- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета,как бихте реагирали...
Момичета,как бихте реагирали ако имате рожден ден и ваш добър приятел ви подари ...вибратор?
Човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му!
Ще го приема на шега. Дано не се намери такъв приятел, дето да ми подари точно това...![]()
ми добре ще се зарадвам и ще го приема макар и на шега![]()
Еми на мен са ми подарявали краставица с презерватив,ако пак стане нещо такова ще го приема с удоволствие даже...Жалко за краставицата обаче,изглеждаше вкусна![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ще го приема , но едва ли ще го използвам ;д
0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]
Eeeee зашо пък да не го приема?Подарък е все пак. Пък току виж някой път се окаже полезен. Човек никога не знае.
![]()
![]()
![]()
е шеgичкакво толкоз
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
О, имаше такива мераци, но ги отклоних, че ако нашите го намерят, ще паднат едни обясненияДоста конфузно ще е.
Иначе какво пък? Майтап.![]()
Аз също ще го приема на шега.![]()
Айде,айде к'во се правите - "Шегичка, майтапче, няма да го позлвам."
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Едно време пълнехме дезедоранти с газ,голяма емоция беше,когато карахме рожденника/чката да се напръска.![]()
И после като отиде на котлона да ви сложи кафенцето...Първоначално написано от VinDiesel
![]()
![]()
![]()
Най-смешното беше,че никой/я не осъзнаваше,каква е тази миризмаПървоначално написано от stelSs21
![]()
![]()
Като заговорихме за миризми... се сетих как на един лагер 2-3 момичета се къпеха и по едно време им метнах една мирзливка докато беше спряа водата ... ест. два дена не се отми какви времена само ...Първоначално написано от VinDiesel
Ще се пръсна от смях. После ще разкажа на майка ми и още един път ще се пукнем от смях. После ще има разни процедури за стерилизация и тогава може и да се ползва.![]()
Най-накая някой да си признае че може ида го ползва![]()
Момче съм, ще му го завра отзад... Ако бях момиче, щях да го приема.Първоначално написано от Deshi
Ама мисля че си чувал/а репликата " Да ти подарят чехли с вибратор. Ако не ти харесат чехлите, да са е**ш в г**а.. "![]()
един приятел беше много навитак да ми подари за рождения ден, ама гаджето ми нещо се съпротиви ...![]()
Ако ми е гадже, ще го питам защо ми е вибратор, нали си имам него, а ако не ми е гадже, ще го приема, пък може и да му направя сефтето все някога.![]()
Да обичаш значи да страдаш!
Точно това щях да напишаПървоначално написано от babity
Само да не е розов
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Много ще му се зарадвам![]()
Напоследък все бъзикам моя,че трябва да ми подари вибратор ако иска редовната му мускулна треска да изчезне (а и моята)![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ще го приема на шега.![]()
*Aкo...мe..оbiчkаш..щтi..kупа..шоkо
Ама и вие какви глупости питате, естествено че рано или късно ще си го ползватНе е като да подариш каишка и синджир
![]()
![]()
![]()