Така, ето я цялата история - с едно момиче учим заедно вече 5г. първите 2 години не си говорихме дори, но следващите станахме приятели, най-добри прители и най-накрая най-добри приятели. Постоянно бяхме заедно, през всяко свободно време. Един ден докато си седяхме на пейката нещо стана и аз я целунах, после тя ми върна и така се започна... Превърнахме се в "приятели с привилегии". Тя не искаше да тръгнем защото не искала да изгуби 1 приятел, искала да съм и приятел. Казахме си че ще спрем с тези "привилегии", но то беше почти неизбежно, при всяко излизане ние задълбочавахме все повече и все повече. Накрая спахме заедно и за моя изненада тя ми каза, че го е направила не от чувства към мен, егоизъм - искала тя да ми е 1-вата ( действието става преди 2 години, за критиците). Аз естествено останах като гръмнат. Вече имах чувства към нея, но тя буквално ме отряза. Започнах да ги крия докато 1 ден не и казах какво чувствам. Тя ми отвърна че ме приемала само като приятел и не можело да има нещо между нас и ми предложи да се отдръпне от мен, за да мога да я забравя. Аз естествено категорично отрекох като и казах че сам ще се оправя ( не исках да е далеч от мен). Както и да е опитах се да я забравя и да я имам само като приятел и за това се насочих към друго момиче, но там претърпях разочарование. След това продължихме с "приятели с привилегии", спахме отново заедно. 2 Седмици след това тя имаше рожден ден. Той мина, 2 дена след това излязохме заедно, отново се натискахме, прибрахме се. След една седмица ( мисля 4е беше на 1-ви този месец ) имаше лоша буря и интернета ми спря за 2 дни. Когато на третия ден влязох тя ми съобщи новината, че е тръгнала с 1 момче с което са ходили на курс заедно, което аз познавах и което беше на рождения и ден. Останах като гръмнат. Естествено като добър приятел и честитих, но отвътре сякаш нещо се скъса, идваше ми да удрям постоянно без да спирам. След 5 дена разбрах, че тя му е правила и свирки вече и възнамерява да му прави стриптиз ( ако вече не е) . Направо нз какво стана с мен. Нямам апетит, не мога да спя, постоянно мисля за нея. Преди 2 дена изключих скайпа нарочно, за да видя дали тя се интересува за мен, дали е притеснена, че нещо може да ми се е случило, но уви нищо, нито дори 1 стрела :/ . Днес влизам в скайп и прочитам следното нещо написано вчера "Защо не си в скайп". Направо не можех да повярвам, УЖ най-добрата ми приятелка вече не се интересува от мен. Преди да си хване гаджето бяхме неразделни и винаги знаехме какво прави другия, а сега тя дори не се интересува как съм, дали не съм умрял или нещо не е станало с мен. Моля ви кажете какво да правя защото вече наистина не издържам, живота ми се промени коренно, по цял ден мисля за нея и вече дори се отказах от всички неща които правех, нямам желание за нищо. Моля помогнете !