Здравейте! Имам проблем. По принцип с майка ми се караме много рядко и то за глупости (защо не й отговарям, когато ми звъни на телефона, например). Днес беше разсърдена на баща ми. И щом е разсърдена на него реши, че трябва да се цупи на всеки. Попитах я какво й е, но вместо да ми отговори човешки, тя се развика "Защо ми пречиш? Какво да ми има?" и още подобни фрази. Как да го разбера това? Нищо не съм й казала, не съм я обидила. Не обичам да се карам с никого, гледам да угаждам на всички, а сега заради едно малко спречкване с татко тя ми развали хубавия ден. Искам да се разбера с нея, но тя сякаш не ме допуска до себе си. Майка ми много лесно се пали, но и бързо и минава. Това съм го наследила от нея. А баща ми е миролюбив, той не обича да се кара с нея. Виждам, че и на него му е гадно от тази ситуация, но какво бих могла да направя аз? Да се меся в техните взаимоотношения ли? Не, не бих го направила. Знам, че може би утре на майка ми ще й мине, надявам се. Какво бихте ме посъветвали вие? Да поговоря ли с нея? Или да чакам нещата да се оправят от само себе си? Благодаря на отзовалите се.