.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: за 1 път

за 1 път

ако правиш секс в ранна възраст (14-15) год. след това може ли да има някакви проблеми като напр. да нямаш деца...

Град
    Некъде из Сливен
    Хах, интересно е как го измисли това, защото само ако се замислиш, че ако е вярно означава 90% от младото население да няма деца... Няма такава вероятност !
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Цитирай Първоначално написано от Annihilati0N
    Хах, интересно е как го измисли това, защото само ако се замислиш, че ако е вярно означава 90% от младото население да няма деца... Няма такава вероятност !
    +

Що за ГЛУПОСТ?

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    не, няма такава опасност,
    освен разбира се, ако не ти се наложи да направиш аборт,
    В такъв случай вероятността отново да забременееш намалява независимо на колко години си
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

на колко години си ?

..

на 14 съм и с гаджето ми ходим от 2 месеца.мисля че съм готова да го правя

Супер фен Аватара на Passi0n
    14
    изчакайте поне до следващата или по следващата година

14 е малко ... и 2 месеца е малко. А подобни опасности от обезопасен нормален секс в каквато и да е възраст, няма.

Супер фен
    И странно защо,ако като не можеш да имаш деца после,ако правиш секс от рано,как циганките раждат на по 12,13....явно непор4но зачатие...глупави въпроси задавате,неопитни зайчета.

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Ооо Божее... Тъпо, тъпо та на кухо бий Стой си на задника по хубаво и си намери някакво друго занимание и като пораснеш и умствено , и физически тогава започни да правиш секс.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    1. Това е пълна глупост.
    2. Има подобни теми!?

пп - Да допълня, момиче на 14 си!? Я се съвземи малко! Цял живот ще те лашкат и ще си правиш кефа. Радвай се малко на детсвото си!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Да,щом задаваш такива въпроси,значи си много добре запозната и определено си готова да започнеш сексуалния си живот.NOT
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Проблемът е, че щом ти правиш секс на 14 твойте деца ще започнат на 9-10 ... Ами техните деца ... ?!

И прави секс само когато наистина, ама наистина изпиташ желание, а не защото приятеля ти иска или ти е любопитно, или така е модерно ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си