- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Леле супер!!
Най-после се махнах от гадната Стара 3агора .. направо ми е рай тука в София ..Много е яко
![]()
![]()
Такам .. момиче съм.. в града нямам с никой проблеми .. познавам всички в града .. просто това е най-скучния град. Пойне по мое мнение
![]()
Стига сте спорили, въпрос на интереси е - който обича динамиката и разнообразието, избира големия град. Който предпочита по-компактно и по-красиво устроено градче (по простата причина, че по-лесно се поддържа), не харесва София и другите големи градове и си предпочита да живее в родния си град. Няма нищо лошо в това.
Няма и съмнение обаче, че големият град предлага повече перспективи за развитие - било то работа или образование.
Аз лично не се оплаквам от нищо - родния ми град - Мездра, е много малък и много красив. В момента живея от 8 години в София. Та, когато ми се иска спокойствие - паля колата и след 1 час го имам, когато е време за купон - в Сф има предостатъчно места. Златната среда!![]()
Честито, че си се преместила. Ако трябва да избирам м/у София и Стара Загора ще избера София, понеже има много неща за правене и се усеща живот, но напоследък все повече искам да свърша работа, това даскало да ми се маха от главата и да замина за най-затънтеното селце в България. Даже и село не искам. Перфектно ще ми е една горичка и река минаваща през нея...нещо като Родопите. Искам да си отдъхна малко от всичко, понеже в София натоварването си се усеща. Добрече към 20ти заминаваме с гаджето и баща ми на моренце 10 дена, после до Бродилово, до Робопите(Маджарово), Бяла река,Трудовец, Ботевград и тн.Най-после далеч от София. Като малка съм обиколила цяла България с родителите ми. Лягам си в колата в София, събуждам се на морето, лягам пак и се събуждам на Родопите. Израстнах като едно диво лапе, което може да се оправи при всяка ситуация и по цял ден съм яздила коне с приятелите ми (по случайност индианци).
Хубаво, че се сменила града, но аз лично бих си дала къщата, бих си дала всичките пари и всичко материално, за да получа свободата, която съм имала като малка.
![]()
Аз пък не искам да се махам от София .. цял живот мога да си стоя на НДК![]()
И кво аплодисменти за момичето което живее в София![]()
Не живея .. само за лятото съмПървоначално написано от BiGBaDWolF
Догодина ще живея вече за постоянно
![]()
![]()
Ем приятно ти искарване АПЛОДИСМЕНТИ !Първоначално написано от BabyBluee
![]()
И как е у задръстената мръсна София?
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Е,радвам се за тебе!Първоначално написано от BabyBluee
Чудесно!
Прекрасно!
Супер!
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Темата не е ли за ключ?
Първоначално написано от Callisto
Ботевград ?! :shock .. Е някой да спомене нашият тих градец![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
И там ще ти писне.
Рано или късно, всеки като опознае дадено място, почва да му писва.
Аз пък убожавам София.Най-готиният град.Особенно ако си в някой блок на висок етаж и погледнеш през терасата,колко красива е през нощта София,всичко свети.Абе направо супер.С удоволствие бих живяла там.![]()
![]()
![]()
оо цял живот на село.
Не разбирам целта на темата, а и по-скоро ще се превърне в спор "селяни-'граждани'" както и предразполага пост номер 1.![]()