някой който гледа мачове, вампири, екшани и тем подобни. Всъщност има и много мъже, които гледат тези сериали. Аз и мама следим всички без Листопад, защото е много дълъг и нямахме време. Иначе любивите са ми Клетва, брак с чужденец, който е комедия, Сълзи над босфора, Малки жени(страхотен е), Мелодията на сърцето, Двама завинати, Незабравима, Перла - Тези и още много. Всички са ми любими. Аз съм за, дано да продължат да ги дават.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Сериали не гледам. Може би защото или не се е намерил някой, който да ме грабне, или съм се преситила от сериали в тийнейджърските ми години. Сапунените сюжети са все едни и същи, действието се точи мудно, все едни и същи муцуни играят в тях и за капак са твърде предвидими. И наивни- винаги се свършва с хепиенд, злото е наказано и главният герой се жени за главната героиня, защото в продължение на не знам колко епизода са се обичали, но нещо все им е пречело. Мерси. Стъклен дом е под всякаква критика- изкуствени, изпонагълтали бастуни, с толкова плоски диалози и толкова посредствена игра... Нямам думи. Следях го от уважение към българското.
    Отчаяните съпруги и Хаус също не могат да ме грабнат. Ако хвана епизод по телевизията, ще го изгледам, но да тръпна в очакване на новия сезон и да съм се регнала в колкото се може повече тракери, за да го изтегля на момента, тц. Надрастнала съм го този период.
    Ама аватара ти е на Ламия от мелодията на сърцето нали

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Какво общо има аватара ми?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

повечето турски сериали са много долнопробни,единствения сериал който гледам е Стъклен дом един качествен български сериал ,други не,писна ми с тея туски дивотии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си