.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

харесвам го ..

както каза сама - бройкаджия...ако много го харесваш може да направиш нещо по въпроса, ако не - зарежи го

Re: харесвам го ..

Цитирай Първоначално написано от GlEzAnAtA
    здравейте! Моят проблем е следният:миналата година лятото харесвах едно момче (бройкаджия - поне така ми изглежда ) връзките му траят по седмица или две . Та миналата година адски много го притисках , за да разбера дали ме харесва или не или дали имам шанс . Винаги отговаряше "незнам" . Явно му беше писнало доста от моите въпроси и накрая е казал , че нямам шанс . Два месеца по -късно казва , че имам шанс , но тогава вече не се събирахме , защото се застуди и никой не излизаше навън , та ако съм имала някакъв шанс съм го пропиляла . Сега като започнах пак да се събирам с него пак започнах да го харесвам . Не мисля да го притискам както миналата година и да правя същата грешка с въпросите ми или пък да разбира , че го харесвам .. като сме заедно ми прави впечатление , че често ме поглежда с много лека усмивка или ме защитава ако става нещо напечено . Понеже съм единствено момиче , което се събира с 10 момче , се чуствам при тях малко не на място и имам чуството , че не съм от най желааните там ( винаги се съмнявам във всеки и във всичко ). Ако може ми дайте съвети как да постъпя и какво да направя . Имам ли шанс според вас ? Как да му привлека вниманието без да съм досадна или натрапчива ? Моля ви помогнете
    Предложи да му духаш... Ще си станете гаджета за секунди...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Ти сама каза че винаги се съмняваш във всичко всички,той може само да изглежа бройкаджия.Прави ми намеци,усмихвай му се.Остави се по течението пък каквото стане.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ти се съмняваш изцяло в себе си...Най-добре когато сте сами,някакси се доближи до него и го целуни .Шансовете при този вид е 50х50 .Това е най-доброто според мен

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Аз
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове