Става въпрос за най-добрата ми приятелка Тя е на 16,а той на 24.Запознаха се преди 7-8 месеца.. той е второто момче към което изпитва такива чувства. Той и е първи във всичко и въпроса е там че си има приятелка от 2 години,а се занимава с нея и когато го попита кога ще спре всичко това той и казва,че още я "пробва" смисъл поведение и т.н.Наистина,забелязва се,че момчето има чувства към нея,но явно не толкова силни,колкото към приятелката си.А аз не мога да я гледам така.. постоянно плаче,пие и твърди че той ще и е последния.. Както се казва отчаяна и влюбена до безсъзнание.От седмица някъде съм я разлигавила малко и гледам да не я испускам от това и държание,защото ще се наложи пак да я гледам намусена.. Но зная,че все някога и то скоро това ще се повтори,защото на всичкото отгоре той каза,че всичко между тях приключва,казвал и го е и друг път а после сам я търси.. Наистина ако аз бях на нейно място щях да съм объркана но.. Какво да я правя не мога да понеса да гледам най-близкия си човек всеки ден да страда по някой който не я заслужава