- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За сериалите и мнението ви за тях.
Гледам сериали, но не турски, а от рода на Грозната Бети, Др. Хаус, Отчаяни Съпруиг etc.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
От сериалите гледам само Weeds аххх нямам търпение да излезе 6ти сезон![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Не. Като бях малка гледах сапунки, но вече не ми се занимава.
^^^
Бургас <3
Аз не гледам сапунки, защото са ми прекалено ангажиращи.
Един път нямам време, друг път точно на най-интересното го спират. А и всички са еднакви и се повтарят.. Докато сериялите с епизоди всеки за себе си, тях по ги гледам![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Турските не ги гледам и не ги и понасям обаче комедийните сериалчета ги обичам.
Специално за турските не смятам за редно да дават толкова много от тях и то в 8 вечерта по национална телевизия... За мен това си е чиста подигравка![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
^ особено на 3 март![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Може да не гледате турски сериали и си мислите, че са некви тъпи и т.н. . . Но не знаете какъв смисъл има в тях .. Просто мен някои от турските много ми харесват ... може да са турски .. но има смисъл и има изводи накрая .. а не некви тъпизми като бг-те .. които само простотии измислят .... Иначе сериали които гледам са : " Незабравима" .. " Гибелна красота " .. " От местопрестъплението - Маями .. " ..
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Ми няма да гласувам...Стъклен Дом си го харесвам,както и повечето сериали по Фокс Лайф,а любимия ми за момента е Касъл!
Гледам супер много сериали,за да убивам времето и скукатаСамо че не от тези,които изброи,а мн по яки :Д OTH,GG,Supernatural,TVD,Flashforward,Desperate housewives .. и мн други
![]()
Сериали не гледам. Може би защото или не се е намерил някой, който да ме грабне, или съм се преситила от сериали в тийнейджърските ми години. Сапунените сюжети са все едни и същи, действието се точи мудно, все едни и същи муцуни играят в тях и за капак са твърде предвидими. И наивни- винаги се свършва с хепиенд, злото е наказано и главният герой се жени за главната героиня, защото в продължение на не знам колко епизода са се обичали, но нещо все им е пречело. Мерси. Стъклен дом е под всякаква критика- изкуствени, изпонагълтали бастуни, с толкова плоски диалози и толкова посредствена игра... Нямам думи. Следях го от уважение към българското.
Отчаяните съпруги и Хаус също не могат да ме грабнат. Ако хвана епизод по телевизията, ще го изгледам, но да тръпна в очакване на новия сезон и да съм се регнала в колкото се може повече тракери, за да го изтегля на момента, тц. Надрастнала съм го този период.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не. С нищо не могат да ме привлекат. Единствено ме е яд, че телевизия като БТВ, си позволява да пуска тези сапунки. Направо ми се гади от тях и ориенталските им мелодии, които ми бъркат в здравето. И на всички турски филми, историите са на 90% еднакви. Какво по-глупаво от това.. Гледай един свестен филм и това е. Сериали.......
Гледам сериали,но само някои.От турските гледам само:"Листопад","Двама завинаги".Гледах и "Перла".Друг,който гледам е "Гибелна красота".
Гледам сериали, които дават по ABC и CBS![]()
http://abc.go.com/shows
http://www.cbs.com/
Мразя теленовелите тип "ревящата вдовица" .. не се сещам сега за точно определен такъв тип сериал, обаче турските ги гледам .. е поне два сега. 1001 нощи и Листопад .. Гледах и Мелодията на сърцето, преди време .. От сериалите иначе гледам Грозната Бети .. д-р Хаус по едно време, но ми писна окончателно. И Забранена любов гледах .. А някои хора си дрънкат просто така за даден сериал след като дори не са го погледнали за какво иде реч .. Примерно 1001 нощи е много поучителен филм, но разбира се, за хора без предрасъдъци![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Преди около 7-8 години много ги гледах. Сега не гледам никакви и не искам да започвам. Струва ми се пълна загуба на време, пък и имам чувството, че затъпявам от тях.
Гледал съм Dr.House,Medico de Familia,Mis Adorables Vecinos,Two and Half A Men![]()
![]()
![]()
Гледам сериали, но сапунки- не. Много ме изнервят особено такива, при които дадена случка се развива в 3-4 епизода... грр![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
най-мразя като дават тъпи сапунки по телевизора, направо ми се преобръща корема. Предпочитам да гледам реклами пред теленовелки или турски сериали. Това са най-големите бози, създавани някога
Fuck you You fucking Fuckers
С мама следим всички турски сериали. Ако не можем да гледаме някой по тв го гледаме на компа. Те са ми любимите. Разказват за живота на хората и са реални и не винаги има хепи енд. Те тъжни и истински. От турските няма такива дето да се окаже, че тоя ти е брат, другата ти е майка и тем подобни. Всички са много истински. Например сълзи над босфора.Разказва се за една майка болна от рак, която трябва да остави двете си малки принцеси и мъжа си. За хората, които не ги харесват просто да гледат нещо друго. Аз не обиждам някой който гледа мачове, вампири, екшани и тем подобни. Всъщност има и много мъже, които гледат тези сериали. Аз и мама следим всички без Листопад, защото е много дълъг и нямахме време. Иначе любивите са ми Клетва, брак с чужденец, който е комедия, Сълзи над босфора, Малки жени(страхотен е), Мелодията на сърцето, Двама завинати, Незабравима, Перла - Тези и още много. Всички са ми любими. Аз съм за, дано да продължат да ги дават.![]()
Ама аватара ти е на Ламия от мелодията на сърцето налиПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Какво общо има аватара ми?!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
повечето турски сериали са много долнопробни,единствения сериал който гледам е Стъклен дом един качествен български сериал ,други не,писна ми с тея туски дивотии![]()