.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: секс на 15

секс на 15

Здравейте. Момче съм. На почти 16- без няколко месеца. Ходя от скоро с едно маце на 16 и бяхме на плаж и във водата я пипнах по...... Та след което отидохе в тях и малко се забавлявахме, но не правихме секс, защото аз съм детствен и ме беше страх, а и нямахе презерватив. Усещам, че тя го иска. Да го направя ли или съм малък.... Кажете вашето мнение... Благодаря предварително...

Re: секс на 15

Цитирай Първоначално написано от sexboy95
    Здравейте. Момче съм. На почти 16- без няколко месеца. Ходя от скоро с едно маце на 16 и бяхме на плаж и във водата я пипнах по...... Та след което отидохе в тях и малко се забавлявахме, но не правихме секс, защото аз съм детствен и ме беше страх, а и нямахе презерватив. Усещам, че тя го иска. Да го направя ли или съм малък.... Кажете вашето мнение... Благодаря предварително...
    Малък бил то 12 годишния народ (погледни вече заключената тема бихте ли се чукали с момиче на 12 (тоз дет я е пуснал е 12 годишен и вече е правил...)) вече се множи като зайци а ти на 16 малък...Естесвено направи го щото трябва да почнеш да трупаш опит

16 е най добрата възраст за момче да го направи за сефте (аз бях на 16 и се чувствах закъснял)

Мега фен

Re: секс на 15

Щом се чувстваш готов,и знаеш,че имаш достатъчно богатата сексуална култура защо не? Само дано не правиш след няколко седмици тема : " Ще ставам татко,как да махнем бебето? "
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

Голям фен
    Град
    Varna
    Не си малък.

Мега фен Аватара на L0ST
    Фактът, че питаш нас дали да я изчукаш означава, че си малък и не си готов за секс
    Lexynnka

Дано не напиша темата за таткото А да ви попитам: бързо ли ще свърша.Защото като бия чикии не свършвам бързо, но ме е страх да не свърша бързо, защото ония ден като я пипах и направ свърших...Кой са най-добрите презервативи?

Дано не напиша темата за таткото А да ви попитам: бързо ли ще свърша.Защото като бия чикии не свършвам бързо, но ме е страх да не свърша бързо, защото ония ден като я пипах и направ свърших...Кой са най-добрите презервативи?
    Дюрекс брато дюрекс а има и хапчета които забавят еякулацията(свършването) доста време

Супер фен
    Малък си.
    Е и ? Сега като ти го казах ще размислиш ли?
    И ще питаш ''защо пък да съм малък?'' ...ами просто естествените неща в приордата - оная ти работа може да се чувства готова, но горе в главата ти нещата не са съвсем узряли. А пък ако сега не желаеш да повярваш, че е така, като станеш по-голям сам ще се сетиш защо си бил малък оня път, на 15, когато реши, че трябва да спиш с 'мацето'.

Ок излизам и мже и тази вечер още да го направя. Ще ви пиша по-късно какво е станало. Много ви Благодаря.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Малък си.
    И ще питаш ''защо пък да съм малък?'' ...ами просто естествените неща в приордата - оная ти работа може да се чувства готова, но горе в главата ти нещата не са съвсем узряли. А пък ако сега не желаеш да повярваш, че е така, като станеш по-голям сам ще се сетиш защо си бил малък оня път, на 15, когато реши, че трябва да спиш с 'мацето'.
    защо да e малък?

Ок излизам и мже и тази вечер още да го направя. Ще ви пиша по-късно какво е станало. Много ви Благодаря.
    ЧАКАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ

Мега фен Аватара на L0ST
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Малък си.
    защо да e малък?
    малък е, защото пита във форума дали да спи с момичето... Ся когато човек е наистина готов да го направи изобщо не му пука дали некви в някъв форум мислят, че е готов или не
    Lexynnka

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Малък си.
    защо да e малък?
    щото е малолетен дрисък който след 10 трябва да си е у тях
    ОДИН!!!

Мега фен
    форумO e по-велиk oт всички нас!форумO знaе най-дoбрe.
    форумa>октоподa

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ако си готов да го направиш - не виждам къде е проблема..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Когато се чувстваш готов...

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от L0ST
    Фактът, че питаш нас дали да я изчукаш означава, че си малък и не си готов за секс
    Aбсолютно. Когато си готов просто го знаеш и не се нуждаеш от мнението на хората по форумите.

Съгласна съм с Punisherrr .. малък си!!!

Абе брато ти вече не я ли излупа бе наближава полицейския час
    После разказвай дали си я ръчкал сес сабята...

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Бате, как ще си почти на 16 като си 95 набор? И не си малък, мой приятели са го правили на 11 и сега са на 17-18 и се хвалят, че са натрупали опит от тогава ти на 15
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

Цитирай Първоначално написано от Alex3nd
    Бате, как ще си почти на 16 като си 95 набор? И не си малък, мой приятели са го правили на 11 и сега са на 17-18 и се хвалят, че са натрупали опит от тогава ти на 15
    Аз ако го бях направил докато бях на 10

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Съгласна съм с Punisherrr .. малък си!!!
    Слушайте КАКАТА

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Цитирай Първоначално написано от sokol02
    Цитирай Първоначално написано от Alex3nd
    Аз ако го бях направил докато бях на 10
    ти май нямаше да имаш шанса да го направиш...като ти видях темата зза твоята пишка и ти на басейн и кво отговаряш на другите и...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си