.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от m0
    Екранна любов не съществува!
    Трябва да си хипер много зарибен в тоя скайп

ох значи повече с които си пиша са яко зарибени
    а дали е заразно
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Дано измислят след време,скайп да ти дава заплата,да ти готви и гледа децата.Амин

Супер фен
    SKYPE- ''любов'' ,то това НЕ никаква любов.Не си ли е на живо,няма да я бъде.

Град
    Русе
    Ненавиждам скайп..

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Някои хора в скайп са по-отпуснати, ама друго си е да гледаш човека в очите докато му говориш. Има скайп опознаване, ама любов.. трудно
    и аз мисля така
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

може да има връзка чрез скайп - обедил съм се това и все още реагирам ето така
    >> Момчето и момичето са се виждали 2 пъти до колкото знам (втория път за по-дълго), но работата е много сериозна -> на сватба отива 0.0
    >> Не се базикам, сериозно говооря <<

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    На мен ми се е случвало. Със сегашния ми пирятел се запознахме там и дълго време го карахме само на чатене, след това се видяхме и нещата сами си се наредиха. Но не винаги става така. Като цяло скайп-връзките са тъпа работа. Физическия контакт е много важен. А и има неща, които е по-хубаво да се кажат очи в очи, отколкото да се напишат... Но когато например има разстояние между двама души скайпа е утехата
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

запознах се с приятеля си в скайп, чрез един негов приятел, който също не бях виждала. След няколко дена (и нощи) чат се видяхме и.. се харесахме. Заедно сме от 6 месеца и сме повече от щастливи заедно, но иначе сме на мнение, че СКАЙП-любов няма.
    Според мен едно е да се запознаеш с човек в скайпа, да чатиш с него и после да се видите и да започнете да общувате, и друго е когато непрекъснато циклиш в някой чат и накрая отгоре на всичкото "влюбих се" .. как може да се влюбиш в човек, който не си виждал?! Аз моя си го харесах истински чак като го видях, преди това просто разбрах, че е свестно момченце
    Но според мен има и още нещо важно- дали в скайп се изявяваш като такъв, какъвто си и в реалния живот, или правиш своя идеален образ- много често нахаканите момченца от скайпа са всъщност страхливи 10-годишни пишлемета. Разочарованието, както каза някой, идва когато с такъв човек (направил своя идеален Аз-образ в скайпа) решат да си направят среща наживо ...
    Да, скайп любов не съществува. Трудно е да обичаш някого, когото не си виждал и колкото и да ти се струва, че го познаваш, всъщност не е така, защото поне за мен дори малките неща са важни, а през скайпа не можеш да видиш точно тези малки жестове, физиономии и т.н. ...
    ох, колко дълго стана

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Дано измислят след време,скайп да ти дава заплата,да ти готви и гледа децата.Амин

По скайп всички са много отворени и често стават дърпаници и скандали. На живо е съвсем различно

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Мега фен Аватара на teenems
    Според мен запознанства ,любов и т.н. са НЕВЪЗМОЖНИ в скайп.
    мразя да се запознавам в скайп с някого - не съм себе си там .
    аз съм си истинската аз само на живо , останалото е маска ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    За да знаеш дали има, или няма - трябва да опиташ.
    Аз лично,след като пробвах преди време, съм прекалено далеч от мисълта,че може да се получи нещо по Скайп.
    Това е една обикновенна програма, която повече служи за разтоварване, може би и за запознанство, но не и за нещо по-сериозно.
    Не приемайте нищо навътре там, това е само запълване на време.

Наа всички по скайп им е по-лесно,защото можеш да си пишеш свободно без да се притесняваш.А на живо,като видиш съответния човек,се стъписваш иии става една...
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Е, дано интернетът да не спира, че им отиде връзката на хората ;>

Град
    TaM..
    Live B4 Skype ,bro. (Изплагиатствано от човека и по -точно картинката на Хю Лори )С приятелката ми преди дремахме в скаип по 1-2 часа , ся максимум 20мин от дъжд на вятър.
    Дайте си малко почивка , това че ходите с някого не значи че цялото ви време трябва да е ангажирано от този човек.Като си на комп. гледай филми , музика , чати с приятели , ама не занимавай момичето ; )

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Скайпа е просто една глупава програма, по него любов могат да въртят само хлапетата, иначе скайпа за любов и връзки не става, лично аз мисля, че дори така се прецакват връзките

пффф скайп пЪк кфУ фи е финофеН? Фие си разфаляте фрЪсчицата инЪче лУпоФ по скипе е мН слЕ оБичЪм те милоООО

възможно е да си пишете да се харесате и да излезете.. скайп ми харесва защото може и да заговориш някой който те е срам да заговориш на живо

Цитирай Първоначално написано от K_O_L_E_V
    Лично аз по скайп имам повече време за расмисъл и отговарям и мисля разумно.На живо , се разсейвам от момчето

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Скайпа е да си говориш с приятели когато те са си в къщи и ги мързи да се видите Да се запознаеш с някой да,но да се влюбиш в някой само чрез скайп невъзможно...опознайте някой чрез скайп,но не оставяйте едни нули и единици да ви свършат работата
    >>DjBelev<<

Скайп любов - кхъм...не мисля.
    това е средство за общуване,но нищо повече.
    едната камера не ти дава визуалния контакт от който имаш нужда при едно...'нормално' общуване.
    сравнявам скайп с телефона.
    а да се влюбиш по телефона?...о моля ви стига!
    дай на хората само да се влюбват и после си гледай сеира.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Попринцип съм спокоен човек, не съм срамежлива.Каквато съм в нета , такава съм си и на живо За мен няма разлика дали скайп или на живо
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Скайп събира - Скайп развежда! това е то.. виртуалната любов не е като реалната.. най си е добре,когато сте лице в лице да си кажеш всичко което ти е на душата (аз винаги така правя и затова си вярваме много) :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си