- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Права коса
Мойта фризьорка ми каза ,че трайното изправяне трае около 3 месеца.При нея струваше 30 лв и ми показа кутийка на SERI .Сега при всяка фризьорка е различно.Каза ми също ,че както и да я мокриш остава права.!Първоначално написано от DesSsi
![]()
![]()
![]()
Не е важно колко коня има под капака, важно е какво магаре седи зад волана!
--------------------------------------------------------
Не карай пил !
При фризьорка!Първоначално написано от vivchu
![]()
Не е важно колко коня има под капака, важно е какво магаре седи зад волана!
--------------------------------------------------------
Не карай пил !
Преди година си изправях и топирвах косата всеки ден,после известно време си я правех с маша,по едно време пък я връзвах и я топирвах и в крайна сметка сега не я прилича на нищо и си я оставам да израсте.
И си купих едни кристали когато се изправям уж да не ми гори толкова косата и освен че я прави по мека и гладка ,задържа ли косата по-дълго права???
и ако може препоръчайте хубави кристали
Съдбата помага на смелите !
Според мен не задържа косата по-дълго права ,а ако в състава си има вода много бързо и лесно се начупваПървоначално написано от deni15
чела съм на много места
![]()
аз използвам тезиПървоначално написано от DesSsi
и да ти кажа съм много доволна само че мойте не са 30 ml а 100ml
![]()
на каква цена са и от къде мога да си ги купяПървоначално написано от SmiLe3e
Съдбата помага на смелите !
имам ги абсолютно същитееПървоначално написано от SmiLe3e
![]()
![]()
5 пъти още копирайте тъпата снимка.Тези кристали са едни от най-гадните не пазара,абсолютно безполезни,ако искаш хубава коса отдели мааалко повечко парички и няма да съжаляваш.![]()
Във всеки по-зареден магазин за козметика го има,около 8-9 лв. , не помня точно, но стига за известно време ,аз съм с много гъста коса и слагам доста повече, отколкото е указано на опаковката, и си го позлвам спокойно 2-3 месеца.Първоначално написано от SmiLe3e
![]()
Здравейте! Как то4но използвате кристалите ? На влажна коса или след като я изправите тогава ги слагате или преди самото изправяне ?
абе хора тея кристали са за предпазване на косата от пресата УЖ ! Ама тва е пълна шитня от всякъде.. нищо не правят..
Аз ходих преди време на фризьор и ми изправи косата с сешоар,после мина с пресата и накрая забелязах,4е си капна в ръката от същите кристали и ги нанесе по върховете на косата . Не се накъдри,не е станала мазна ,ама от какво ще ми предпазят косата,след като ги сложи последни ??![]()
Мразя своята4упливааа,клони към кадрева и много гаста... Хубавото е 4е от няколко години никой не ме е виждал в това състояние
Изглеждам съвсем друг 4овек с кадрева и с права коса
Искам правааа коса
![]()
Първоначално написано от 7227
+1 .. и аз не си харесвам косата![]()
![]()
Всеки ден преса= смърт за косата.Първоначално написано от SmiLe3e
И навярно тя знаеше че нейната любов убива нечия друга... но беше щастлива...
Преди и аз я изправях, но после реших че е по-добре да подчертавам това, което ми е дала природата. Пресата си остана в един шкаф, а от тогава си купувам пяна за къдрава коса и я начупвам още повече и резултатът е страхотен.![]()
И навярно тя знаеше че нейната любов убива нечия друга... но беше щастлива...
не на всеки му отива това,което му е дала прироадата.Аз изобщо не се харесвам с кадрева коса,ако остана без да си я изправя ,по смъртно не мога да изляза навън.Просто никак не ми отива и няма как преси..сешоари... аз съм пробвала с пяна ама ефекта е![]()
не то е един специален проодукт около 15 лв еПървоначално написано от vivchu
http://i9.ebayimg.com/08/i/001/1d/59/4154_35.JPGПървоначално написано от DesSsi
cristalli liquidi al semi di lino16 лв
слагат се когато косата влажна няколко капки на дланта и после мачкаш в косата
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
давайте още идейки дали ако си подстрижа косата малко по късо ще стане по права след като я изправя ? :P
абсулютно не!аз същ0 си мислих така но като си я скасих нищо не се промени пак се начупва
![]()
преди беше почти до дупето..но като си я скасих до рамене малко над раменете и стана по ужасна повече се начупва..
![]()
![]()