- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета,как бихте реагирали...
ще го приема за шега![]()
Гавра![]()
Е как няма да го приема разбира се но ще ги предупредя предварителни че искам да е в зелено![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако не е в зелено не го искам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Щях да избухна в смях![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
аз ще се захиля и ще го приема! :razz: :D :D нали е все пак подарък :shock: :shock: :razz: :D
Ще се засмея и ще кажа нещо от сорта: Оо колко мило, нямаше нужда" с доста забавен тон и така. Ще го приема![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Първоначално написано от VinDiesel
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз? спокойно, приличам на останалите..
това най-вероятно ще е един от най-хубавите и полезни подаръци (съвсем сериозна съм)Първоначално написано от Deshi
Fuck you You fucking Fuckers
Да, нито се забременява от него, нито се хващат болести, нито говори глупости и не си върши работата добре,не мрънка, не свършва. Просто мълчи и действа, всеки път правилно и както ти го искаш. Какво по-хубаво?Първоначално написано от N0_feAR
Да обичаш значи да страдаш!
НамекПървоначално написано от Deshi
![]()
Добре дошъл да е.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Свършват му батерийте ?!?!Първоначално написано от ladykeisy
ПП подарявал съм на една приятелкаИ си го ползва като масажьор за глава - просто предният ден си била купила по хубав с много екстри ...
Иначе добре масажирал , даже се опита да ми показва ....![]()
ще му кажа да си го навре там където слънце него е огрялоПървоначално написано от Deshi
![]()
![]()
за кво ми е вибратор
![]()
идиотско според мен
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
ехехехеехе Ч тва просто ако го направии някой не знам какво ще кажа ?!?![]()
![]()
ще го приемаама няма да го използвам
дано не се наложи де
![]()
ще му кажа : извинявай намек,искаш ли да го пробваш .
Хаха много брутално ще се изхиля![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Имам чувството, че това да подариш вибратор за рожден ден е вече често срещано![]()
Миии, подари му го обратно на неговия рожден денПървоначално написано от Deshi
![]()
Честно не се смейте, но бих се зарадвала защото няма кой друг да ме погледне![]()
Ако мислиш, че вибратора те "гледа", имаш проблем.Първоначално написано от masdevallia
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе брутално бих се изхили насреща му и бих го приела с отворени обятия .... не че ще го ползвам, но все пак ..
![]()
*сън*