.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Моля Ви за съвет спешно :(

Първо здравейте на всички.

Искам да Ви помоля за съвет.Приятеля ми с който сме заедно от близо1 година се разделихме вчера аз го оставих защото се усъмних,че има веъзка с едно момиче от цигански произход с което се задяваше в началото на нашата връска.Всичко стана така,че се прозвани на новият му номер който само аз и още няколко човека го имаме и след като го набрах ми вдигна въпросното момиче.Обясни ми се,че може някой да и го е дал и аз се кротнах.Преди 3-4 дена обаче получих смс от нея,че съм боклук и тои ме е захварлил като парцал и до преди малко е бил при нея.На другия ден след като го попитах той отговори че тя иска да ни раздели и аз му казах поне да се обади и да и каже нещо в смисъл да ме защити...но той отказа скарахме се и тои ми обеща да се обади на другия ден сутринта...Дойде другия ден и в 8 той дойде да ме вземе за работаи аз му казах "Звънни" тои ми вика "Като те закарам на работа тогава"...закара ме аз пак го накарах да званне тои каза след 2 часа като дойде да ме вземе за кафе тогава ..минаха и дватата часа тои отговори като се върнем от кафето тогава...пак същата работа този път каза след работа...дойде вече и след работа и аз пак му казах да звънне той и отказа КАТЕГОРИЧНО и аз си тръгнах пеша,а той ме гонеше и ревеше като бебе и ми се кълнеше но аз се прибрах...Два дена не ме беше потърсил,но днес майка му ми звънна защото жената много ме обича и ме попита какво е станало аз и казах да пита него и тя ми отг че го е питала но той и казал че ще се оправим...след 10 мин той ми звънна и ме накара да се видим при идването му взе да ме целува при което аз се отдрупнах и го попитах защо а ой отговори,че нищо не е направил...забравих да кажа.че когато ходих да си обирам дрехите от тях видях неиния номер записан на един лист а същоят ден един пр ми каза че го е видял да отива към циганската махала...И така аз го попитах за номера а той ми отг,че не го е записвал той и нз от каде се е взел...и се разбрахме да дойде в 5 часа до нас и така и не дойде след 20 ми писа в скайп че го е ихапала оса по мускула на крака и неможе да кара...че ме обича че иска да сме заедно че ще се бори за мен и както спорихме ми написа това "iskam da znaesh samo che te obicham i che nqma da te ostawq namira koiskash mi wqrwai no znai che te obicham i winagi sum te obichal lqgam da gledam listopad taka ili inache ytre shte sum do was ili tazi we4er obicham te i ne si misli che shte se oturwesh ot men {{{{{P}}}}} prosto ne si go misli obicham te" и излезе и аз си помислих че е отишал пак при нея...а го обичам страшно много дайте ми съвет каквод а направя..Моля ви от както не съм с него ми тече кръв от носа и ми се гади сякаш топка ми е заседнала на гърлото..Помогнете моля ви...

Баламосвал те е.Стреснала си го.И сега му е гузно!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Град
    Rousse

Re: Моля Ви за съвет спешно :(

Мисля, че и двамата знаем какво трябва да направиш... разликата е, че на теб ти трябва малко още за да се навиеш и да го нарпавиш, а именно, да го разкараш... Ако щеш ми вярвай, ама ми е през х*я, че ти е писал, колко много те обича, и аз се чудя, как можеш ТИ да пишеш, че го обичаш, при положение, че той прави така И Е ВИДИМО как те върти !

Град
    Пловдив
    Щом казва,че ще се бори за теб,не разбрах изобщо как го показва,какво прави?Смятам,че ви трябва време,в което да поискаш от него да ти обясни ВСИЧКО какво се случва и без да те лъже,ако ли не-че предпочиташ да не сте заедно,от колкото да сте и той да те лъже или заменя с няква циганка..Ако не ти каже и продължи с мачовските обяснение в любов,не знам как би постъпила ти,но аз бих го зарязала.

Град
    Русе
    Аз отдавна да съм го зарязала...

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Уф... поредната сълзлива филмирана история заради невъзможността на определени индивиди да си държат питона в гащите и да покажат че имат топки.

Ама авторке и ти си за бой. Видяла си че ти кръшка и се измъква по терлици... кво чакаш още - бебе да и направи на оная мърла? Бягай далече от човек, който не иска да защити човека, който твърди че обича.

Ей.. явно трябва да си счупите жестоко главата за да осъзнаете някои неща. Чудя се при наличието на по лесен начин.. що се изкарвате мъченици, при положение че е ясно че сами сте се набутали в ситуацията.

И не, аргумента "обичам го" е невалиден в случая.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

И аз бих дала съвет "остави го" на някой в моята ситуация,но незнам защо на мен ми е трудно.Една година сум живяла с този човек лягала съм и съм ставала до него и сега...

Цитирай Първоначално написано от melchetooo
    И аз бих дала съвет "остави го" на някой в моята ситуация,но незнам защо на мен ми е трудно.Една година сум живяла с този човек лягала съм и съм ставала до него и сега...
    И сега той се занимава... с циганка.
    Кофти, а?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    разкарай го,преди циганката да ти е направила магия
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Не мога да разбера едно. Не стига, че ви изневеряват и ви правят на пълни шматки, ами се и оставяте да ви лъжат, лъжат, лъжат пък то толкова тъпи и направо нелепи лъжи, че думи нямам.. И после обичам го.. Еми хубаво тогава като си го обичаш, стой си с него, знаейки , че се въргаля с оная мърла ... По-добре ли ще се чувстваш?

ти си туркиня ?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Преди 1 седмица си слагах аксесоари в колата и 2 циганки седат на 2-3 метра ,и едната я чувам"Върви" ."Може ли да се запознаем" и аз "Може,Цветомир",тя "Аз се казвам Десислава,много си хубав".Аз казах само "Ауу благодаря".Добре ,че не ми протяга ръце и неостана да ми досажда.Много мразя да ме забиват циганки,ужас,опазил ме господ.Преди имаше една циганка ,която ме преследваше,добре че се отказа .Той явно не мрази циганите...Питам се ,какво му дава тя,което ти не му...?За мен тоя е пропадняк...Да не говорим ,че оправданията са му тъпи.Аз съм карал кола със навехнат глезен и ластичен бинт на коляното.И 2те места ме боляха ,но имах желание

Така най-смешното е,че той е "НАЦИСТ"... ... амм някой ме пита дали съм туркиня...мм не не съм поне доколкото знам

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от melchetooo
    Така най-смешното е,че той е "НАЦИСТ"... ... амм някой ме пита дали съм туркиня...мм не не съм поне доколкото знам

Мда.. псевдо-нацист...

Мега фен
    Град
    <3
    тоЗ гледа Листопад човече...направо ми стана смешно. Бива ли да ходиш с гей? (си ходиЛА)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен
    Той се занимава с цигани,а ти го търпиш????Я го зарязвай,квото било,било,гледай на пред.На твое място му тегля майната и това е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си