- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво правите най-добре в кухнята и само аз ли съм ..?!
аз мога да правя пържени яйца,пържени картофки,таратор,салатки и така общо взето по-прости нещица един път се захванах да пържа тиквички ама те горките станаха на въглен направо![]()
![]()
![]()
майка ми и сестра ми умеят да готвят много добре,даже сестра ми готви по-добре от майка въпреки,че е само на 15 ;дд аз все още съм начинаеща в кухнята ;p
Не готвя!!Обичам да ми готви някой друг .. хем си спестявам труда, хем е по - вкусно! ..
![]()
п.с. мога само най - простите неща да правя, които повечето сте изредили ..![]()
не си единствената с 2 леви...![]()
Аз нищо не мога да готвя..
и аз , и аз !Първоначално написано от ELiTyYy
Доста съм зле в готвенето.![]()
Имам ОГРОМНО желание,обаче не мога.![]()
Правила съм само:
спагети/макарони
варени яйца/картофи - то т'ва дори не е готвене,ама...![]()
принцеси/ за мен.. колкото да не умра от глад ;д/
пържени картофи
ии май е това...
най-голямото ми постижение е крем карамелс мнооооого помощ от мама.
![]()
Някви елементарни неща мога да сготвя добре, но най ми се отдават прегорели пържени картофи![]()
![]()
като следя темата се сещам за това
http://bizwriter.files.wordpress.com...ho%20cares.jpg
мн.е добро
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Мога да правя основните неща - пържени картофи,тиквички , спагети ,салати ,яйца,пица.
Най-голямото ми постижение са картофи на яхния .![]()
Искам да се науча да правя мусака , баница , крем-карамел ,бисквитена торта ,кекс (Баба ще ме научи за кекса .)
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
^ О. господи .. 'Направих' веднъж бисквитена торта и после ме хвана диарея от 5 до 7 сутринта, но само мен .. Всички други от семейството дето я ядоха бяха добре .. ЗНАК ОТ БОГ да не припарвам до кухнята![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Моли се в бъдеще мъжът ти да може да готви, иначе ще има всяка вечер да си обикаляте по ресторантите.(може и да е в твоя полза
)
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
леле отсега завижда на бъдещата ти женаПървоначално написано от Kmet4e
![]()
Преди малко правих паниран кашкавал.Радвам се,добре стана <33
Но искам и нещо по-сложно да направя.Примерно тортаИ аз съм правила бисквитена
Ама тя и 6 годишните могат да я направят
![]()
Искам нещо шоколадово.
Ух и аз като Colouring имам огромно желание да се науча да готвя.Поставила съм си за цел до края на у-щето(12 клас,сега съм 8 ;д) да се науча на много неща за да мога да си готвя като стана студентка(все пак няма да я има мама да готви ;д).
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
'айде да не се обиждамеПървоначално написано от December
![]()
аз НЕ мога![]()
мисля днес да направя нещо за вечеря..ще видим дали ще става за ядене![]()
Риск печели Риск губи![]()
Важното е да опитваме.Никой не се е родил научен![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
лелеее като ви слушам ви завижда.. аз мога да правя саво сандвичи, пица, спагети, салата, таратор, да изпържа замразени зеленчуци и варени и пържени калтофи.. нещо които са възможно най-лесните.. никакви манджи немога да сготвя..![]()
Таратор, яйца(всякаква разновидност), рибена супа, салати, курабии, мекици, ябалков кекс, целувки, мъфини, сандвичи и разни други неща абее общо взето няма да умра от глад.![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Първоначално написано от elito0o0o0
Не мога да готвя. Свикнала съм да ми е на готово. Единственото, което мога да си приготвя сама е нещо готово. Спагети най - често.![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
не мога не мога не мога и тва е. наште дори не рискуват да ми оставят кухнята в ръцете![]()
![]()
![]()
не че ми пука за евентуалния ми съпруг, ама за мене..![]()
Казва се диарИя, а не диарЕя.Първоначално написано от DarkKisss
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
И аз не мога да готвя. Само макарони, пържени яйца, да сваря картофи и яйца, да изпържа картофи на фритюрника, таратор![]()
Голяма работаПървоначално написано от LovelyGirl
На кого му пука?Стига сте издребнявали в тия детайли.Човек и една запетайчица да пропусне ще го отбележите
![]()
А по темата:
Айде де,нали щяхте да ми давате рецепта за онея сладки![]()
Преди малко правих препечени филийки(извадих ги от тостера).Това брои ли се към графата "Мога да готвя и това"
![]()
![]()
Аз днес правих шоколадови кексчета. Като за пръв път станаха добри и бяха много вкусни.http://prikachi.com/images/57/2309057L.jpg
доста добре изглеждат, утре и аз мисля да сготвя нещо шоколадовоПървоначално написано от shakira96
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!