- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как бягате бе
Абе как бягате ? Смисъъл аз съм плувкиня от 9 години и пак като ходя да бягам 10 мин една издържам и тряя да спра щото ще издъхна![]()
и аз съм така , но при мен вероятно е заради цигарите . .
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Бягаш толкова бавно, колкото ти е удобно. Не се състезаваш с никого. Аз следам едно 40 минути да ги направя.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Щом си плувкиня знаещ колко е важно да дишаш, при бягането е същото.Трябва по-често да бягаш и постепенно ще мине - сшпред мен деПървоначално написано от pochti
![]()
споко, и аз съм плувкиня от 10 вече, но тичането ми е проблем и за т'ва и го мразя. Нмямам проблеми с дишането при плуване, но като почна да дишам направо си се задушавам. Затова вече не си правя и опит даже
![]()
Вдишваш през носа , издишаш през устата-много е важно . Слушай музика по-динамична и примерно не спираш да тичаш докато не изслушаш 3-4 песни , след това не сядаш а върви докато си починеш и отново , не се насилвай в началото , че ще получиш мускулна треска и няма да можеш да тичаш после 1 седмица това е което мога да те посъветвам![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
С крака
Никак не бягам .. не обичам пък и много бързо се изморявам ..![]()
Предпочитам разходка на по - бързо темпо ..![]()
Ми то ефекта доколкото знам е един и същ в по-големи количестваПървоначално написано от ReachlessGirl
П.П.Явно аз съм някакъв странен случай- обичам да бягам , а плуването го обожавам
А,щом си плувкиня от толкова години би трябвало да знаеш,че на ПЛУВЦИ бягане,колеездене,футбол и т.н. не се препоръчва.Мускулите се натоварват по различен начин и може да се случи не рядко да ти се схване крачето...(недай си боже при състезание) ако не ми вярваш питай тренера си![]()
До преди година,даже може би 4-5 месеца,си бягах и не ми правиши впечатление.Сега на едно 500 метра умирам.И преди съм пушила и сега също..И все пак за няма и половин година все едно е съм аз![]()
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
Ми опитвах се да бягам с ръце ама не се получи![]()
Иначе и аз предпочитам ходенето на бързо темпо пред тичането.![]()
Колкото повече ,толкова по добре!
Не многото години , а многото живот в малко години прави човека ценен. :P
Да обичаш, значи да намериш в щастието на друг своето лично щастие!![]()
Обичам те !
Първоначално написано от zlatnata_ribkaaa
+1
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Първоначално написано от ginny
![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Всеки, които няма навика да бяга си издъхва супер лесно, но то се свиква.Първо почваш с малко обикоолки на стадиона, след това постепенно ги увеличаваш и докато се усетиш и си станала вече издръжлива и можеш да бягаш много.Поне аз съм така![]()
Лично аз ходя да бягам сутрин, но понякога много се уморявам, зависи.При мен е и от цигарите де, пуша си като комин, но гледам да потдържам по-бавно темпо и нямам проблеми.Бягам около час с бавно темпо, не все едно някой ме гони и да ти кажа чесно има ефект.
С мерак и воляОбожавам да бягам!
Running is my drug and I am overdosed ..
Първоначално написано от MissHouse
какво ?
Аз не бягам. (няма от кого)
Не, сериозно. И аз предпочитам ходенето. Аз миналата седмица ходех всеки ден 6 километра (3км в едната посока, 3км в другата) . Нещо тая седмица се поотпуснах![]()
с мерак
всеки ден си бягам 40 минути във фитнеса на патеката
кво като пуша и пия, не ми влияе
Това тичане го наричам "ДРУС-ДРУС" ако на някой му се тича да не го пробва защото е отвратително и без никаква полза от него!Тича се в зависимост от това как дишаш ритъма на дишането,диша се през носа и не се стъпва на целия крак.За по-удобно тичане се взимат маратонки пригодени за тичане а не гуменки !Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Аз това тренирам!и междо другото това с вдишването през носа и издишването през устата не е чак толкова правилно
аз така по бързо се изморявам.. иначе с редовни тренировки всичко ще си е наред
![]()
Scars remind me, of just how far that I've come .. !