- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс на 15
Кирилица.
LadyDi
Зависи как се чувстваш .. аз ако бях щях да и пръсна чесъна
Exorcism !
II. Права и задължения на потребителитеПървоначално написано от NevermoreDev
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
LadyDi
Кирилица.
LadyDi
Ама вие сте герои! На 10, на 11 - закъснели сте.Първоначално написано от sokol02
4-5 клас - какво да правят децата,ако не секс.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
LadyDi
LadyDi
Нещо пича се забави ... стискайте му палци да мине със мед и масло![]()
![]()
ДаноПървоначално написано от FaFlA95
![]()
Темата не е моя измисли я един друг и като видях че се пускат лафове реших да я продължа...Първоначално написано от haxh
е другите скачат от покривите щото е модерно да си емо и да си ... венитеПървоначално написано от sokol02
дай и ние така а?
ОДИН!!!
ти си решавай,да няма аз да правя секс с нея,че да ти казвам какво да правиш.
Станислава
Здравейте..Днес го направихме. Мина добре. Не съжалявам и много благодаря на хората, който ме поткрепиха!
Е бравоо!Първоначално написано от sexboy95
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Спазвам добрия тон,но момче аз го направих в 9 клас в една дискотекаПървоначално написано от sexboy95
Ако смяташ,че 16 е твърде рано ти си пълен лумпен !
Че и ника му - sexboy95 ,а е на 16,95-ти набор![]()
![]()
Йей. Честито. Вече си пич,голям,готин,пораснал и т.н...Първоначално написано от sexboy95
....нищо,че още не можеш да пишеш правилно.![]()