- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кофти ми е... и аз ще споделя
разбирам те супер добре , наистина ...
аз преживях нещо такова .. супер добър приятел .. няколко целувки ... не споделям чувства ... заминах .. по време на пътуването всичко ми се изясни .. колко много значи за мен .. супер влюбена бях и нямах търпение да се върна и да му кажа всичко ... когато вече се беше появило момичето , с което ходи и до сега ... и буквално бях убива .. до преди месец .. не знам .. просто вече не го приемам така .. почти година ставах и се събуждах с мисълта за него .. живях в онези няколко мига , които ме караха да се разтапям .. сега сме просто приятели .. въпреки всичко не допуснах да загубим приятелството ни .. въпреки че преди имаше вълнение преди да се видим .. бях "на тръни" .. какво ли ще стане .. вече ми е .. ей супер ще се видим (: .. така че .. живота продължава.. ще си останете приятели ако ти искаш това ... ще ти трябва и време да ти мине всичко ...
п.с. ако искаш ми пиши на личен .. няма какво толкова да ти помогна, но просто преминах през всичко това...![]()
... Ако си готов да умреш,роди се! Ако си готов да живееш,бъди готов да умреш!![]()
![]()
![]()