- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Усеща ли се когато
момчето свърши в теб ? Колко време след като свърши , пениса спада ? Веднага ли ?
Не спада веднага, но след 5 минутки е АУТ !
И не се усеща като момчето свърши в тебе.. Той усеща, ти не !![]()
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Първоначално написано от pochti
![]()
![]()
![]()
Усещат се пулсациите на члена.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Що бе моето момиче ти си му позволила той... да в теб..??? лилиии загази яко на 12 ще ставаш мамаПървоначално написано от pochti
аз лично усещам ..![]()
дано да се усеща тъй като нищо не съм усетила .. което ме успокоява .
Не съм на 12 но пак не ми е време .
Хаха, айде сега отивай да зимаш Escapele, иначе след 9 месеца ще има да пишеш теми - Циците ми са малки как да го доя?![]()
Escapelle предотвратява в 84% настъпването на нежелана бременност, при условие че таблетката се приеме до 72 часа след непротектиран полов акт, като таблетката е толкова по-ефективна колкото по-рано се приеме.
Е що не го питаш дали е свършвал в теб оО
Първоначално написано от eliyiy
Положението е много лошо..Къде си тръгнала да правиш секс ,след като нямаш елементарна сексуална култура?
Или темата е ебавка..
Ми и авторката е същата като едно 80% от форума-тъпо хлапе,което си няма идея как да се предпази и от какво,но правят секс,щотуу са мноуууу готини.Първоначално написано от Rebus
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Подкрепям! Авторке поне кажи едни години?Първоначално написано от Extremescream
изобщо не е така . На 16 съм имам по-богата култура за секса от много на моята възраст . Това бяха 2 въпроса които признавам че са глупави , но може би единствените на които не мога да си отговоря сама . Водя полов живот от скоро НЕ за да съм готина , а защото така искам . Тъпо е да слагате познати и непознати под общ знаменател . Пих повече алкохол и лекомислеността ми благодаление но него ме доведе до тая главоблъсканица сега . Мисля че грешките са човешки и трябва да ги има за да се учим от тях.
Aха,не си тъпо хлапе,но не знаеш Ескапел докога се пие,и си се напила,затова е станал този гаф.Мдааа,виждам логиката ти.Грешката е човешко.Но разумният човек не прави такива пиянски изцепки![]()
Сигурно вие сте безгрешни , не ви се е случвало да се напиете и за това имате правото да ме съдите . ;]
Тъпите младешки грешки са човешки . Със сигурност сега ще ми е един много голял урок , който за напред няма да забравя ... дано само да не е много късно .
Не,случвало ми се е да се напия.Веднъж,при това казах,че съм се напила и си легнах,а не съм си вдигала краката,така че-да,имам си правото да съдя.Тва,че си се накъркала не е оправдание.
Всеки отговаря за себе си. Ти отговаряш за себе си и постъпките си. Но как може да позволиш да свърши в теб и после да питаш какво може да е станало, едва ли не...... Годините са ти повече за тоя акъл, честно. И алкохол....а, не си ли го пила, за да си 'готина', а?!
Съвършено ВЯРНОПървоначално написано от LadyDy