.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Продуктите на Garnier

Така, в момента ползвам Pure 3in1, някакъв сапун Pure Active, тампоните за почистване и Pure Active рол-она... Има ли някакво значение в каква последователност се нанасят или не ? В момента се мия с сапуна, след което 3в1, тампоните и след тва рол-он...

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Ами според мен доста си натоварваш кожата на лицето и мисля че не е добре да ползваш и сапуна и 3в1-то по-добре само едно от двете след това тампоните а за рол-она мисля че ще е по-добре да го замениш със хидратиращ крем.
    Не ти ли изсъхва кожата след всички тези процедури, защото на мен само от измиващия гел ми изсъхва доста
    Humans need fantasy to be human.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    И на мен ми изсъхваше кожата, когато се миех с Гарниер. Много си натоварнаш лицето (както казаха по-горе). Не е хубаво да се използва това 3в1 всеки зен. То отзад на опаковката трябва да пише! Сапуните попринцип изсушават много кожата. Ако кожата ти е мазна и след това се миеш с него тя ще се изсуши за момента и после пак ще се омазни! Аз от личен опит като цяло не съм доволна от Гарниер. Просто кожата ми се приспособяга към всички продукти много бързо както и към Гарниер! Сега от доста време не съм се мила с абсолютно нищо и да не казвам голяма дума почти нищо ми няма на лицето!

Ами кажете тогава кво да ползвам с/у акне и т.н. че вече почнах бая да се дразня :д

Голям фен Аватара на DesSsi
    силицилов спирт
    Съдбата помага на смелите !

Цитирай Първоначално написано от DesSsi
    силицилов спирт
    ОК, прочетох малко и видях че има много доволни от тва :д Ся някой да каже от къде мога да го зема тоя силицилов спирт, има ли някви проблеми от него и да го комбинирам ли с нещо

Мега фен Аватара на mynichka
    ^ от всяка аптека
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Да беше отговорила и на другите 2 въпроса

Голям фен Аватара на DesSsi
    комбинира се с едни хапчета ама им забраих името те в аптеката ще ти ги кажат а за проблеми аз лично съм нямала само тва че кожата изсъхва и трябва да ползващ хидратиращ крем
    Съдбата помага на смелите !

Мега фен Аватара на iiordanova
    Да , разтварят се хапчета - Хлорнитромицин в спирта.
    Слагай си спирт само върху пъпките , не по цялото лице , за да не се изсуши много.
    Купуваш го от аптеката , цената е - / + 1 лв. Зависи от аптеката.

Ок само още един въпрос, колко такива хапчета да разтворя ?

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    мисля че 4-5 са достатъчни това може да го ползваш като лосион преди това си измии лицето с 3в1 но не всяка вечер поне 3 пъти седмично и накрая можеш да си слагаш крем Бочко
    също така си вземи мокри пшеничени тоалетни трици ако не намериш такива си вземи кестенови или черешови и внимавай защото кестеновите са с по-едри частици и трябва да си масажираш по-нежно лицито с тях с тоалетните трици си обтривай лицето когато не използваш 3в1 можеш и да си правиш 1 път седмично маска с хума
    хумата се смесва с кисело мляко но аз добавям мед и 1 аспирин
    всичко това може да се намери в аптеката
    Humans need fantasy to be human.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ValLoveYa
    мисля че 4-5 са достатъчни това може да го ползваш като лосион преди това си измии лицето с 3в1 но не всяка вечер поне 3 пъти седмично и накрая можеш да си слагаш крем Бочко
    също така си вземи мокри пшеничени тоалетни трици ако не намериш такива си вземи кестенови или черешови и внимавай защото кестеновите са с по-едри частици и трябва да си масажираш по-нежно лицито с тях с тоалетните трици си обтривай лицето когато не използваш 3в1 можеш и да си правиш 1 път седмично маска с хума
    хумата се смесва с кисело мляко но аз добавям мед и 1 аспирин
    всичко това може да се намери в аптеката
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си