- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствени до...сватбата...
dobre ebasi ako go napravish na svatbata za 1vi pak to purvo sigurno shte te boli i shte razvali si4ko qko i 2ro kuf e smisala ?
Редактирано от ramaiana
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица
e da ama kuf e smisala ot obi4aq?Първоначално написано от ForgotN
![]()
Toi tvoq mozak mai e kolkot pukanka...Първоначално написано от ПуКанКа
Emi te horata vqrvat 4e Bog go e kazal.......Първоначално написано от ПуКанКа
Emi nqma smisul.Za tova nikoi ve4e ne 4aka![]()
ako si ISTINSKI kato 4ovek,ne moje6 da bude6 GROZEN osven za horata koito sa OGRANI4ENI
Различни хора,различни идеали,различни предръсъдъци, различно мислене.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
moje neznam ne sum go vijdala ama ako si gledal klipa v profila mi ....nishto 4udno si4ki mozaci po sveta da sa pukanki...Първоначално написано от Transporter
![]()
![]()
Смисълът е в това да се отдадеш единствено на човека, с който ще прекараш живота си!
Еми до някаква степен като се замисля и аз съжалявам ,че не съм изчакала . . нз дали до сватбата ,но . . Просто човека ,с който съм в момента много ми въздейства![]()
Toi mai tvoq mozak e kolkot pukanka....Първоначално написано от ПуКанКа
opaaa az sam otgovjril vece tuka...sajelqvam piinal sam malko![]()
![]()
ми вече живеем във време дето човек сам избира кюво да прави - поне за кой да се оени(в повечето случай)
демек ако решида се пази за сватбата, ок. не ми пука негова си работа
е аз лично това не го разбирам и не ме кефи, ма кфо ми пука.
за мен лично е важно с кой, ще го направа, а не кога.
Оххх егати темата, ми това си е обичай просто, но иначе аз не бих чакала, все пак ако се окаже че е някой извратеняк или някой смръдливец или недай си Боже да е импотентен, няма да се обричам да нямам деца "докато смърта ни раздели" нали така, а и всичко в днешни дни е мнооого по различно, мъжете не мислят само как да изкарат пари за семейството / всъщност повечето въобще не мислят за това/ доста са променени критериите общо взето.
Много зависи от това как го възприема самия човек. За едни е обичай, за други традиция. Има много наименования. По принцип някои хора все още вярват, че е това е проява на добро възпитание, но тези хора пък все още вярват и че има райи че ако са добри и смирени като овце и те ще отидат там. Както вече казах това си е до избора на човека.
Не й го казвт за първи път.Първоначално написано от Transporter
..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Това си е някакъв обичай.
Я от религия, я се е запазило като местна традиция,...
Смисълът е, че отдаваш девствеността си (това, което се смята за най-ценно в едно момиче) но човека, с когото си се обвързала за цял живот. Това си е нещо като традиция останала от едно време - тогава не е имало такива безразборни полови контакти още на по 12-13 както сега. Тогава девствеността се е ценяла както от момичетата, така и от момчетатаИ днес има хора, които я ценят, но за жалост стават все по-малко...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
emi taka e istinite se povtarqt ....Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
![]()
![]()
ps vijte mi klip4eto v profila dee![]()
![]()
![]()
Абе.. секса се прави от желание.. и от любов.. въпреки ,че повечето 16 годишни вече са го правили .. а има моменти в ,които си толкова възбуден/на ,че ти идва ,с който и да е да го направиш...
за някой хора има смисъл да се отдадат на човека който са сигурни че обичат и няма да съжаляват после![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
+1Първоначално написано от sexy_baby_originale
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
В крайна сметка времената са други и едва ли някой чака до сватбата. Едно на ръка, че сватби правят хората рядко и то като станат на по 30 години......И в крайна сметка има нещо много очарователно в това да сте девствени и двамата(защото традицията не се отнася само до жената), да се отдадете само 1 на друг...Въпреки, че съвсем не съм девствена, поне се надявам, че с единствения си мъж до сега, някой ден ще свържа живота си!