.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Проблем с майка ми

Здравейте! Имам проблем. По принцип с майка ми се караме много рядко и то за глупости (защо не й отговарям, когато ми звъни на телефона, например). Днес беше разсърдена на баща ми. И щом е разсърдена на него реши, че трябва да се цупи на всеки. Попитах я какво й е, но вместо да ми отговори човешки, тя се развика "Защо ми пречиш? Какво да ми има?" и още подобни фрази. Как да го разбера това? Нищо не съм й казала, не съм я обидила. Не обичам да се карам с никого, гледам да угаждам на всички, а сега заради едно малко спречкване с татко тя ми развали хубавия ден. Искам да се разбера с нея, но тя сякаш не ме допуска до себе си. Майка ми много лесно се пали, но и бързо и минава. Това съм го наследила от нея. А баща ми е миролюбив, той не обича да се кара с нея. Виждам, че и на него му е гадно от тази ситуация, но какво бих могла да направя аз? Да се меся в техните взаимоотношения ли? Не, не бих го направила. Знам, че може би утре на майка ми ще й мине, надявам се. Какво бихте ме посъветвали вие? Да поговоря ли с нея? Или да чакам нещата да се оправят от само себе си? Благодаря на отзовалите се.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Явно жената просто е ядосана,случва се.Сигурно ти е говорила така,защото се е ядосала много,нормално е.Остави я и не се притеснявай.Скоро ще и мине.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Остави я да й мине.

Нормално е, за това когато се е изнервила не я закачай .. аз така правяя с моята майка ..
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Град
    София
    Остави я, НЕРВИРАНА Е, това не е решение на проблема! Утре пак ще се скарат и така цял живот ще я оставя?
    Трябва да покажеш малко характер щом майка ти е такъв тип човек "Майка ми много лесно се пали, но и бързо и минава." като се скара с татко ти я попитай пак нещо, какво ти е мамо или нещо такова.. " Какво ти е мамо" е най-добрата фраза и като ти каже пак нещо от рода на " Защо ми пречиш? Какво да ми има? " и ти се заяде и тръшни вратата и отиди в някой друга стая където няма никой и като дойде бясна в следствие на нервите и да ти каже " Ти за каква се мислиш, че ми тръшкаш вратата бее" и да я затапиш като и кажеш " Аз искам да ти помогна и се притеснявам за теб, защото ми е мъчно, а ти се държиш все едно аз съм ти виновна за нещо.. " и тя ще омекне, ако не на момента ще и се набие в главата и ще види, че те е наранила по този начин.. Това не дава гаранция, че няма да се повтори историята, но ще е просто по-внимателна с теб.. Втори пък като стане и като го повториш въобще няма да те пита сама ще се досети, че греши и така да се надяваме, че ще престане.. Все пак ти пожелавам да не се карате с нея, нито тя с баща ти .. Това е от мен!
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!

Re: Проблем с майка ми

Цитирай Първоначално написано от decision
    Здравейте! Имам проблем. По принцип с майка ми се караме много рядко и то за глупости (защо не й отговарям, когато ми звъни на телефона, например). Днес беше разсърдена на баща ми. И щом е разсърдена на него реши, че трябва да се цупи на всеки. Попитах я какво й е, но вместо да ми отговори човешки, тя се развика "Защо ми пречиш? Какво да ми има?" и още подобни фрази. Как да го разбера това? Нищо не съм й казала, не съм я обидила. Не обичам да се карам с никого, гледам да угаждам на всички, а сега заради едно малко спречкване с татко тя ми развали хубавия ден. Искам да се разбера с нея, но тя сякаш не ме допуска до себе си. Майка ми много лесно се пали, но и бързо и минава. Това съм го наследила от нея. А баща ми е миролюбив, той не обича да се кара с нея. Виждам, че и на него му е гадно от тази ситуация, но какво бих могла да направя аз? Да се меся в техните взаимоотношения ли? Не, не бих го направила. Знам, че може би утре на майка ми ще й мине, надявам се. Какво бихте ме посъветвали вие? Да поговоря ли с нея? Или да чакам нещата да се оправят от само себе си? Благодаря на отзовалите се.

Това ти е проблема ..

Супер фен
    Тя като мене ,и аз се паля бързо.Ми поизчакай,нещата ще се оправят.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Просто е имала лош ден.
    Ще и мине , остави я. (:

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    И това го наричаш проблем?! Обикновено когато човек е стресиран реагира така. Аз също го правя и то доста често. Та дори си го и изкарвам на другите. Значи не знам защо се впрягаш, просто я остави на мира и съм сигурна, че до утре ще и мине и може би ще ти се извини. Просто не я закачай известно време. Междудругото, когато й мине ще си проличи от самосебе си. Не се притеснявай! =)
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    дай и време .. нека да и мине

Повече от фен
    Не се бутай м/у шамарите

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Нормално е, за това когато се е изнервила не я закачай .. аз така правяя с моята майка ..
    Аз също .. Съветвам те и ти така да направиш
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Град
    София
    ^ Няма ли още някой да и го повтори, че ако не го е разбрала от 5те ви еднакви поста, няма да го разбере и от следващите 100 !!!
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си