Честито, че си се преместила. Ако трябва да избирам м/у София и Стара Загора ще избера София, понеже има много неща за правене и се усеща живот, но напоследък все повече искам да свърша работа, това даскало да ми се маха от главата и да замина за най-затънтеното селце в България. Даже и село не искам. Перфектно ще ми е една горичка и река минаваща през нея...нещо като Родопите. Искам да си отдъхна малко от всичко, понеже в София натоварването си се усеща. Добрече към 20ти заминаваме с гаджето и баща ми на моренце 10 дена, после до Бродилово, до Робопите(Маджарово), Бяла река,Трудовец, Ботевград и тн.

Най-после далеч от София. Като малка съм обиколила цяла България с родителите ми. Лягам си в колата в София, събуждам се на морето, лягам пак и се събуждам на Родопите. Израстнах като едно диво лапе, което може да се оправи при всяка ситуация и по цял ден съм яздила коне с приятелите ми (по случайност индианци).

Хубаво, че се сменила града, но аз лично бих си дала къщата, бих си дала всичките пари и всичко материално, за да получа свободата, която съм имала като малка.