.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Фен Аватара на ilia_92
    Град
    Столиците

Разочарования в Skype

Как мислите, възможна ли е любовта в скайп и на живо. Според мен хората са по-неспокойни в чата което често се явява главния виновник за скарванията.

Попрницип може да пламне любов в скайп при положение че от дълго време чатите а също тъка се познавате и лично.При мен нещата са различни аз съм по оверен по скайп от колкото очи в очи,но наистиан е вярно често скайпа е*ва мамата на връзката.. В момента главно аз провалям връзката си , защото се чувствам уверен и казвам всичко по скайп и обиждам приятелката си , а също тъка правя нелепите грешки да не вярвам на това което ми казва в скайп , от рода на : Обивам те .Започва едни съмнения които не водят до нищо добро а само до провал и скандали ... С 2 думи скайп съкс !!!!

Цитирай Първоначално написано от oneshot
    Попрницип може да пламне любов в скайп при положение че от дълго време чатите а също тъка се познавате и лично.При мен нещата са различни аз съм по оверен по скайп от колкото очи в очи,но наистиан е вярно често скайпа е*ва мамата на връзката.. В момента главно аз провалям връзката си , защото се чувствам уверен и казвам всичко по скайп и обиждам приятелката си , а също тъка правя нелепите грешки да не вярвам на това което ми казва в скайп , от рода на : Обивам те .Започва едни съмнения които не водят до нищо добро а само до провал и скандали ... С 2 думи скайп съкс !!!!
    То скайп ти е виновен, че си тъпак, нали...

Иначе по темата, да, защо не, скайпа не е лошо нещо, нито проваля връзки, хората във връзката сами си я провялат.

Лично аз по скайп имам повече време за расмисъл и отговарям и мисля разумно.На живо , се разсейвам от момичето
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    О боже...

аз пък съм обратното на живо съм по - уверена отколкото по скайп или някой чат във фейсбук

Град
    Paradise
    Мразя да се карам с някой по скайп. Винаги с всичките ми гаджета сме си спорели разумно и нормално като сме очи в очи и сме се разбирали за 5 минутки. По скайп е 2 часа глупости, филмиране, дразнене... Не знам защо, ама всеки път като напиша нещо в скайп, хората го изопачават и го разбират по някакъв съвсем крив начин. Там са ми най-ужасните скандали. На живо практически няма такива.

Няма такова нещо ..

Град
    ForSaken city (:
    шкайп лове

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Някои хора в скайп са по-отпуснати, ама друго си е да гледаш човека в очите докато му говориш. Има скайп опознаване, ама любов.. трудно
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Дано измислят след време,скайп да ти дава заплата,да ти готви и гледа децата.Амин

Екранна любов не съществува!
    Трябва да си хипер много зарибен в тоя скайп

Град
    ™Bitch Town
    това не е реална любов...всиички сме склонни да се влюбим по скайп защото само там има идеални хора..всички са перфектни.и тогава идват разочарованията от действителността

Само пи интернет любов няма

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    В скайп не присъства невербален контакт, от който ние черпим 70% от информацията в общуването. Затова скайп е развлечение. Любовта за мен е нещо серизно. Двете не си пасват.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Въх.. колко пъти ще я дъвчете тая тема за една седмица?

Няма любов по скайп, фейсбук, импулс, сладур, елмаз и прочее диващини. Любовта е на живо. Другото са филмирани истории.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

при скайп е малко по-несигурно....но има възможност като си си писал много дълго време с човек и сте се опознали добре ....да има любов...аз познавам такива хора,които са се запознали по скайп...и те са си заедно вече 2 години и са прекрасна двойка ))) Но иначе доста хора се отпускат много повече по скайп

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    В скайп не присъства невербален контакт, от който ние черпим 70% от информацията в общуването. Затова скайп е развлечение. Любовта за мен е нещо серизно. Двете не си пасват.
    Едно уточнение - невербален = индиректен.
    Вербален = наживо.

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Едно уточнение - невербален = индиректен.
    Вербален = наживо.
    Не напълно. Вербален=словесен=думи. Невербален = без думи. Невербалният е наживо.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

anonymous708973
    Guest
    И двамата имате право.
    Невербално общуване - индиректно. Може да е наживо (когато буквално гледаш човека) или когато се общува по форум/фейсбуук/скайп и прочее.
    Вербално общуване - директно. Става само очи в очи.
    Общуването с думи (с какво друго всъщност?) във форума е невербално.

И не, скайп любов няма. Скайп секс - много трудно, но да не пренасяме темата...

Град
    Rousse

Re: Разочарования в Skype

Цитирай Първоначално написано от ilia_92
    Как мислите, възможна ли е любовта в скайп и на живо. Според мен хората са по-неспокойни в чата което често се явява главния виновник за скарванията.
    Я са чуй малко бе. Ти кога ще си глътнеш езика, като има пред тебе една едрогърда, дългокрака мадама, или като ми цъкаш по клавиятурата и през другото време зяпаш клипове у в-бокса... слез на земята много ти се моля...
    По темата : Тва са глупости, скайп е за да се свържеш с някой, който е на дълеко, да си оредиш нещо среща на бързо, или да пратиш нещо на някого. Лапетийте го ползват от много време точно за тия бузи. Любов по скайп. Мооолятиса...

Ох, не, мислех, че този въпрос е изяснен...
    В невербалното общуване НЕ присъстват думи. Към него спадат мимиките, жестовете, микрожестовете, позицията на тялото, отстоянието между хората при разговор и други подобни неща. Именно от него човек извлича 70% от информацията при разговор, дори несъзнателно.
    А вербалното общуване - това са думите, които използва човек. По форуми, чрез писма, по телефона [там има и малко невербално], всичко това е само вербално общуване. За да изразим това, което мислим, използваме само думи.
    Именно затова невербално общуване присъства в реалния разговор, а в интернет - не. Това е огромната разлика.

Град
    В мислите на хората
    Малка Лейди - моя грешка.

Права си.

Dr. Gregory House

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Скайп ми е добре,колкото да си пиша с приятеля ми,когато не мога да го видя.Но спор по скайп водим 2 часа,а на живо се изясняваме за половин.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Skype си е разочарование..

И за каква връзка говориш в Skype? Телефона е вид комуникация, ама чак пък да живееш в него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си