.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Тема: секс на 15

Град
    София
    Зависи как се чувстваш .. аз ако бях щях да и пръсна чесъна
    Exorcism !

Цитирай Първоначално написано от NevermoreDev
    Кирилица.
    LadyDi
    II. Права и задължения на потребителите
    6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".

LadyDi

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от sokol02
    Цитирай Първоначално написано от Alex3nd
    Бате, как ще си почти на 16 като си 95 набор? И не си малък, мой приятели са го правили на 11 и сега са на 17-18 и се хвалят, че са натрупали опит от тогава ти на 15
    Аз ако го бях направил докато бях на 10
    Ама вие сте герои! На 10, на 11 - закъснели сте.
    4-5 клас - какво да правят децата,ако не секс.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Кирилица.
    LadyDi
    6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".

LadyDi

Кирилица.
    LadyDi

LadyDi

Нещо пича се забави ... стискайте му палци да мине със мед и масло

Цитирай Първоначално написано от FaFlA95
    Нещо пича се забави ... стискайте му палци да мине със мед и масло
    Дано

Цитирай Първоначално написано от haxh
    Цитирай Първоначално написано от Alex3nd
    Бате, как ще си почти на 16 като си 95 набор? И не си малък, мой приятели са го правили на 11 и сега са на 17-18 и се хвалят, че са натрупали опит от тогава ти на 15
    Аз ако го бях направил докато бях на 10
    ти май нямаше да имаш шанса да го направиш...като ти видях темата зза твоята пишка и ти на басейн и кво отговаряш на другите и...
    Темата не е моя измисли я един друг и като видях че се пускат лафове реших да я продължа...

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните

Re: секс на 15

Цитирай Първоначално написано от sexboy95
    Здравейте. Момче съм. На почти 16- без няколко месеца. Ходя от скоро с едно маце на 16 и бяхме на плаж и във водата я пипнах по...... Та след което отидохе в тях и малко се забавлявахме, но не правихме секс, защото аз съм детствен и ме беше страх, а и нямахе презерватив. Усещам, че тя го иска. Да го направя ли или съм малък.... Кажете вашето мнение... Благодаря предварително...
    Малък бил то 12 годишния народ (погледни вече заключената тема бихте ли се чукали с момиче на 12 (тоз дет я е пуснал е 12 годишен и вече е правил...)) вече се множи като зайци а ти на 16 малък...Естесвено направи го щото трябва да почнеш да трупаш опит
    е другите скачат от покривите щото е модерно да си емо и да си ... вените

дай и ние така а?
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ти си решавай,да няма аз да правя секс с нея,че да ти казвам какво да правиш.
    Станислава

Здравейте..Днес го направихме. Мина добре. Не съжалявам и много благодаря на хората, който ме поткрепиха!

Голям фен Аватара на glamouros
    Здравейте..Днес го направихме. Мина добре. Не съжалявам и много благодаря на хората, който ме поткрепиха!
    Е бравоо!
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Re: секс на 15

Здравейте. Момче съм. На почти 16- без няколко месеца. Ходя от скоро с едно маце на 16 и бяхме на плаж и във водата я пипнах по...... Та след което отидохе в тях и малко се забавлявахме, но не правихме секс, защото аз съм детствен и ме беше страх, а и нямахе презерватив. Усещам, че тя го иска. Да го направя ли или съм малък.... Кажете вашето мнение... Благодаря предварително...
    Спазвам добрия тон,но момче аз го направих в 9 клас в една дискотека Ако смяташ,че 16 е твърде рано ти си пълен лумпен !
    Че и ника му - sexboy95 ,а е на 16,95-ти набор

Супер фен
    Йей. Честито. Вече си пич,голям,готин,пораснал и т.н...
    ....нищо,че още не можеш да пишеш правилно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си