Цитирай Първоначално написано от ro6lio
здравейте
имах слъчай в който харесвах едно момиче а не се получи защото тя ме смяташе за мн добър приятел
въпроса ми към вас е " Какво да направя за да не съм приятел на едно момиче което аз харесвам"(говорих с един фр и той ми каза ... "аз пък се чудя точно обратното как да бъда приятел с тях "
)
смисъл винаги така става..вместо да съм имам връзка с момичето което харесвам и съм се привързал ме смята за мн добър приятел...
къде ми е грешката?прекаленото ми мило държание ли ?
Кажи и да седне и да си затвори очите, че имаш изненада за нея. Събуваш си гащите и й го тропваш на челцето. Така със сигурност няма да те смята за добър приятел.

А ся сериозно. Нямаш правилен подход. Прекаленото ти мило държание е един от основните проблеми. Не се опитваш да завържеш интрига, да докосваш, да предприемаш действия. Това, което правиш е да говориш с момичето за чувства и за всичко, което тя си говори с нейните приятелки. Темата е дълга, неизчерпаема и освен, че не ми се пише в момента изобщо толкова много се е изписало по нея, направо ми е втръснало.

edit: Ако имаш желание ми кажи като съм на кеф да ти напиша едно лично за да те насоча.