- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за 1 път
ако правиш секс в ранна възраст (14-15) год. след това може ли да има някакви проблеми като напр. да нямаш деца...
Хах, интересно е как го измисли това, защото само ако се замислиш, че ако е вярно означава 90% от младото население да няма деца... Няма такава вероятност !
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
+Първоначално написано от Annihilati0N
Що за ГЛУПОСТ?![]()
не, няма такава опасност,
освен разбира се, ако не ти се наложи да направиш аборт,
В такъв случай вероятността отново да забременееш намалява независимо на колко години си![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
на колко години си ?
на 14 съм и с гаджето ми ходим от 2 месеца.мисля че съм готова да го правя
14
изчакайте поне до следващата или по следващата година
14 е малко ... и 2 месеца е малко. А подобни опасности от обезопасен нормален секс в каквато и да е възраст, няма.
И странно защо,ако като не можеш да имаш деца после,ако правиш секс от рано,как циганките раждат на по 12,13....явно непор4но зачатие...глупави въпроси задавате,неопитни зайчета.
![]()
![]()
![]()
Ооо Божее... Тъпо, тъпо та на кухо бий![]()
![]()
Стой си на задника по хубаво и си намери някакво друго занимание и като пораснеш и умствено , и физически тогава започни да правиш секс.
![]()
Да,щом задаваш такива въпроси,значи си много добре запозната и определено си готова да започнеш сексуалния си живот.NOT
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Проблемът е, че щом ти правиш секс на 14 твойте деца ще започнат на 9-10 ... Ами техните деца ... ?!
И прави секс само когато наистина, ама наистина изпиташ желание, а не защото приятеля ти иска или ти е любопитно, или така е модерно ...