- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем с майка ми
Остави я, НЕРВИРАНА Е, това не е решение на проблема! Утре пак ще се скарат и така цял живот ще я оставя?
Трябва да покажеш малко характер щом майка ти е такъв тип човек "Майка ми много лесно се пали, но и бързо и минава." като се скара с татко ти я попитай пак нещо, какво ти е мамо или нещо такова.. " Какво ти е мамо" е най-добрата фраза и като ти каже пак нещо от рода на " Защо ми пречиш? Какво да ми има? " и ти се заяде и тръшни вратата и отиди в някой друга стая където няма никой и като дойде бясна в следствие на нервите и да ти каже " Ти за каква се мислиш, че ми тръшкаш вратата бее" и да я затапиш като и кажеш " Аз искам да ти помогна и се притеснявам за теб, защото ми е мъчно, а ти се държиш все едно аз съм ти виновна за нещо.. " и тя ще омекне, ако не на момента ще и се набие в главата и ще види, че те е наранила по този начин.. Това не дава гаранция, че няма да се повтори историята, но ще е просто по-внимателна с теб.. Втори пък като стане и като го повториш въобще няма да те пита сама ще се досети, че греши и така да се надяваме, че ще престане.. Все пак ти пожелавам да не се карате с нея, нито тя с баща ти .. Това е от мен!![]()
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?