- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- притеснява ме вече!
Значи аз и приятеля ми сме заедно от 4 месеца, имaм му голямо доверие но бившата му и нейните приятелки все се мъчат да ни разделят. Когато днеска му се обадих ми вдигна някакво момиче и ми каза ква си ти ? , замислям се дали не е бившата му . [ те са били заедно 2 години и нещо ] . Той твърди че за него тя вече не съществува , но когато му видя телефона и виждам номера че са си говорили и разни смс-и . Вече незнам какво да правя .
Аз съм на 14 той е на 16 !
Поговори си с него и му кажи за притесненията си. Аз това бих направила. И в зависимост от отговора бих си преценила ситуацията.
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Според мен нещо май се опитва да те развърта - говори с него, питай го за момичето което ти вдига телефона
Лапешка история
Или ти се навиваш прекалено много(на което залагам прердвид възрастта ти), или той неориентирано пуберче, което не знае кога да си го държи в гащите(предвид че почти всички на тая възраст са така... няма нищо страно).
Извод - гледай си живота и не се навивай за дивотии. С несериозни индивиди няма защо да се занимаваш. Как да разбереш дали нещо е дивотия или несериозен индивид? Поработи над себе си (:
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Прекалено си малка, макар,че разликата ви не е никак голяма, но той не те взима на сериозно можеби ,защото ти дори 16 нямаш..много си малка. Ми оставяй го не си заслужава, той е бил с нея. И ще е с нея, то е ясно.
и к`во като е на 14 , това не й пречи да има връзка .. като почнете такаПървоначално написано от mincheto
![]()
и защо да е ясно, че ще е с неямай и ти нямаш повече от 16
![]()
по темата: както казаха по-горе , поговори с него и разясни ситуацията преди да предприемаш нещоУспех!
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Първоначално написано от lilincituuuu
На 20 съм. Защото знам ,че толко малките не ги взимат на сериозно.Явно имам причина,за да го казвам.
Минче - недей им пука розовите балончета на дребосъците. Остави тая чест на някой батко, по когото да въздишат
Лиленце или безнадеждно наивна или не си преживяла нищо и само си приказваш. Тоя свят е жесток. Това че на хората им се иска да е не-толкова-жесток или по-добро място е съвсем друга тема.
If you’re unhappy on the plane, jump out of it.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
^^ valdesbg, Явно не е преживяла нищо.Сигурно и тя, като авторката няма повече от 15. Има да и разбиват не само сърцето, но и живота много . По -добре от сега да ги подготвим за живота.
Аз съм на 35, но съм още малка и не разбирам![]()
Еми и аз съм на 14 е въобще не смятам, че сме толкова малки .. вие ни изкарвате на 10 по дяволите.. "малки сте" омръзна ми .. момичето ви иска съвет вие коментирате възрастта й. Знаете ли как звучите отсрани "Понеже си на 14 и си много малка не трябва да имаш връзка със 16 годишен .. даже въобще ти е рано за гадже отиди в някой манастир да забравиш тези момчета" (Преувелечих знам
) Дразнещо е да ви кажа .. повечето на моята възраст си имат или са си имали връзки .. С извинение,но не ми пука, че си на 20 и имаш опит .. нормално е и да имаш, но няма значение вие ще продължите да коментирате колко сме малки вместо да ни помогнете
По темата (най - накрая стигнах и до нея): Аз не знам защо не си го питала кое е било това момиче, дето ти е вдигнало .. даже щях да му вдигна скандал щом чак и "Каква си ти " ти е казала онази .. ако разбереш кое е това девойче ти предлагам да поговориш с нея .. не може ей така си вдига телефона на приятеля ти .. Айде успех![]()
Според мен заебавай.. После може да стане по- зле.. и ти да си прецаканата.
кажи му да избира:или ти или нея![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ако някоя ми вдигне телефона на приятекя ми с "ква си ти?" ще ида при него, ще му кажа "ко стаа тука..нещо не си намеил човека, с който да се подиграваш" и ще седя да му гледам сеиа как ще ми се извинява..
как ще се притесняваш..отиваш при него и му казваш, че не искаш да има нииищо общо с бившата си, ако откаже...една мазна псувня и си хващаш пътя![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
За 20 годишна имаш доста "детски" начин на изразяванеПървоначално написано от mincheto
Едвам разбрах,какво се опитваш да кажеш/напишеш в първия си пост
![]()
Да не говорим,че няма как да слагаш всички 14-16 годишни под общ знаменател.Това,че теб някое момче те е зарязало и се е върнало при бившата си не означава,че всяко би го направило![]()
По темата:Щом е оставил някой друг да вдигне собствения му телефон (и то момиче) със сигурност е искал да предизвика скандал между вас и евентуална раздяла.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!