Аз съм на 16 години, а той на 22. Харесваше ме супер много в началото..след това спря да показва чувствата си, след това отново започна казваше ми, че ме харесва, доказваше ми , докато не започнаха големите кавги..Познавам се с това момче от 7 месеца и 13 дена, карахме се много пъти, отнчало, когато се запознахме искаше да е с момиче,което знае какво иска, което ще иска смао него, попитаме дали бих го чакала, ако замине някъде, казах му,че бих го чакала...След товаа ме попита след месец и нещо още веднъж, казах му, че той като замине и аз ще замине, ще се запозная с нови хора..и оттогава, не иска да е с мен за нещо сериозно, поне така ми казва...А преди ми казваше, че съм го наранилаа и че ако момичето наистина започне да го обича, няма да остави нещата така и ще бъде с нея, ако е сигурен, че иска само него..Отначало не бях сигурна, но съм влюбена в него, казвам му, но не ми вярва, защото го бях излъгала за някои неща, когато ми казваше да не споделям с приятелки за някои неща, аз споделях.. И постоянно се карахмее, прости ми отново преди 11 дена..но сега коагто се върна от почивката, не влиза в скайпа...влиза, но за 2-3 минути и излиза.. даже не ми пишее..когато се върна смао му писахх и тои ми писа, че уж ще седне пред компютъра след един, два часа, но не седна..Тааа, искам да ви попитам..да ми кажете как да му докажаа, че наистина искам и за напред да съм с него,завинаги искам да съм с него, обедена съм, не ме интересуват другите момчето освен него..не обръщам внимание на другите..? Как да му спечеля доверието отново ? Как да му покажа, че наистина съжалявам за всичко ? Той, предполагам, че знае, че съжалаявам,защото ми го е казвал,но..Моля ви, дайте ми съвет, искам да го спечеляя.. !