.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Повече от фен

На приятеля ми взе да му спада...

Днес тръгнахме да правим секс и уж всичко беше наред, обаче докато правихме секс взе,че му спадна. Аз не съм опитна в секса и не знам-може и това да има значение,ама ми се стори странно. После ме лиза и тогава не се беше надървил особено. Даже като му го лапнах си беше леко мек и не успяхме да правим секс. Правили сме преди секс и не е било така. Той ми каза,че като му го лапам не усеща почти нищо с главичката си,което е плашещо. Има някаква раничка точно на ореола. Не знам защо се случи така днес,но ми каза,че категорично не е от мен и че го възбуждам. Това да не усеща почти нищо с главичката вече е наистина мн.странно. Какво може да му има? Каза,че не е особено уморен...а за притеснен-надали. Просто се чудя на какво може да се дължи... а уж беше отпуснат максимално..не знам...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    1-Мислил е по някакъв проблем.
    2-Не е имал желание за секс.
    3-Не си му интересна вече.
    4-Може да се е притеснявал от раничката...

Re: На приятеля ми взе да му спада...

Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    Днес тръгнахме да правим секс и уж всичко беше наред, обаче докато правихме секс взе,че му спадна. Аз не съм опитна в секса и не знам-може и това да има значение,ама ми се стори странно. После ме лиза и тогава не се беше надървил особено. Даже като му го лапнах си беше леко мек и не успяхме да правим секс. Правили сме преди секс и не е било така. Той ми каза,че като му го лапам не усеща почти нищо с главичката си,което е плашещо. Има някаква раничка точно на ореола. Не знам защо се случи така днес,но ми каза,че категорично не е от мен и че го възбуждам. Това да не усеща почти нищо с главичката вече е наистина мн.странно. Какво може да му има? Каза,че не е особено уморен...а за притеснен-надали. Просто се чудя на какво може да се дължи... а уж беше отпуснат максимално..не знам...
    най-вероятно се е притеснявал нещо може би заради раничката или не е имал толкова желание за секс,за какво сте заедно ,ако не си говорите за проблемите ? Попитай него тук едва ли някой знае ,а може и да му има нещо щом няма осещане .
    sleda ot lubovta

Повече от фен
    Ами точно,че ние говорихме по този въпрос,даже по-дълго,но като не сме специалисти са само догадки. Той милия се е притеснил много и вече какво ли не му минава през главата. Аз му казах,че може да е на психическа основа и да не се шашка толкова. Гарантира ми,че не е от мен. Може да е от умора-преди това бяхме на плаж. Др.път не се е случвало,ако беше проблем с мен най-малкото щеше да намекне нещо. Досега пак говорихме за това. И аз се чудя,но може би ако му спретна някой стриптийз и се е наспал няма да има тоя проблем. Знам ли,освен ако не му има нещо на самия пенис. Надявам се,че не. Сещате ли се за някакви др. причини ?

Повече от фен
    Ние преди това не се бяхме заиграли много-много,а кажи речи направо се почнахме..може и това да е от значение в този случай..

Повече от фен
    Няма ли някой да каже нещо ?

МОЖЕ ДА Е БОЛЕН ОТ НЕЩО ИЛИ ПРОСТО НЕ ГО ВЪЗБУЖДАШ

Повече от фен
    От какво да е болен ?
    Той ми казва,че не е причината в мен и че го възбуждам..(а и от другите пъти съм го разбирала...)
    Защо да ме лъже..?
    Та какво може да му има ?

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Еми то не може да му се прави секс постоянно... Опитайте да не правите секс няколко дни и след това като го направите ще е запомнящо се...

Повече от фен
    Ами ние не го бяхме правили от 9ти..днес е 13ти,не е толкова скоро,като сме го правили,а и той пожела днес ...

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    1-Мислил е по някакъв проблем.
    2-Не е имал желание за секс.
    3-Не си му интересна вече.
    4-Може да се е притеснявал от раничката...
    5-може да му е изтръпнал

Ами случват се такива работи ... опитаите пак

Повече от фен
    Аз говорих с него и той ми каза, че просто в последно време няма никакво желание от секс и е явно такъв период и че не е заради мен.
    .. пак ми звучи странно,но...сигурно е възможно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си