- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- височина???
Първоначално написано от zzqqto
евала кеца му е майката![]()
блааа вас с какво ви хранят бе![]()
аз съм 16 год момче и съм висок 1.78,недеите така ще избия някои комплекс
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Witch94
Аз съм на 14 и съм точно толкова висока колкото теб...и това че всички от класа ми бяха нискостъблени и завиждаха,че имам дълги крака незначи,че аз съм висока...кфо да направя че те са 150
...
а колкото до темата еми....не мога да си представя момиче...180 да се качи на 10см токче....![]()
Бедна ти е фантазията колко ми е болен мозъка....
с височина 170 и едни сандали на платформа около 8-9 см
как би изглеждало
Личното ми мнение е че едно момиче трябва да не е по-високо от 1.70-1.75 а пък вече какво ще носи тя сама може да си прецени като се види в огледалото
Ако едно момиче може да ходи на токчета е красиво, ако ходи като кобила, тогава и 1.30 да е пак е грозно. Над 1.75 съм, нося токчета, но не от най-високите. И не, защото не се харесвам, а защото по тези улица, с по-висок ток, може и да си счупя крака.![]()
mm mojee bii izgLejdaa malkoo grooznoo .. ne misLqq che po - wisookitee momichetaa im otiwaa da nosqtt wisoki obywki ... noo ima i takiwa slychai dee ;dd![]()
Първоначално написано от Hipitooo
Аз нося и токове и кецове![]()
Зависи от ситуацията. Примерно на сватба ако отидеш и ако си с рокля, не можеш да отидеш с кецовете, нали?
А иначе за всеки ден кецовете иии тва е. Даже зимата, като имаше много сняг във Варна пак с кецовете си ходих.![]()
Няма да казвам как се маха сняг от тях ...
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Според мен mincheto си е права. Хубаво е да носиш токчета. Те подчертават женствеността в теб. А и аз и не само аз, много от момичета обожават да носят токчета. Но аз също и обичам да си нося кецовете. Те също ме кефят. Така че според мен не е жирафско. Всеки има правото да си носи токчета.![]()
Smileeeeeeeeeeeeee![]()
![]()