.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Как да не съм приятел с нея..а повече

здравейте
    имах слъчай в който харесвах едно момиче а не се получи защото тя ме смяташе за мн добър приятел
    въпроса ми към вас е " Какво да направя за да не съм приятел на едно момиче което аз харесвам"(говорих с един фр и той ми каза ... "аз пък се чудя точно обратното как да бъда приятел с тях "
    )
    смисъл винаги така става..вместо да съм имам връзка с момичето което харесвам и съм се привързал ме смята за мн добър приятел...
    къде ми е грешката?прекаленото ми мило държание ли ?

Град
    Русе
    Прочети темата за стълбичките при жените във форума. Нещата стоят точно така. Ако в самото начало не заявиш, че искаш нещо повече, тя те мушва в графа приятели без право на замяна. А ти не целиш тва в случая.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Skype -> Обичам те

Град
    Rousse
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Skype -> Обичам те
    А?! Съвета ти е да Й каже по скайп, че я обича... малее... боли те глвата..

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Как да не съм приятел с нея..а повече

Цитирай Първоначално написано от ro6lio
    здравейте
    имах слъчай в който харесвах едно момиче а не се получи защото тя ме смяташе за мн добър приятел
    въпроса ми към вас е " Какво да направя за да не съм приятел на едно момиче което аз харесвам"(говорих с един фр и той ми каза ... "аз пък се чудя точно обратното как да бъда приятел с тях "
    )
    смисъл винаги така става..вместо да съм имам връзка с момичето което харесвам и съм се привързал ме смята за мн добър приятел...
    къде ми е грешката?прекаленото ми мило държание ли ?
    Кажи и да седне и да си затвори очите, че имаш изненада за нея. Събуваш си гащите и й го тропваш на челцето. Така със сигурност няма да те смята за добър приятел.

А ся сериозно. Нямаш правилен подход. Прекаленото ти мило държание е един от основните проблеми. Не се опитваш да завържеш интрига, да докосваш, да предприемаш действия. Това, което правиш е да говориш с момичето за чувства и за всичко, което тя си говори с нейните приятелки. Темата е дълга, неизчерпаема и освен, че не ми се пише в момента изобщо толкова много се е изписало по нея, направо ми е втръснало.

edit: Ако имаш желание ми кажи като съм на кеф да ти напиша едно лично за да те насоча.
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен
    Град
    Varna
    Честно да ти кажа, ако тя те има за много добър приятел не мисля, че можеш да промениш нещо, но ако и кажеш какво изпитваш е твърде вероятно тя да се отдалечи от теб.А ако тя изключително много те цени като приятел, дори и да те харесва като нещо повече пак е много вероятно да не тръгне с теб, защото така ще рискува приятелството ви за напред.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от nikitka_
    Ами.. опитай да й покажеш това,което чувстваш към нея

подкрепям

anonymous708973
    Guest
    Съгласна съм с umri. И ще добавя, че ако е едно момиче те е писало в категория "приятели", мнооооого трудно ще я накараш да те изкара оттам. Аз не бих го направила. Отново ще направя препратка към темата на Валдес - там разликата между приятел и нещо повече е доста добре описана.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си