- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Права коса
почвам и аз да се замислям дали да не си направя трайното изправяне30 лв не е толкова много.
в момента се чудя дали да си подстрижа косата и как :S дайте някоя идея ако може :P
ем напрей си я на 3 пласта скъсия я малко истъния ..едно момиче се напрай така мноо яко и стои![]()
![]()
Преди година и нещо и аз имах доста дълга коса, на етажи, тогава като я изправях и след 1 час все едно нищо не съм и правила. Веднага след бала я отрязах и сега съм с коса до раменете и изобщо не ми се начупва като преди, и както казах като я изправя не мърда докато не се изкъпя. Така че си зависи много от косата на човек дали ще ти се начупва повече когато е къса, или когато е дълга.![]()
При мен като беше по-къса се на4упваше пове4е,а сега като е по дълга се "окроти"![]()
И аз искам права коса (с прави крайща).Пресата ми е хубава,като се изправя седи,обаче след няма и 1 час се разваля. Винаги се чудих защо на другите им седи права,а на мен недокато една приятелка ми каза,че когато косата е на етажи,не седи.Косата трябва да си е на черта,смисъл да не е на етажи.Тогава трае :P
Първоначално написано от racegirl
Не мисля ,че си права.Моята коса е на етажи и начупена.Като я изправя и сложа малко лак и стои от началото на деня до края.А и мисля че зависи с какви градуси изправяш косата си.Моята преса има 140,160,180 и 200 градуса.Аз винаги се изправям с 180 и ефекта е супер.![]()
![]()
![]()
Не е важно колко коня има под капака, важно е какво магаре седи зад волана!
--------------------------------------------------------
Не карай пил !