- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос
Възможно ли е момиче да ходи с момче 3 месеца ... късат и след 2 месеца Тя Тръгва с друг ходат година и половина късат и след 2 дена тя казва че Обича онзи от преди и почва да излиза с него ?
П.С. Valdesbg моля те не нападаи просто съм много объркан !![]()
![]()
Не! Тя просто си търси спасителна сламка. Ти ще си пича, който да я оттърве от мислите/страданието по бившия.
жените по дефолт са си объркани и не знаят каквото искат както от мъжете така и от живота...
ти първото момче ли си ?
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
2Първоначално написано от Seducti0n
оф, кажи ми дали си подготвен психически да чуеш жестоката истина и да се спреш с т'ва момиче, че ми изкара душата вече, 4ти месец само пускаш теми за нея и се чудиш що нещата не вървят..
Брато виж сигурно те дразна с темите ми...съжелявам ... не го права нарочно просто ми е много гадно мислех че наистина ме обича тва е края с нея то е ясно просто ми стана интересно ... съжелявам ако съм те обидил нещо !Първоначално написано от lubomirky
Абеее не съм много запозната (от предните мнения разбрах, че явно си има и предистория), обаче не знам защо, но ми се струва, че това момиче те върти ама каакто си иска. Имаше едно мнение преди мен, че си и нещо като утешителна сламка. И аз мисля, че има нещо такова. Прави си изводите значи възможно ли е да те обича.![]()
Възможно е да ти го каже. Всеки може да каже много работи.
А дали наистина те обича? Надали. Иначе нямаше да е с някой друг година и половина. Когато обичаш някой за бориш за него.
Възможно е.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Съгласна съм.Но ти ако все пак си решиш дай й шанс.Първоначално написано от babity
Ти първия или втория си?Първоначално написано от RoCkSpOt
Втория.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Е на това му се вика гавраПървоначално написано от LadyDi
Дано никога не попадам в това положение
![]()
Що па да не може... Всичко е възможно ..Може да го прави за отмъщение .. А може и да си е некфа тъпа кифла ..
възможно е
Лелеее Влади много си наплашил момчето ... Ах тииии ... Дървен философ![]()
![]()
По темата:Възможно е
Кофти,че ти имаше такова желание да създадеш идеалният подарък за
нея,а на края те е зарязала
А между другото,какво стана с този подарък?!Направи ли нещо,подари ли й ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не тои треаше да е за след няколко дена !Първоначално написано от 3oPuTy
Е що да не е възможно
Жениоте са странни същества, чиято логика е малко по различна.
Какво странно има? Бил си залъгалка, на всеки се случва.
Знам че ти е гадно. Ама ще ти се наложи да го преживееш.
Какъв ти е всъщност въпроса?
П.П. Брей... вече набирам популярност. Хората ме споменават в първия пост на темите си :Р
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Въпроса ми е дали като е била с мен година и половина през тва време да е обичала него и когато тои се появява пак тя вече го иска ...Първоначално написано от valdesbg
и двата варианта са възможни според менще не я питаш?
Абе как ше я питам а неискам да я гледам повече ... все едно ме е лъгала година и половина и сега ше хода да ми дава обеснения няма да стане тя е тази която трябва да доиде при мен и да ми обеснява !Първоначално написано от Lexynnka
Авторе - естствено че може. Жените са странни същества, както вече казах![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
щом не го е направила още, значи не се чувства длъжна да ти се обяснява.Първоначално написано от RoCkSpOt
а ти.. щом не искаш да я гледаш повече, защо изобщо те интересува? така или иначе всичко е в миналото (доколкото разбрах)![]()
Възможно е. Ако беше казал, че е ходила с втория (явно теб) два месеца и си е сменила мнението, щях да кажа, че не знае какво иска...
Но да приемем хипотетично, ще от тая година и половина поне 8 месеца наистина те е харесвала/обичала... и изведнъж една кофти мисъл, заплашваща да разруши щастието ви, започва да се прокрадва в ума й... И тая мисъл се оформя, оформя... и когато вече е оформена - след 4-5 месеца примерно, тя започва да се колебае дали си струва да зареже питомното, за да гони дивото... Станаха 13 месеца. И така тя размишлява и размишлява, стига до извода, че не иска да е с теб, събира смелост да ти го каже - това още 5 месеца. И хоп. Готово.
Идеята на приказката е, че е напълно възможно да се случи, но не само това - напълно е възможно тя да изпитва истински чувства към предишния.![]()
Числата са чисто теоретични. Нещо такова би се получило при мен, затова избрах тях.
Идеята е в това че тя през цялото време не си е писала с него ... не е мислила за него ... в последната седмица тои доиде и разбрах от друг човек че и станало гадно като го видяла ... и 4-5 дена след като скъсахме тя е казала на КС че много го обича и иска да направи всичко възможно да е с него !Първоначално написано от PinkPan7her