.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

височина???

искам мнението ви за това високи момичета с високи обувки???
    красиво или "жиравско"

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Жиравско
    Нямам нищо против това,но ми е доста странна такава комбинация - високи момичета с високи обувки..
    Но всеки с вкуса си
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Не

Жиравско.А и това отблъсква момчетата,защото те искат да са над нас и в буквален и в преносен смисъл

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Ако е с дълги крака токовете ги удължават още повече и изглежда много яко!! Аз много се радвам като сложа токове, не знам защо.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Ако е с дълги крака токовете ги удължават още повече и изглежда много яко!! Аз много се радвам като сложа токове, не знам защо.
    а колко си висока по принцип

според мен няма значение колко си висок токовете стоят добре на всяко стройно момиче който мисли че е жирафско не е прав аз съм висока 1,73 и нося токчета стоят много добре

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Жиравско Аз съм 1.81 и мисля,че ако се кача на токчета ще съм изключително смешна.Без токчета съм жирав,а представете си ако се кача на токчета...

Супер фен
    Абе..висока,ниска-винаги си стоят страхотно токчета на едни красиви и женствени крака.
    И аз съм много -166sm. но нося токчета

Град
    --------------------------

Ами според мен...

Ами според мен е хубаво да си висока /някъде към 1.74 е хубаво/ но понякога не трябва да се прекалява с височината. Зависи колко си висока?!Аз съм на 12 години, висока съм 1.60
    Здравейте!

Мега фен Аватара на SonataArctica
    lady1, почти гном си

Пп - Зависи от фигурата на жената , но в повечето пъти е "жиравско".

Re: Ами според мен...

Цитирай Първоначално написано от lady1
    Ами според мен е хубаво да си висока /някъде към 1.74 е хубаво/ но понякога не трябва да се прекалява с височината. Зависи колко си висока?!Аз съм на 12 години, висока съм 1.60
    Как се изрази, все едно височината е нещо за консумиране - Ами хубаво е, ама не трябва да се прекалява с него

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от NJ
    а колко си висока по принцип
    1,73
    МОМИЧЕ!
    No I can't

Град
    някъде, където няма земетресения
    Определено момиче, което се пъни да изглежда високо с 10 см токчета не е приятна гледка. То си зависи и от момичето де.... Но както и да е, за всичко си има граници. Токчета винаги може, но само ако са умерени. Пък и аз нали съм висок, тъкмо може би ще е по добре.
    Само да не ме мине!!

Повече от фен Аватара на valentinadr
    високите обувки отиват повече на високи момичета
    Аз съм 1.78 и нося токчета по 10-15см и изобщо не изглеждам като жираф.Обувките с ток правят жената по женствена и подчертават
    фигурата й.

Фен Аватара на Witch94
    Град
    Плевен
    ЖираФско е според мен. Грозно.
    Но всеки си има вкус, на някое високо момиче ако му харесва, не виждам защо да не носи токчета. Аз съм доста висока за възрастта си 168 - на 13... Най-високото момиче в класа съм, а съм с година по-малка. Не бих се качила на токчета, защото и бездруго съм си жираф. xD
    ...

Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от Witch94
    Но всеки си има вкус, на някое високо момиче ако му харесва, не виждам защо да не носи токчета. Аз съм доста висока за възрастта си 168 - на 13... Най-високото момиче в класа съм, а съм с година по-малка. Не бих се качила на токчета, защото и бездруго съм си жираф. xD
    Жираф била
    Странно защо ако е жиравско моделите, дето слагат токове по 10-15(а и повече)см. са високи ПОНЕ 1,70...
    Как може да мислите, че е жиравско бе хора... освен че е въпрос на личен избор токовете стоят много по-добре на високи момичета.. поне според мен. (:
    МОМИЧЕ!
    No I can't

Цитирай Първоначално написано от Witch94
    Жираф била
    Странно защо ако е жиравско моделите, дето слагат токове по 10-15(а и повече)см. са високи ПОНЕ 1,70...
    Как може да мислите, че е жиравско бе хора... освен че е въпрос на личен избор токовете стоят много по-добре на високи момичета.. поне според мен. (:
    Ей т'ва е!! Освен това когато високо момиче сложи токове,колкото и да е дебело то пак изглежда по-слабо отколкото когато не е на токове. А при ниските момичета токовете не помагат да излеждат по-слаби,само ги повдигат Който си е строен си е строен

Фен Аватара на Witch94
    Град
    Плевен
    Е, аз казвам само, че на мен не ми харесва, нямам нищо против това. ^^
    И аз се намирам в такава среда, че съм най-големия жираф, хаха. И доста бързо дръпвам на височина, надявам се скоро да спра, че ако продължавам така до 15 годишна възраст ще съм 1,90.
    ...

махнете се с тия токчета... скейтърските кецове и конверс патъците 4ever!

Мм според мен зависи от сруктурата на даденото момиче/жена...Аз съм 1.65см и ОБОЖАВАМ да нося високи обувки...минимум 7-8 см ток...Издължават краката и особено ако са стилни .... Обаче онзи ден в дискотеката бях с 10см ии едни сладури дойдоха да танцуват с нас ии бях по ниска само от 1 от всички доста конфузна ситуация,поне за мен,тъй като момчетата не обърнаха много голямо внимание..
    I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]

Повече от фен Аватара на valentinadr
    po dobre da sm jiraf ot kolkoto nqkav tapishon

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Не мисля , че е жирафско.

Красиво. ^^

зависи колко си висока, как изглеждаш, какви са и колко са високи обувките
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от b3b3t0y
    Ей т'ва е!! Освен това когато високо момиче сложи токове,колкото и да е дебело то пак изглежда по-слабо отколкото когато не е на токове. А при ниските момичета токовете не помагат да излеждат по-слаби,само ги повдигат Който си е строен си е строен
    Логиката МНОГО ти убягва.

Само ще ви кажа, че има огромна разлика между това да гледате моделите по подиума и това да видите някоя 1,80 + 12см токчета на улицата.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си