.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от zzqqto
    махнете се с тия токчета... скейтърските кецове и конверс патъците 4ever!

евала кеца му е майката

блааа вас с какво ви хранят бе аз съм 16 год момче и съм висок 1.78,недеите така ще избия някои комплекс

Цитирай Първоначално написано от Witch94
    ЖираФско е според мен. Грозно.
    Но всеки си има вкус, на някое високо момиче ако му харесва, не виждам защо да не носи токчета. Аз съм доста висока за възрастта си 168 - на 13... Най-високото момиче в класа съм, а съм с година по-малка. Не бих се качила на токчета, защото и бездруго съм си жираф. xD

Аз съм на 14 и съм точно толкова висока колкото теб...и това че всички от класа ми бяха нискостъблени и завиждаха,че имам дълги крака незначи,че аз съм висока ...кфо да направя че те са 150 ...
    а колкото до темата еми....не мога да си представя момиче...180 да се качи на 10см токче....
    Бедна ти е фантазията колко ми е болен мозъка....

с височина 170 и едни сандали на платформа около 8-9 см
    как би изглеждало

Личното ми мнение е че едно момиче трябва да не е по-високо от 1.70-1.75 а пък вече какво ще носи тя сама може да си прецени като се види в огледалото

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Ако едно момиче може да ходи на токчета е красиво, ако ходи като кобила, тогава и 1.30 да е пак е грозно. Над 1.75 съм, нося токчета, но не от най-високите. И не, защото не се харесвам, а защото по тези улица, с по-висок ток, може и да си счупя крака.

mm mojee bii izgLejdaa malkoo grooznoo .. ne misLqq che po - wisookitee momichetaa im otiwaa da nosqtt wisoki obywki ... noo ima i takiwa slychai dee ;dd

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от Hipitooo
    Цитирай Първоначално написано от zzqqto
    махнете се с тия токчета... скейтърските кецове и конверс патъците 4ever!

евала кеца му е майката

Аз нося и токове и кецове
    Зависи от ситуацията. Примерно на сватба ако отидеш и ако си с рокля, не можеш да отидеш с кецовете, нали?
    А иначе за всеки ден кецовете иии тва е. Даже зимата, като имаше много сняг във Варна пак с кецовете си ходих. Няма да казвам как се маха сняг от тях ...
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Според мен mincheto си е права. Хубаво е да носиш токчета. Те подчертават женствеността в теб. А и аз и не само аз, много от момичета обожават да носят токчета. Но аз също и обичам да си нося кецовете. Те също ме кефят. Така че според мен не е жирафско. Всеки има правото да си носи токчета.
    Smileeeeeeeeeeeeee

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си