.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Голям филм

Здравейте... Имам много кофти проблем... Ходя с един бивш на една приятелка,с която сме в една компания и секи ден сме заедно,те не ходеха сериозно,2 седмици ходиха,обаче тя си е такава,че ще направи голям проблем и ще развалиме компанията,преди пак се бях забила с един нейн бивш и тя ми каза,че ако го попна няма да ми проговори,и с този не ходеше сериозно... ии просто незнам как да и го кажа,не може вечно да се криеме,аз искам да си излизам с него по купони и тн,когато сме заедно с компанията,няма как да не разбере...чудя се как да и го кажа,мисля да почакам да видя дали ще се получи с тва момче,сепак ходиме от 1 ден...Но ако се получи след това как да и го кажа?!...

Град
    Maina Town
    Ако държиш на нея кажи и сега. Приятелите нямат тайни. Не можеш да си мълчиш за неща, които смяташ, че няма да й харесат. Просто се постави на нейното място и реши дали ти би предпочела да крие от теб
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    големо ходене правите 1 ден...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Ами на мен въобще нямаше да ми пука,ако съм ходила с някое момче 2 седмици и някоя фр тръгне с нея,просто няма смисал,ако беше нещо сериозно,да щеше да ми е много гадно,но при това положение,не мисля... но все пак ще почакам да видя дали ще се получи с него,защото съм почти сигурна,че ще се скараме с нея...

На мен пък щеше да ми е някакси тъпо момчето, с което съм била до преди няколко дни да излиза всеки ден с нас и да го гледам да се натиска с приятелката ми

Ти си лоша приятелка. Не знам как можеш да обмисляш варианта да ходиш с бивш на приятелката ти, при положение, че и тримата сте в една компания. На момчето ако не му пука поне ти не се ли поставяш на мястото на приятелката ти, и че на нея изобщо няма да й е приятно и леко да ви гледа заедно..

п.п: Аз съм на принципа, че бивши и настоящи приятели (гаджета - тъпа дума) на приятелки не се пипат, както и обвързани момчета не се закачат.. :]

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ем отиваш и и казваш "Ходя с еди-кой си" и толкова. Друго не я интересува.

Проблем не би трябвало да ти прави в предвид че те са БИВШИ, т.е. каквото е имало като отношенияе приключило Приятелството не бива да се меси в любовта, както и обратното.

Друг е въпроса че момъка е като пчеличка от цвят на цвят. Та.. не се изненадвай ако след 2 седмици се разделите.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на bilqnavod

Супер фен
    Тая кучка НЕ ти е НИКВА приятелка. Я ,я заебавай, прави това ,което ти харесва на тебе. Тази е голям егоист, аз ако бях на теб, ми да се сърди, ще и вкарам един здрав ляв тупаник да се осъзнае на кой свят е.

Град
    your mind,your body and your soul
    Цитирай Първоначално написано от IndependentGirl

п.п: Аз съм на принципа, че бивши и настоящи приятели (гаджета - тъпа дума) на приятелки не се пипат, както и обвързани момчета не се закачат.. :]
    Именно
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Д а ви имам приятелството....вече за втори път и правиш същия номер как ли ще реагира?!?Сигурно много ще ти се зарадва....
    Но все пак по-добре й кажи отколкото да я лъжеш.

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от BlueMushroom
    Цитирай Първоначално написано от IndependentGirl

Именно
    ти не си бивша на никой мпй приятел, нали ? :*

Ебаси приятелката си ..
    След като те е предупредила ти ПАК си го направила .. от тук нататък си заслужаваш всяка нейна псувня!! ..

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Не сте приятелки и не е виновна тя...

Любовта идва и си отива,но приятелството остава за цял живот!

Но не винаги е така.Слушай сърцето си!
    Според мен приятели не ти трябват много,много - точно заради такива случаи.Кажи на "приятелката" си за въпросното момче,пък тя ако иска да ти се сарди!Да не ти пука,

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    В моята компания всеки знае,че ако някой постъпи така с другия,няма да си говорим до гроб..та и след това.Това за мен е предателство...Та 1 път си го направила и тя ти е казала,да не правиш повече така,а ти сега пак й го причиняваш.Това ако е приятелство,евала.Толкова ли няма други момчета,та си 2-ра цедка на кафето?

мда...постъпваш супер тъпо и нагло ако наистина ти е много добра приятелка...

Не,не ми е добра приятелка,просто сме в една компания,а с това момче ходеха 1 седмица и на нея въобще не и пука за него,но понеже я знам каква е,ще иска да направи интрига и да развали компанията

Град
    hate city plovdiv, майна
    тва е супер тъпо да се сърдят за гажета майна, като са скъсали значи е свободен и може да си прави с който си иска. Аз примерно никога нема да се разсърдя за такива работи, докато на мене бая са ми се се сърдили

хах щом не сте приятелки да не ти пука..гледай само да не си развалиш отношенията с останалите от компанията

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си