- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Споделете последния си смс ? и от кого ?
'Къ'е се загуби бре шемет, да не побегна да зубкаш'?
от една приятелка![]()
"Пак закъсняваш!!!" Трите удивителни бяха много брутални.. Яко бях сгазила![]()
"Не мога да дойда, съжалявам." - от приятел
Няма смисъл да го коментирам, просто човекът не можа да дойде![]()
"Мисля си нещо... защо не искаш да ме чуваш?" (от бившия)
Иначе отговора е толкова прост...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
"Номер 08********,с който искахте да се свържете в 13:02 на 29/06 вече е достъпен и можете да го потърсите отново."
Глобул
"За последно ти звъня" (бившия)
О.о
... а късмет де. (^_^)
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Брат ми(8 годишен):Тръгваме утре да те вземем.
другия телефон:
Надявам се,че не се :д -от Слънцето![]()
Последният смс,който аз изпратих:
един приятел:
Обади ми се веднага щом видиш това,няма значение колко е часа,дълго е за смс да пиша.
"Аз съм вече във бонония да се чакаме пред блока?" от бившо гадже![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
"А си не платиш сметката, а сме ти отрязали изходящите повиквания" - твой любим Глобул![]()
Terranova napravi namalenie /do -50%/na cialata kolekcia prolet-liato!Zoapoviadaite!
от Теранова xD
Ей луд, кво става е забрави ме съвсем май .. Днеска почивам искаш ли да пием по едно кафе с другите ? Айде обади се като станеш или като имаш време ....
От една приятелка, която не съм виждала от .. супер много време и много ми липсва вечеВсички ми липсват...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
телефона който търсихте....бла бла вече можеда бъде избран-M-tel
"в хладилника има салам , майонеза , лютеница и леща стопли си и и яж " by мама![]()
Нямам сили за още, кажи ми колко има ? Не ми остана нищо, а живота още ми взима !
"техниката ви е готова. при получаване носете протокола." от един сервиз ;д
the sky is the limit.
Искам да си до мен {} да м е обичаш и да ме гушкаш {}Обичам те [h] .. от приятеля ми ..)
"Номер ************ който търсихте на 06.07 в 21:02, вече може да бъде избран" - от Мтел![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
"Да, прибери се по-рано от дискотека, пиши ми, защото ще ми липсваш хххх" ...... от може би бъдещият ми приятел....![]()
"Лека нощ любов моя! Обичам те адски много!!" от нея![]()
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
(на мтел-ския ми номер)
подател:един работодател
заповядайте в офиса на александровска ....
(на виваком-ския)
подател: Виваком
днес започва тенис турнира......![]()
![]()
от една приятелка: Тъй, като нашите заспаха и не мога да говоря искам да ти съобщя, че утре заминават на село и оставам самааЩе има разбивация!"
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!