- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя .
Здравейте приятели ..Незнам как да почна аз обичах едно момче някаде около 1-2 години не че сега не го обичам бяхме добри приятели докато ми предложи той ми предложи и трагнахме аз му отговорих с "ДА" така ли не мина 3-4 дена и ми каза аз не те обичам аз обичам друга аз даже и не можах да си отворя устата ... и после минаха 3-4 седмици и пак ми предложи този път ми падна на колене моли ми се заплака цветя това онова всичко си беше "ОК" ! и аз пак му повярвах пак му казах "ДА" и отидохме на едно парти и партито като свърши ми каза аз съм направил голяма грешка аз не те обичам пак така ми каза и пак не казах нищо не излизах от вкъщи напуснах училището направо сякаш бях мъртва и така сега някое момче като ми каже 2-3 хубави думи и след това като ми преидложи не мога да кажа "НЕ"
по дяволите и като ме остави пак аз страдам моля ви хора кажете ми какво да направя ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Научи се да казвaш "НЕ"..
++Първоначално написано от FeelMyPain
слаб характер си, муцка. я някоя мъжемразка малко да се включи и да те стегне! не може така..
бъди силнаи аз бях като теб .. и ме е мн яд .. научи се да казваш " не " така няма да страдаш ..
![]()
Те хората ти го казаха и преди мен. Научи се да казваш "Не". То по принцип и аз не мога да казвам, ама ако ей такива пикльовци ме разиграват дали няма да им тегля една? Стегни се и успех.
Странно,чв след всичко това още не си се научила....Първоначално написано от FeelMyPain
Замисли се има ли смисъл да страдаш ... Ти сама си си виновнаОпитай се просто да мислиш за себе си и за своите чувства. Странно е само как след като толкова пъти си се опарила, все още не си си взела поука
![]()
Момичее, я се стегни ! Осъзнай се, виж как те разиграват като петгодишно момиченце. . . Включи малко гордостта. . .
Направи така, че те да ти ходят по гъза, не ти по техния. . .
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Някои хора живеят в 1 от 2-те краиности...
Ми момчето си е играло с теб.
Не го поглеждай повече.
Няма от какво да те е страх.
Гледай само напред.
Първоначално написано от slladinky
Искаш ли да се ебем?![]()
Не се занимавай с него!
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Вдигни се и гледай напред.Всичко ще се оправи.Там някъде е твоя![]()
![]()
все някога ще го намериш.НЕ СПИРАЙ
![]()
![]()
УСПЕХ
Ясно ми е за какъв индивид става на въпрос,щом ти е предложил с думи![]()
Благодаря ви много![]()
![]()
приятели но не мога колкото и пати да го направя е става не мога да се оправя даже заради това нещ0 съм пробвала да се самоубия ..
![]()
Naiicttiina ttpea ce naychiish da iim kazwash ne ,, za da ttii xodqtt tte po guza ,, a ne ttii po ttexniiq ; )) .
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Евала, мазохистка си.
Да не ти пука зо него... това е ... И да, казвай НЕ по-често на такива като него.
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
+ съгласна съм!Първоначално написано от LiRRRa
Не позволявай да те подмятват като футболна топка!
Всеки си има достойнство , чувства.
Ти сама трябва да преодолееш тази пречка с това ''НЕ" . . .
Да , не е лесно да кажеш 'НЕ' , но пък е и много тъпо да позволяваш да те разиграват!
Първоначално написано от TenderRebel
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Стига нахъсвахте девойчето. Омразат, означава, че на нея й пука. За това най-доброто нещо е да прекъснеш контактите. Така повече няма д аможе да ти влияе нито положително, нито отрицателно. И гледай твоето щастие, не прави нищо от съжаление.