.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Усеща ли се когато

момчето свърши в теб ? Колко време след като свърши , пениса спада ? Веднага ли ?

Град
    София
    Не спада веднага, но след 5 минутки е АУТ !

И не се усеща като момчето свърши в тебе.. Той усеща, ти не !
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

значи не са добре нещата

Цитирай Първоначално написано от pochti
    значи не са добре нещата

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Усещат се пулсациите на члена.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

значи не са добре нещата
    Що бе моето момиче ти си му позволила той... да в теб..??? лилиии загази яко на 12 ще ставаш мама

аз лично усещам ..

дано да се усеща тъй като нищо не съм усетила .. което ме успокоява .
    Не съм на 12 но пак не ми е време .

Мега фен Аватара на t0d1t0
    пробвайте
    Станислава

Град
    Bulgaria
    Бравоо мамооо

Град
    София
    Хаха, айде сега отивай да зимаш Escapele, иначе след 9 месеца ще има да пишеш теми - Циците ми са малки как да го доя?

Escapele не действа ли до 7 дена след акта ?

Град
    София
    Escapelle предотвратява в 84% настъпването на нежелана бременност, при условие че таблетката се приеме до 72 часа след непротектиран полов акт, като таблетката е толкова по-ефективна колкото по-рано се приеме.

Escapele не действа ли до 7 дена след акта ?
    до 3 дни след акта

значи положението е още по лошо .

Е що не го питаш дали е свършвал в теб оО

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Положението е много лошо..Къде си тръгнала да правиш секс ,след като нямаш елементарна сексуална култура?

Или темата е ебавка..

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от Rebus
    Положението е много лошо..Къде си тръгнала да правиш секс ,след като нямаш елементарна сексуална култура?

Или темата е ебавка..
    Ми и авторката е същата като едно 80% от форума-тъпо хлапе,което си няма идея как да се предпази и от какво,но правят секс,щотуу са мноуууу готини.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Цитирай Първоначално написано от Rebus

Или темата е ебавка..
    Ми и авторката е същата като едно 80% от форума-тъпо хлапе,което си няма идея как да се предпази и от какво,но правят секс,щотуу са мноуууу готини.
    Подкрепям! Авторке поне кажи едни години?

изобщо не е така . На 16 съм имам по-богата култура за секса от много на моята възраст . Това бяха 2 въпроса които признавам че са глупави , но може би единствените на които не мога да си отговоря сама . Водя полов живот от скоро НЕ за да съм готина , а защото така искам . Тъпо е да слагате познати и непознати под общ знаменател . Пих повече алкохол и лекомислеността ми благодаление но него ме доведе до тая главоблъсканица сега . Мисля че грешките са човешки и трябва да ги има за да се учим от тях.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Aха,не си тъпо хлапе,но не знаеш Ескапел докога се пие,и си се напила,затова е станал този гаф.Мдааа,виждам логиката ти.Грешката е човешко.Но разумният човек не прави такива пиянски изцепки
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Сигурно вие сте безгрешни , не ви се е случвало да се напиете и за това имате правото да ме съдите . ;]
    Тъпите младешки грешки са човешки . Със сигурност сега ще ми е един много голял урок , който за напред няма да забравя ... дано само да не е много късно .

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Не,случвало ми се е да се напия.Веднъж,при това казах,че съм се напила и си легнах,а не съм си вдигала краката,така че-да,имам си правото да съдя.Тва,че си се накъркала не е оправдание.

Супер фен
    Всеки отговаря за себе си. Ти отговаряш за себе си и постъпките си. Но как може да позволиш да свърши в теб и после да питаш какво може да е станало, едва ли не...... Годините са ти повече за тоя акъл, честно. И алкохол....а, не си ли го пила, за да си 'готина', а?!

Цитирай Първоначално написано от LadyDy
    Всеки отговаря за себе си. Ти отговаряш за себе си и постъпките си. Но как може да позволиш да свърши в теб и после да питаш какво може да е станало, едва ли не...... Годините са ти повече за тоя акъл, честно. И алкохол....а, не си ли го пила, за да си 'готина', а?!
    Съвършено ВЯРНО

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си