- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс на 15
Здравейте. Момче съм. На почти 16- без няколко месеца. Ходя от скоро с едно маце на 16 и бяхме на плаж и във водата я пипнах по...... Та след което отидохе в тях и малко се забавлявахме, но не правихме секс, защото аз съм детствен и ме беше страх, а и нямахе презерватив. Усещам, че тя го иска. Да го направя ли или съм малък.... Кажете вашето мнение... Благодаря предварително...
Малък бил то 12 годишния народ (погледни вече заключената тема бихте ли се чукали с момиче на 12 (тоз дет я е пуснал е 12 годишен и вече е правил...)) вече се множи като зайци а ти на 16 малък...Естесвено направи го щото трябва да почнеш да трупаш опитПървоначално написано от sexboy95
16 е най добрата възраст за момче да го направи за сефте (аз бях на 16 и се чувствах закъснял)
Първоначално написано от sexboy95
Щом се чувстваш готов,и знаеш,че имаш достатъчно богатата сексуална култура защо не? Само дано не правиш след няколко седмици тема : " Ще ставам татко,как да махнем бебето? "![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Не си малък.![]()
Фактът, че питаш нас дали да я изчукаш означава, че си малък и не си готов за секс
Lexynnka
Дано не напиша темата за таткото
А да ви попитам: бързо ли ще свърша.Защото като бия чикии не свършвам бързо, но ме е страх да не свърша бързо, защото ония ден като я пипах и направ свърших...Кой са най-добрите презервативи?
Дюрекс брато дюрекс а има и хапчета които забавят еякулацията(свършването) доста времеПървоначално написано от sexboy95
Малък си.
Е и ? Сега като ти го казах ще размислиш ли?![]()
И ще питаш ''защо пък да съм малък?'' ...ами просто естествените неща в приордата - оная ти работа може да се чувства готова, но горе в главата ти нещата не са съвсем узряли. А пък ако сега не желаеш да повярваш, че е така, като станеш по-голям сам ще се сетиш защо си бил малък оня път, на 15, когато реши, че трябва да спиш с 'мацето'.
![]()
Ок излизам и мже и тази вечер още да го направя. Ще ви пиша по-късно какво е станало. Много ви Благодаря.
защо да e малък?Първоначално написано от Punisherrr
![]()
ЧАКАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕПървоначално написано от sexboy95
малък е, защото пита във форума дали да спи с момичето... Ся когато човек е наистина готов да го направи изобщо не му пука дали некви в някъв форум мислят, че е готов или неПървоначално написано от FeelMyPain
Lexynnka
щото е малолетен дрисък който след 10 трябва да си е у тяхПървоначално написано от FeelMyPain
ОДИН!!!
форумO e по-велиk oт всички нас!форумO знaе най-дoбрe.
форумa>октоподa
Ако си готов да го направиш - не виждам къде е проблема..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Aбсолютно. Когато си готов просто го знаеш и не се нуждаеш от мнението на хората по форумите.Първоначално написано от L0ST
![]()
Кирилица.
LadyDi
Абе брато ти вече не я ли излупа бе наближава полицейския час
После разказвай дали си я ръчкал сес сабята...![]()
![]()
Бате, как ще си почти на 16 като си 95 набор? И не си малък, мой приятели са го правили на 11 и сега са на 17-18 и се хвалят, че са натрупали опит от тогава ти на 15![]()
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Аз ако го бях направил докато бях на 10Първоначално написано от Alex3nd
Слушайте КАКАТАПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
ти май нямаше да имаш шанса да го направиш...като ти видях темата зза твоята пишка и ти на басейн и кво отговаряш на другите и...Първоначално написано от sokol02