.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Само много рядко съм бълнувал,ама чак пък да ходя не ;d

Само много рядко съм бълнувал,ама чак пък да ходя на сън не ми се е случвало ;d

Бълнуване ходене на сън плакане и до ден днешен го правя лл

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Да бълнувам-да.Да ходя насън-не,но ми се е случвало да ставам мн сънен и все пак буден и на сутринта да имам смътен спомен,но не и точно какво съм правил
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Голям фен Аватара на king95
    Като по-малък са ми разправяли, че един-два пъти съм ходил на сън.
    It matters not how many times you fall down.
    What matters most how many times you rise.
    Mistakes build the character and character takes you places that money can't.

Голям фен
    Град
    Varna
    Ами брат ми ми каза, че съм бълнувала из онез дни кат съм викала "прелята кръчма и чаша с вино пих" или един приятел на баща ми като бълнувал "Кат са прибера ши зема ши си боядисам колелото чисто ново...е туй кокошката чудно животно-хем куткудяка, хем яйца снася (питат го кой е кокошка бе)...ем Станю, кой (пък Станю е някъв негов приятел, който също е в стаята).

Град
    Lyon
    последно снощи бълнувах,мойта приятелка ми разказа
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Често бълнувам.. и често са все неразбираеми неща.. за щастие . Събуждала съм се плачейки, защото веднъж сънувах, че няк'ви цигани ме колят . Даже съм ставала на сън, за да ходя по нужда в хладилника .. и съм падала от леглото.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

O да.Като малък имах такъв проблем -много ходех на сън.Един път ме бяха спрели пред входната врата,но не ме събудиха и на сутринта нищо не помнех.Веднъж ми казаха,че съм ходил на сън и съм отишъл в банята да се изпикам .Случвало се е и да бълнувам и на другия ден да ми разказват какво съм казвал.Веднъж се направих,че бълнувам когато майка ми влезе в стаята.Почнах да казвам -убих го не исках да го убивам.След това почнах да се смея и казах на мама -хвана ли се .

Ами и аз един път на село съм бълнувал - леля ми ми каза

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Не съм ходила на сън.
    Бълнувала съм някакви неразбиераеми работи веднъж когато съм имала висока температура.За друг случай не се сещам в момента.

Повече от фен
    Град
    Бургас
    не съм ходил насън /:

Като по-малка съм ходила насън
    И да бълнувам се е случвало, но не често
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

случвало ми се е доста често да бълнувам даже и да плача и какво ли още не и май само един път съм ходила на сън
    In order to be irreplaceable one must always be different...

Аз пък се смея насън ма супер силно (бяха ме записали с камерата) и много се въртя. Като си бях счупил ръката и с гиспа и съм будел наще, като се въртя и като ударям с гипса стената...

Ами на мен не , но на една приятелка когато бяхме на лагер ... Както си спахме всички по едно време тя стана почна да крещи да се зарича да ни убие всичките . Голям стрес си беше . Ние се чудихме .. прави ли се или найстина може би става на сън .. Така продължение на 4 дена ужас
    Падам , ставам и продължавам
    За света може да си просто човек, но за един човек може да си целия свят ♥

Цитирай Първоначално написано от fastuka96
    Ами на мен не , но на една приятелка когато бяхме на лагер ... Както си спахме всички по едно време тя стана почна да крещи да се зарича да ни убие всичките . Голям стрес си беше . Ние се чудихме .. прави ли се или найстина може би става на сън .. Така продължение на 4 дена ужас
    Ааа не, не ..

Аз много често си бълнувам .. Веднъж съм си казала паролата на скайпа ..
    Всяко лято има своята история . . . < 3

Голям фен Аватара на elito96
    Град
    Soфiя
    Като по-малка съм плака ... А сега си говоря някакви безсмислици . За ходенето нещо не се сещам...
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

Като малка се правех, че бълнувам, но по-късно почнах без да се правя. И много пъти ми се е случвало да се събуждам плачейки или пък много радостна.

От време на време ми се случва да бълнувам и много се въртя. А като по-малка дори ходих насън, но това за щастие отмина.

преди 1 година някъде бях ставала и съм мазала на мама цигарите с калиакра или на село съм викала ,,Шаро , дръж куче ! [рофл]

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Един като бях на село баба ми е разправяла как една нощ съм се изправила така наполовина до кръста насън и съм казала 'да ти е*а майката' и пак съм легнала
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Само един път майка ми ме е чувала да бълнувам. Това е било преди 2 - 3 години. Сега майка ми не е идвала в мойта стая нощем и не знам дали бълнувам.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Голям фен Аватара на p0lina
    Не съм бълнувала или поне не знам за това.. Иначе като малка имах 1-2 случая, в които се разхождам..... Ставам от леглото отивам до прозореца и стоя близo 5 минути... сестра ми ме е видяла, но нищо не е казала
    For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.

Супер фен
    Град
    Germany
    Бълнувала съм като малка (и сега понякога де.)
    Сестра ми понеже спим в една стая постоянно говори на сън вечер. Иначе не си спомням да съм ходила на сън..Ако съм го правила явно не ме е усещал никой ии аз не знам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си