- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да не съм приятел с нея..а повече
здравейте
имах слъчай в който харесвах едно момиче а не се получи защото тя ме смяташе за мн добър приятел
въпроса ми към вас е " Какво да направя за да не съм приятел на едно момиче което аз харесвам"(говорих с един фр и той ми каза ... "аз пък се чудя точно обратното как да бъда приятел с тях"
)
смисъл винаги така става..вместо да съм имам връзка с момичето което харесвам и съм се привързал ме смята за мн добър приятел...
къде ми е грешката?прекаленото ми мило държание ли ?
...
Прочети темата за стълбичките при жените във форума. Нещата стоят точно така. Ако в самото начало не заявиш, че искаш нещо повече, тя те мушва в графа приятели без право на замяна. А ти не целиш тва в случая.![]()
Skype -> Обичам те
А?! Съвета ти е да Й каже по скайп, че я обича... малее... боли те глвата..Първоначално написано от Nakadah
Кажи и да седне и да си затвори очите, че имаш изненада за нея. Събуваш си гащите и й го тропваш на челцето. Така със сигурност няма да те смята за добър приятел.Първоначално написано от ro6lio
А ся сериозно. Нямаш правилен подход. Прекаленото ти мило държание е един от основните проблеми. Не се опитваш да завържеш интрига, да докосваш, да предприемаш действия. Това, което правиш е да говориш с момичето за чувства и за всичко, което тя си говори с нейните приятелки. Темата е дълга, неизчерпаема и освен, че не ми се пише в момента изобщо толкова много се е изписало по нея, направо ми е втръснало.
edit: Ако имаш желание ми кажи като съм на кеф да ти напиша едно лично за да те насоча.
Temet Nosce
벨야카
Честно да ти кажа, ако тя те има за много добър приятел не мисля, че можеш да промениш нещо, но ако и кажеш какво изпитваш е твърде вероятно тя да се отдалечи от теб.А ако тя изключително много те цени като приятел, дори и да те харесва като нещо повече пак е много вероятно да не тръгне с теб, защото така ще рискува приятелството ви за напред.
Първоначално написано от nikitka_
подкрепям
Съгласна съм с umri. И ще добавя, че ако е едно момиче те е писало в категория "приятели", мнооооого трудно ще я накараш да те изкара оттам. Аз не бих го направила.Отново ще направя препратка към темата на Валдес - там разликата между приятел и нещо повече е доста добре описана.