- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- височина???
искам мнението ви за това високи момичета с високи обувки???
красиво или "жиравско"![]()
Жиравско![]()
Нямам нищо против това,но ми е доста странна такава комбинация - високи момичета с високи обувки..
Но всеки с вкуса си![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Жиравско.А и това отблъсква момчетата,защото те искат да са над нас и в буквален и в преносен смисъл![]()
Ако е с дълги крака токовете ги удължават още повече и изглежда много яко!!Аз много се радвам като сложа токове, не знам защо.
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
а колко си висока по принципПървоначално написано от Paramour
според мен няма значение колко си висок токовете стоят добре на всяко стройно момиче който мисли че е жирафско не е прав аз съм висока 1,73 и нося токчета стоят много добре![]()
ЖиравскоАз съм 1.81 и мисля,че ако се кача на токчета ще съм изключително смешна.Без токчета съм жирав,а представете си ако се кача на токчета...
![]()
![]()
![]()
Абе..висока,ниска-винаги си стоят страхотно токчета на едни красиви и женствени крака.
И аз съм много -166sm. но нося токчета
Ами според мен е хубаво да си висока /някъде към 1.74 е хубаво/ но понякога не трябва да се прекалява с височината. Зависи колко си висока?!Аз съм на 12 години, висока съм 1.60![]()
Здравейте!
Как се изрази, все едно височината е нещо за консумиране - Ами хубаво е, ама не трябва да се прекалява с негоПървоначално написано от lady1
![]()
Първоначално написано от eliyiy
1,73Първоначално написано от NJ
![]()
МОМИЧЕ!
No I can't
Определено момиче, което се пъни да изглежда високо с 10 см токчета не е приятна гледка. То си зависи и от момичето де.... Но както и да е, за всичко си има граници. Токчета винаги може, но само ако са умерени. Пък и аз нали съм висок, тъкмо може би ще е по добре.
Само да не ме мине!!![]()
![]()
![]()
високите обувки отиват повече на високи момичета
Аз съм 1.78 и нося токчета по 10-15см и изобщо не изглеждам като жираф.Обувките с ток правят жената по женствена и подчертават
фигурата й.![]()
ЖираФско е според мен. Грозно.
Но всеки си има вкус, на някое високо момиче ако му харесва, не виждам защо да не носи токчета. Аз съм доста висока за възрастта си 168 - на 13... Най-високото момиче в класа съм, а съм с година по-малка. Не бих се качила на токчета, защото и бездруго съм си жираф. xD
...
Жираф билаПървоначално написано от Witch94
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Странно защо ако е жиравско моделите, дето слагат токове по 10-15(а и повече)см. са високи ПОНЕ 1,70...
Как може да мислите, че е жиравско бе хора... освен че е въпрос на личен избор токовете стоят много по-добре на високи момичета.. поне според мен. (:
МОМИЧЕ!
No I can't
Ей т'ва е!! Освен това когато високо момиче сложи токове,колкото и да е дебело то пак изглежда по-слабо отколкото когато не е на токове. А при ниските момичета токовете не помагат да излеждат по-слаби,само ги повдигатПървоначално написано от Paramour
Който си е строен си е строен
![]()
Е, аз казвам само, че на мен не ми харесва, нямам нищо против това. ^^
И аз се намирам в такава среда, че съм най-големия жираф, хаха.И доста бързо дръпвам на височина, надявам се скоро да спра, че ако продължавам така до 15 годишна възраст ще съм 1,90.
![]()
...
махнете се с тия токчета... скейтърските кецове и конверс патъците 4ever!
Мм според мен зависи от сруктурата на даденото момиче/жена...Аз съм 1.65см и ОБОЖАВАМ да нося високи обувки...минимум 7-8 см ток...Издължават краката и особено ако са стилни.... Обаче онзи ден в дискотеката бях с 10см ии едни сладури дойдоха да танцуват с нас ии бях по ниска само от 1 от всички
доста конфузна ситуация,поне за мен,тъй като момчетата не обърнаха много голямо внимание..
![]()
![]()
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
зависи колко си висока, как изглеждаш, какви са и колко са високи обувките![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Логиката МНОГО ти убягва.Първоначално написано от b3b3t0y
Само ще ви кажа, че има огромна разлика между това да гледате моделите по подиума и това да видите някоя 1,80 + 12см токчета на улицата.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."