.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Цитирай Първоначално написано от DesSsi
    и колко струва горе-долу трайното изправяне и колко време седи ?
    Мойта фризьорка ми каза ,че трайното изправяне трае около 3 месеца.При нея струваше 30 лв и ми показа кутийка на SERI .Сега при всяка фризьорка е различно.Каза ми също ,че както и да я мокриш остава права.!
    Не е важно колко коня има под капака, важно е какво магаре седи зад волана!
    --------------------------------------------------------
    Не карай пил !

Цитирай Първоначално написано от vivchu
    абе тва.. за трайното испраяне къде тряя се отиди че не съм запозната с тва?!
    При фризьорка!
    Не е важно колко коня има под капака, важно е какво магаре седи зад волана!
    --------------------------------------------------------
    Не карай пил !

Град
    BurgasS
    Преди година си изправях и топирвах косата всеки ден,после известно време си я правех с маша,по едно време пък я връзвах и я топирвах и в крайна сметка сега не я прилича на нищо и си я оставам да израсте.

И си купих едни кристали когато се изправям уж да не ми гори толкова косата и освен че я прави по мека и гладка ,задържа ли косата по-дълго права???

Голям фен Аватара на DesSsi
    и ако може препоръчайте хубави кристали
    Съдбата помага на смелите !

Цитирай Първоначално написано от deni15
    Преди година си изправях и топирвах косата всеки ден,после известно време си я правех с маша,по едно време пък я връзвах и я топирвах и в крайна сметка сега не я прилича на нищо и си я оставам да израсте.

И си купих едни кристали когато се изправям уж да не ми гори толкова косата и освен че я прави по мека и гладка ,задържа ли косата по-дълго права???
    Според мен не задържа косата по-дълго права ,а ако в състава си има вода много бързо и лесно се начупва чела съм на много места

аз използвам тези и да ти кажа съм много доволна само че мойте не са 30 ml а 100ml

Голям фен Аватара на DesSsi
    Цитирай Първоначално написано от SmiLe3e
    аз използвам тези и да ти кажа съм много доволна само че мойте не са 30 ml а 100ml
    на каква цена са и от къде мога да си ги купя
    Съдбата помага на смелите !

Град
    BurgasS
    имам ги абсолютно същитее

5 пъти още копирайте тъпата снимка.Тези кристали са едни от най-гадните не пазара,абсолютно безполезни,ако искаш хубава коса отдели мааалко повечко парички и няма да съжаляваш.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Undying Много ти благодаря за подробния ти отговор :P (hug) само искам да те питам това на loreal на каква цена и навсякъде ли го има ? || а то и аз незнам къде да хода
    Във всеки по-зареден магазин за козметика го има,около 8-9 лв. , не помня точно, но стига за известно време ,аз съм с много гъста коса и слагам доста повече, отколкото е указано на опаковката, и си го позлвам спокойно 2-3 месеца.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Здравейте! Как то4но използвате кристалите ? На влажна коса или след като я изправите тогава ги слагате или преди самото изправяне ?

Цитирай Първоначално написано от 7227
    Здравейте! Как то4но използвате кристалите ? На влажна коса или след като я изправите тогава ги слагате или преди самото изправяне ?

преди да се изпрайш май беше!

абе хора тея кристали са за предпазване на косата от пресата УЖ ! Ама тва е пълна шитня от всякъде.. нищо не правят..

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Аз ходих преди време на фризьор и ми изправи косата с сешоар,после мина с пресата и накрая забелязах,4е си капна в ръката от същите кристали и ги нанесе по върховете на косата . Не се накъдри,не е станала мазна ,ама от какво ще ми предпазят косата,след като ги сложи последни ??

Цитирай Първоначално написано от 987654
    5 пъти още копирайте тъпата снимка.Тези кристали са едни от най-гадните не пазара,абсолютно безполезни,ако искаш хубава коса отдели мааалко повечко парички и няма да съжаляваш.
    Всеки тип коса е различен ;]

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Мразя своята 4упливааа,клони към кадрева и много гаста... Хубавото е 4е от няколко години никой не ме е виждал в това състояние Изглеждам съвсем друг 4овек с кадрева и с права коса Искам правааа коса

Цитирай Първоначално написано от 7227
    Мразя своята 4упливааа,клони към кадрева и много гаста... Хубавото е 4е от няколко години никой не ме е виждал в това състояние Изглеждам съвсем друг 4овек с кадрева и с права коса Искам правааа коса

+1 .. и аз не си харесвам косата

мм да но немога всеки ден да ходя при специалист искам нещо което ще мога да правя всеки ден с ефект :P
    Всеки ден преса= смърт за косата.
    И навярно тя знаеше че нейната любов убива нечия друга... но беше щастлива...

Преди и аз я изправях, но после реших че е по-добре да подчертавам това, което ми е дала природата. Пресата си остана в един шкаф, а от тогава си купувам пяна за къдрава коса и я начупвам още повече и резултатът е страхотен.
    И навярно тя знаеше че нейната любов убива нечия друга... но беше щастлива...

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    не на всеки му отива това,което му е дала прироадата.Аз изобщо не се харесвам с кадрева коса,ако остана без да си я изправя ,по смъртно не мога да изляза навън.Просто никак не ми отива и няма как преси..сешоари... аз съм пробвала с пяна ама ефекта е

Цитирай Първоначално написано от RememberxMe
    м/д аз подочух нещо че преди да се изправиш се слагало нещо на косата ,но и така не разбрах какво?!!
    За кристалите ли говориш?

май нещ0 такова!?

не то е един специален проодукт около 15 лв е

http://i9.ebayimg.com/08/i/001/1d/59/4154_35.JPG

cristalli liquidi al semi di lino 16 лв

слагат се когато косата влажна няколко капки на дланта и после мачкаш в косата
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

давайте още идейки дали ако си подстрижа косата малко по късо ще стане по права след като я изправя ? :P

абсулютно не! аз същ0 си мислих така но като си я скасих нищо не се промени пак се начупва

мхм а твоята коса до къде е горе долу :P

преди беше почти до дупето ..но като си я скасих до рамене малко над раменете и стана по ужасна повече се начупва..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си